FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

asia subscriu; repaos total si medicatia prescrisa de dr; eu am sangerat pana in saptamana 10 dar totul este ok, nu te speria. te asteptam maine cu beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Smaickule cind vad poza ta de la avatar imi vine sa iti zic asa:lasa naibi tigarile ca esti gravidutapup burtica cu putica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Miracol pai hai vino sa te muti aici
Alina pupprintesa mica
Dorinta

am emotii
sper ca ati inteles tot din ce v am pus aici cam asa ma simnt

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

as venii pentru medicul nostru cu mia la ora...asa medic mai RAR!!!!
matusico, esti mortala...dar traiesti senzatii , nu gluma...

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

ia vezi amalia asa iti place?

Mergi la inceput

nuuuuuuuuuuuuuu mai bine pisica fumatoare

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
oricare alta tara e muuullltt mai buna ca si Romania in domeniul sanitar,si pt asta te invidiez....

Buna tuturor
Miracol, nu prea cred ca este chiar asa...
Tocmai sapt trecuta mi-a spus dr ca nu fac analize si investigatii decat dupa pierderea a 3-4 sarcini...
Prin urmare eu le fac tot in Romanica si pe la unguri..
nu cred ca e ceva de invidiat,,cu siguranta am lua-o din loc daca am astepta dupa ei sa pierdem intai cateva sarcini, apoi sa facem investigatii...
nu e chiar asa roz nici pe afara,,,inainte si eu credeam ca e lapte si miere, darr nunuu...

fetele, sa aveti sarcini usoare si copilasi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Asia subscriu si eu pat pat. Incearca daca poti sa iti iei medical. Bafta multa maine la beta

Smaick ce repede trece timpul. Cate saptamani ai tu acum de fapt? Ce face piutul tau?

Dorinta in Bucuresti poti sa faci la Synevo -imunofenotipare (se face doar martea si parca trebuie programare) sau am mai inteles la Institutul V Babes. Paote iti pot spune si alte fete

Amalia DD sa fie cu tine si sa iti aduca bebeii doriti.

Miracol analizele genetice, mutatiile pt trombofilie nu sunt influentate de hormoni; Ar fi bine sa le incepi ca cele mai multe dureaza cam 2 sau chiar 3 saptamani pana iti vin rezultatele. NK-urile in schimb pot fi influentate de eventuala infectie sau inflamatie de la resturile de sarcina

Fumi am stat la hotel Grandezza-un hotel frumusel, in buricul tagului nou renovat si deschis ale carui servicii au fost ff bune, dar tutele de la receptie mi-au adaugat la plata micul dejun, desi camera mea era cu rezervare cu mic dejun inclus. Pana la urma am rezolvat doar ca erau cam ametite si eu ma grabeam etc..

Fetelor va pup pe toate si nu mai insir ca mi tare teama sa nu mai uit pe cineva

Mergi la inceput

sandy am 14; creste si ma mai supara din cand in cand dar nu-i bai; va doresc si voua sa fi-ti suparate din aceasta cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Jaguar subscriu total la ce zici tu.
Eu primul FIV l-am facut in Austria si desi aveam 3 sarcini pierdute nu mi-au zis sa fac o banala histeroscopie si nici mutatiile. Si mi-au facut FIV si am avut 3 blastocisti frumosi si mari si degeaba ca uterul meu era varza cu 3 polipi si hiperplazie care la eco nu se vedea, si in plus mai aveam si mutatii de trombofilie. Rezultatul se stie deja uite ca si acum stau si astept un beta mare si o sarcina sa fac un prunc.
Singura care mi-a zis dinainte ca ar fi bine sa fac o histeroscopie a fost dr a mea de aici din Bucuresti dar in mintea mea am zis ca stiu austriecii mai bine...

Din pacate pentru cei mai multi medici care fac FIV sau nu o sarcina pierduta de o pacienta nu inseamna foarte mult-pentru fiecare dintre noi este insa o pierdere enorma.

De asta cel mai bine e sa luam si noi soarta in maini si sa ne cautam si in gaura de sarpe pentru a evita suferinta enorma a pierderii unei sarcini sau a unui FIV nereusit.

Of Doamne -fetelor iertati-ma dar trec asa de la o stare la alta-ba sunt optimista ba ma infurii ba imi vine sa plang..

Mergi la inceput