FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

asia nu te panica si dute miine si fa beta trebuie sa fi calma ca daca te stresezi nui bine hai incearca sa te linistesti te rog

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Asia, stai in pat, ia no-spa si 3 magneB6 pe zi. Cu putin noroc, e doar spotingul de implantare. Sa nu cumva sa neglijezi utrogestanul. Si crampe sa stii ca multe din noi am avut dupa ET, sunt normale, intr-o oarecare masura si intensitate. Dar sa stii ca statul in pat in cazul sangerarilor e vital. Ti-o spun in cunostinta de cauza. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Va multumesc mult!! Nu pot sa stau in pat pt ca sint
la servici si nu pot nici cum sa plec pina la ora 5.
Sper sa nu fie prea tirziu sa iau medicamentele cind ajung
acas#259;. Eu sint pe progesteron injectabil,crezi ca pot sa-mi pun si
utrogestan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Progesteronul injectabil e foarte eficient. Acuma, depinde si ce doza ai.
Dar de la serviciu nu poti sa iti iei concediu medical? Macar o saptamana. Mi se pare aiurea sa te chinui sa stai si sa mai si risti multe, pe deasupra. Oricum, tu hotarasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
asia, nu te panica...si eu in ziua 7 de la et mi-au aparut petele rozalii...si crampele...erau reactia implantarii...in ziua 8 de la et am facut primul beta si pana la al doilea m-am bucurat ca a iesit pozitiv!..asa ca fa maine un beta!...multa bafta!

rodica, of ce rau imi pare ca treci prin asa ceva...Dumenzeu e bun si e cu tine!asteptam vesti de la eco!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

noi2...care vor fi noi4!!bine ati venit acasa si sa fiti cuminti!..asteptam beta baban!...ai grija de tine!pupici

Sandy...bravo iubita pt ca ai transferat 3!!esti a doua dupa mine care a pus trei!...esti o curajoasa si sunt sigura ca ai sanse fff mari sa ramane macar doi cu tine!!!...fii cuminte si rasfata-te perioada asta!...bine ati venit acasa in formula completa!!

Mergi la inceput

amaliaro, esti o ghinionista si o norocoasa in acelasi timp!...era mult mai bine sa fii fara nenorocitele alea de mutatii..si sa fi scapat de intepaturi....dar asta e....ce?tu sa fii mai cu coarne decat noi celelalte???...zic, asa pt ca inca eu nu mi-am facut analizele dar e 100% ca si eu am mutatii la purtator!.....esti o norocoasa, ca traiesti in grecia, oricare alta tara e muuullltt mai buna ca si Romania in domeniul sanitar,si pt asta te invidiez....ai noroc ca dupa ce vei fi gravida nu vei plati nenorocitele alea de injectii...
mergi inainte cu incredere, totul e bine, totul e conform planului...trebuie doar famarciile alea sa lase greva pe alta data
te pupacesc tare tare!

Mergi la inceput

asia, doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Dragele mele

Imi puteti spune si mie unde ati facut voi analiza pentru NK ? Este singura pe care nu o aveam facuta si ma gandesc ca pentru urmatoarea procedura sa fie facuta, sa speram ca iese bine.

Asia, incearca sa stai cat mai mult linistita in pat. Bine te-a sfatuit Alina.

Alina ce face fetita rasfatata?

Ella 43 tu nu ne mai zici nimic? Hai, te rugam...da-ne un semn..

Va pup

Mergi la inceput

Dorinta, tu cum mai esti?tu mai ai bebei la congelat, asai?
eu am gasit la mine in oras intr-un singur loc se fac analiza NK...la BioClinica!
am inteles ca sunt f importante...si eu am analiza asta pe lungggaaa mea lista de analize ce trebuie sa le fac...
le incep dupa urmatorul ciclu...ca sa ma "curat" de resturi si sa nu fie hormonii prea dati peste cap...
succes!

Mergi la inceput