FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetelor , ma bucur ca avem permanent o viitoare mamica de felicitat , Deci toate cele bune Criena !
Rodica imi pare tare rau ca treci prin atatea probleme ,poate ca sangerarile Sunt de la lipsa de progesteron , Nu stiu ,zic si eu
Bichi , Nu Sunt in medical ,muncesc ,Daca Nu voi mai putea o sa iau concerti.
A,si Nu stim inca ce Sunt bebeii , Nu am vrut .O sa aflam la sfarsitul lunii cand avem morfologia ,oricum Nu conteaza ,sanatosi sa fie.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Amalia, imi pare rau de rezultate, dar ma bucur ca le-ai descoperit acum ca stii ce ai de facut. si eu fac clexane din martie, vezi ce-ti zice si dr tau, ce tratament iti recomanda

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Irilac pai trebuia sa fiu in ton cu donatele adica mutanta tie cind ti a dat clexane inainte de ET sau dupa?

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Miracol iti multumesc mult.
Teli te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Irilac pai trebuia sa fiu in ton cu donatele adica mutanta tie cind ti a dat clexane inainte de ET sau dupa?

amalia tsakoniati

Am inceput sa fac clexanul din ziua punctiei donatoarei . Stai linistita nu te amabala pana nu vb cu dr, bine ca le-am descoperit, dr va stii ce tratament de sustinere sa ti dea. cu injectiile te vei obisnui....intr-un final

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna din nouuuuuuuuuu,
suntem in aeroport, pe picior de plecare spre casa in formula completa. Avem 2 blasto la purtator, 1 HB si 1 XD. Pentru urmatoarele zile suntem famiia pe care ne-am dorit-o din totdeauna si sper sa ramanen asa inca 9 luni de acum inainte...Doamne ajuta!
Bafta multa si tie Sandy, cata bucurie ti se citea pe chip dupa transfer. Ma rog sa fie bine, asa cum ne dorim.
Va multumesc tuturor pentru sustinere!
Seara buna!

Mergi la inceput

noi2hai sa fiti sanatosi mami si tati sa va asteptati puiuti sa va umple bratele si sufletele de fericire

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Sandy hai Doamne ajuta si sa ai 9 luni de vis

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimi fetele,
noi 2,sandy- va doresc bebei lipiciosi
fetele si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

toate fetele

Fetelor ieri am luat la marsupiu 3 bebei 1EB, 1CM si 1 E de 16celule. Tare greu l-am convins pe Stefanut sa-mi puna 3 dar intr-un final am reusit cu toate argumentele lui contra (se temea auzi sa n-am tripleti-eu care de -o viata vreau macar un bebe). Sotul a fost cu mine, i-am pozat si apoi i-am luat cu noi. Tare ne dorim sa ramana cu noi macar unul dar nu ne-am supara nici de gemeni.
Ai dreptate Noi 2 eram euforica ieri dupa ET insa dupa aceea a urmat dupa amiaza de cosmar cu incarcat nota la hotel, intarziat tren, perdut avion etc...dar in final bine ca am ajuns de aseara acasa. Sper ca bebeii sa fi rezistat la tumultul meu de ieri si sa se lipiceasca bine. Azi si maine am program de canapea dupa aceea ma apuc de vizitat Bucurestiul la pas.
Noi 2 sper ca ati ajuns bine si bebeii sanatosi si lipiciosi

Criena ma bucur mult mult pentru puii tai ca sigur ai gemeni dupa valoarea beta. Doamne ajuta si sa ai sarcina usoara.
Rodica imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. fetele au dreptate s-ar putea sa nu se vada la eco abdominal sau s-ar putea ca acest bebe sa se fi implantat mai tarziu si atunci sa nu se vada inca inimioara. Dar se poate si sa fie doar o sarcina cu ou clar adica fara embrion. Tinem pumnii si ne rugam pentru bebelul tau. Poate ar fi bine sa cauti alt Dr.

Amalia esti pe ultima suta. E mai bine ca ai descoperit acum mutatiile altfel sansele erau minime asa o sa iti dea tratament si te vedem vara viitoare impingand caruciorul. In ce priveste TSH probabil o sa iti reduca doza de eutirox -cat mai iei tu acum? (vara tiroida de regula functioneaza mai bine si de asta scade TSH).

Bichi, Irilac voi cum mai sunteti? Big de la noi 4
Fumi, Teli, Tusferi, Danny, Alina, Ivisor, Brigi, Loana, Cocolino, Apalina, Miracol, Sper pentru voi

Mergi la inceput