FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele
Vin cu vesti de la clinica pt mutatiile mele o sa am clexane de 0.4 predinson 10mg clexane inainte de sarcina cu reteta compensata voi plati 25% in sarcina rteta ca compensata 100%ca si orice alt medicament pe car il iau in sarcina va fi 100%gratuti sunt o norocoasa ca traiesc in Grecia desi ma bucur pentru mine ma intristez pentru voi toate ca trebuie sa platiti niste sume mari pentru a va indeplini visul si de a aduce copii sanatosi pe lume va inbratisez cu drag
Sandy da sunt pe ultima suta de metri doar ca nu stiu daca fac luna asta sau la sf lui octombrie inceput noiembrie pentur ca sunt farmaciile in greva si mai astept cind vor iesi din greva voi sti cind fac

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Sandy sa fie lipiciosi si sa stea cu tin 9 luni si eu ma gindesc sa bag tot 3 acum voi vedea ce si cum medicul meu sigur o sa vrea sa bage 3 ca doar este medic de gemeni si tripleti

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Amalia

Nu mai conteaza 1 luna la cat ai asteptat. Tot la vara viitoare plimbi caruciorul. Eu sper sa termine greva cat mai repede
Ti-a dat si aspirina sau doar Cleaxane? Eu am doar 2 mutatii hetetozigote nu 3 si iau si Clexane 0,4 si Aspenter 75mg. Mie mi-au zis sa iau Clexane din ziua punctiei donatoarei adica din ziua in care am inceput. Utrogestanul.

Eu acum iau asa:
Utrogestan 2x400(dimineata si seara)
Estrimax2mg 3x1//zi
Clexane 0,4/zi
Acid folic 1/zi
Aspenter 751/zi
Femibion1/zi (alternativ cu B complex pt ca mie nu-mi face prea bine iodul din Femibion)
Magne B6 2/zi
Prednisolon 5mg 1/zi
Eutyrox 50microgr/zi

Fetelor care ati mai avut Estrimax dupa embriotransfer? Voi cate tb luati pe zi ca mie mi-a zis sa raman la 3x1/zi si mi se pare cam mult?

Mergi la inceput

Sandy eu am asa :cyclacur ,1 pe zi salospir(aspirina 100mg)2 pe zi predinson, 1 clecxane ,utrogestan 3de 200 pe zi 1 pregnacare 1 pe zi 1 omega3 1 vitamina c 1 metafolin magneziu 3 pe zi 1 dermestil de 100 de mg le schimb la 4 zile sunt plasturi si ma rog la DD ca totul sa fie bine

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru vorbele de incurajare.
Sper sunt derutata nu stiu unde sa ma mai duc. Poate voi merge la Polisano, astazi voi face o ecografie.
Va scriu imediat ce am vesti.

Mergi la inceput

Rodica DD cu tine si bafta multa

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

sandy, la ce hotel ai stat in BRNO?
bebeii lipiciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Rodica, mergi repede la alt doctor. Sa dea DD sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Fetelor sint disperata!! Acum 20 min am fost la toaleta si
am v#259;zut un pic de rozaliu pe hirtie, la doar 8 zile de la
transferul pe care l-am f#259;cut. Am trimis imediat
mesaj la Unica si mi-au spus ca dac#259; nu e mult
sa nu-mi fac probleme,dar dac#259; o sa fie mai mult,sa
fac testul de singe mîine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Si acum începe sa m#259; doara si burta..

Mergi la inceput