FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fete dragi va pup pe toate
Eu am avut 3 saptamani torentiale cu multa treaba asa ca nu am avut timp nici sa respir si nu am mai reusit sa intru. Citesc din urma si reintru.
Am apucat doar sa vad de Miracol si o imbratisez cu drag si iti spun ca imi pare tare rau a treci prin asta dar daca s-a prins data viitoare vei reusi cu siguranta

Eu ca si matusica Amalia am intrat in linie dreapta, abia azi am apucat sa imi fac rezervare de hotel la Brno, dar am reusit pana la urma.

Va pup din nou pe toate fara exceptie si reintru mai tarziu dupa ce aflu tot ce s-a mai intamplat

a voastra,
Sandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor calcaiul meu doare la fel de rau, o sa raman balerina toata viata Luni ma duc la un dr sa ma trateze cu nu stiu ce magneti si curenti , sper sa ma ajute ac sedinte.

Matusico sunt suparata pe tine, pe mine de ce nu ma blestemi sa am 2 bbi bucalati, mucosi, plangaciosi si papaciosi dar sanatosi Reao!! A.. dc donatoarea ta raspunde repede la tratament doresc eu ce ramane, poate fac un bebe cu resturile tale si menopururile mele clocite Mai stiu eu o fata care a facut bebe cu prog injectabil expirat

Miracol pui mic, te sfatuiesc sa faci o histeroscopie inainte de ET sa vezi dc esti ok acolo. Dc faci chiuretaj e obligatorie pt ca te poti alege cu o sinechie uterina. Cere un antibiotic, dc ramane un rest poti face infectie iar asta inseamna NK mariti in uter.

Wish doare

Alina la anul merg la cehi pt 2 blonduti bucalati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sper geloaso tu ai sa faci 3 ca de la ce injecti expirate unu se va divide si atunci faci 3 am zis!!!nu de alta dar sa te saturi

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia nu ma blestema cu 3 deodata ca nu-i bine , sunt baba mutanta, f f f mutanta si nu pot sa-i duc la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
va saluta roadetot; m-a rugat sa va povestesc despre ea; trece prin momente dificile, a facut acum o luna KET cu 2 embrioni, beta pozitiv dar din pacate nu s-a dublat. ecografic a descoperit unul oprit din evolutie si unul mult mai mic decat varsta sarcinii; marti face din nou eco sa vada daca al doilea a evoluat
noi2,sandy bafta, suntem alaturi de voi
amalia de asemenea; vis-a-vis de tratamentul de stimulare, eu am platit la primul FIV 800 euro si la al doilea 1000 euro; intradevar statul nu ne ajuta desi numarul populatiei este in scadere; ma mir ca subventioneaza procedura FIV, dar o fac numai la fetele fara mari probleme
miracol cum te mai simti? poate scapi totusi de aspiratie...
va pup pe toate
apalina ce a trecut timpul! deja esti cu AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

smaick spune-mi te rog cum ai facut sa-ti cumperi bilet la Student Agency din Viena,pt ca eu nu reusesc si miine seara plec la Brno.
O sa ajung tirziu in Viena si o sa pot lua bus-ul care pleaca la ora 22.10,o sa ajung la Brno dupa miezul noptii si am emotii pt ca a trimis un email hotelului(grand hotel) si inca nu am nici un raspuns,pt ca se pare ca nu te poti caza dupa miezul noptii!!!!
Sint disperata!!!
Transferul e luni la ora 11 la Unica.
Va doresc succes si multa bafta celor care sint "in focuri"

Mergi la inceput

Buna fetele
Smaicksi pe puiut mic
Roadetot DD sa fie linga tine iubita
Asia DD cu tine si drum bun si puiuti lipiciosi
Miracol este bine dar mai multe intra ea si va spune
va pupicesc pe toate

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Smaick ea avea mutatii ceva ma refer la roadetot?uff ce rau imi pare pt ea ca trebuie sa treaca prin asa clipesper din tot sufletul sa fie bine si bebicul ramas sa fie un luptator si sa stea lipit de mami lui

Sper sa fie cum vrei tu iubita si sa ti se implineasca visul cel mai arzator

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

asia eu am fost cu masina; informatiile le am de la roadetot; iti tin pumnii luni
amalia, are mutatii dar aceleasi mutatii am si eu. medicamentatia o ia corect, aspenter si acid folic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
Roadetot, imi pare f f f rau pt tine...Domnul sa fie cu tine si sa te intoreasca pt orice va fi mai departe!...fii pozitiva si sigur cel micut va creste pe mami lui!Doamne ajuta!...ma gandesc la tine si ma doare sufletul...si eu mai am bebei la congelator si ma rog sa fie totul bine a doua oara!!
smaick...pup burtica...multumesc pt griji!
amaliaro, pupici
asia, drum bun, tin pumnii si sa fie lipiciosi!...asteptam beta maaarrree!!!
sper

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput