FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Salutare gagicute
Smaick de foarte multe ori m-am gindit la Roadetot in luni acestea,i-mi pare foarte rau ca beta nu sa dublat,sper cel putin sa fie dublu de fapt comparativ cu prima beta pt un singur bebe.Parerea mea ,eu sunt de parere ca Clexane 02 era foarte bun pt ea,ar fi ajutat-o mai mult decit ce ia pt mutatie.Transmitei saluatari si ma rog la DD ca sa fie bine pt ea si un bebe care a ramas sa creasca mare si sanatos.
Gravidute si viitoare gravidute va doresc un weekend minunat

Looana 30sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

referitor la mine, azi am fost la control...mi-a facut eco dr...si nu s-a mai vazut ca data trecuta sacul gestational compact si intreg....acum mai sunt doar cateva urme de tesut...mai am de eliminat...mi-a dat 7 zile de antibiotic si sa mai i-au 4 pastile de arthrotec 2 vaginal si 2 pe gura...peste 7 zile merg la control...ar trebui sa mai am sangerari cu eliminare de tesut cum am avut joi seara...
mergem spre bine, deocamdata am scapat de chiuretajul ce era programat pe luni dimineata...pt ca s-a vazut ca s-a eliminat din el...sambata viitoare ma duc la un alt eco...unde se va vedea ce facem mai departe!...se pare ca doctorita mea vrea sa imi fac aspiratia doar daca dupa urmatorul ciclu nu se elimina si celalalte resturi...ca cica cu ciclurile ce urmeaza uterul se curata...sa vedem...oricum am o certitudine de la ea:...NU MA LASA SA PLEC DUPA BEBEI PANA CAND UTERUL VA FI PERFECT CURAT SI PREGATIT DE BEBEI!!...
incep sa prind incredere in ea, tot ce a zis s=a intamplat pana acum...si vad ca isi da interesul sa fiu bine de data asta!
Doamne ajuta fetelor!
eu sunt destul de ocupata...fugim dintr-o parte in alta...maine punem parastas la biserica dupa socrul meu...are 10 ani de cand a trecut la cele vesnice!...ne rugam pt sufletul lui...si facem o pomana....o sa ma rog pt toate, sa fim bine si sa ni se implineasca dorintele!
va imbratisez cu drag!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

eu acum realizez ca saracuta roadetot a pus 2 bebei si s-au prins amandoi...deci se poate si din a doua tura sa fie puternici si lipicosi...important e ca mediul unde intra ei sa fie bun si primitor!ma rog pt ea si pt bebelul care are sanse inca sa creasca!...Doamne ajuta!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Salut fetele, am niste arsuri de imi vine sa chem pompierii ...cred ca de la ce am mancat la amiaza
Miracol...ce sa spun, ... nu e o situatie placuta... dar intr-un fel imi pare bine ca organismul tau a reactionat si a eliminat embrionasul in mod natural, imi pare bine ca sunt sanse mari sa nu treci printr-un chiuretaj. Nu ai posibilitatea sa iti iei concediu medical sapt viitoare sa stai acasa? Si sustin si eu ideea...dupa ce se termina toata nebunia asta, poate ar fi bine sa faci o histero sa te asiguri ca peretii uterului nu s-au lipit, ca totul e curat acolo.Te imbratisez cu drag
Roadetot, ma rog sa fie bine si la tine si sa vii la noi cu vesti bune
Looana, iote-ma , cred ca nu m-ai vazut tu pe aici
Noi2, Sandy, Asia multa bafta fetelor
Smaick, tu ce mai zici, cum te simti?
Va pup pe toate

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Irilac ia si maninca niste migdale,asa o mana...sunt foarte bune in arsuri,eu sunt vesnic cu provizi in casa pt ca numai asa i-mi potolesc arsurile .

Looana 30sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna seara fetele,

acum ca am citit din urma vreau sa felicit toate noile mamicute Tusferi, Rodica si Danny Sa aveti sarcini usoare si bebei nascuti la termen.

Alina felicitari si tie pentru gogosica -inteleg ca e sanatoasa si ca totul a fost bine la ultima eco morfofetala.
Bichi sa iti traiasca si tie balerina si biciclistul si sa ai sarcina usoara in continuare.
Pup si celelalte mamici si gravidute

Asia eu am fost cu autobuzul din aeroportul din Viena la Brno si de 2 ori mi-am facut rezervarea pe net fara probleme. Uite telefonul lor+420 542 42 42 42, sau o adresa de e-mail bus@czech-transport.com
daca vrei sa incerci sa ii contactezi.
Stiu ca mai exista si varianta cu trenul din Viena pana la Brno deci nu te necaji daca nu vei gasi autobuz vei gasi un tren si tot ajungi tu cumva la clinica pana luni dimineata. In ce priveste hotelul incearca sa ii contactezi telefonic si sigur vei putea rezolva cazarea tarzie. Bafta multa si sa fie cu bebei lipiciosi. Te urmez indeaproape la Brno dar la Reprofit
Roadetot iti tin pumnii sa se fi prins unul dintre ei si sa fie o sarcina usoara 9 luni.

Fetelor eu azi m-am dus si m-am dichisit coafat, vopsit, tuns, pedichiura, manichiura adica m-am pregatit de marea intalnire cu bebeii. Una din coafezele de la salon era graviduta cu gemeni dupa ce de vreo 2 ani isi luase gandul ca va putea avea copii. Si uite ca Doamne Doamne a facut minuni si acum e viitoare mamica. Era asa de fericita ca arata ecografia la toata lumea. Eu mi-am zis ca o fi un semn bun asta si pentr mine. Am primit mail de la clinica si mi-au spus ca donatoarea raspunde bine la stimulare si ca miercuri in 5 e punctia si in 8 sau in 10 transferul. Doamne ajuta abia astept.

Amalia iti tin pumnii sa se lase cu gemenasi lipiciosi. Nu stiu exact cand faci tu stiu doar ca septemebrie e si luna ta.

Sper iti doresc sa iti treaca repede calcailul si sa iei decizia cea mai buna pentru tine si viitorii tai bebei. Inetelg ca te bate si pe tine un gand de Brno?
Fetelor pe toate si sa aveti o duminica frumoasa. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Irilac Pt arsuri te-ar mai putea ajuta laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

Irilac ia si maninca niste migdale,asa o mana...sunt foarte bune in arsuri,eu sunt vesnic cu provizi in casa pt ca numai asa i-mi potolesc arsurile .

Looana 30sapt.

Mersi de pont

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Eu pt mutatii fac Clexane 0.4 zilnic, Aspenter 1 la 2 zile si iau si Acid folic si Femibion (care are si el acid folic).
Roadetot, iti tinem pumnii sa fie totul bine!
Sandy, multa bafta!!!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Asia si Sandy multa bafta, va tinem pumnii.
Va pup pe toate

Mergi la inceput