FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29
Raspunsuri - Pagina 12
tusferi spune:
Smaick, Amalia, Cocolino, Irilac, Dorinta, Teli, va multumesc mult pentru urari. Am sperat tot timpul sa fie 2, m-au incurajat si betele babane
Noi2, iti tin pumnii sa vii acasa cu doi grasunei oe care sa ii tii in burtica noua luni!
Tratament am asa: estrimax, utrogestan, clexane, aspenter, acid folic, magne b6, proselenium, femibion si acum fac si un tratament de 10 zile cu cetebe si urisan pt niste probleme aparute la sumarul de urina sau urocultura, nu stiu...
Pup toate fetele
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
Sandy2707 spune:
Buna fete dragi si ganduri bune din frumuselul Brno.
Doamne ajuta fetelor sa ni se implineasca tuturor dorinta cea mai de pret asa cum ne-ati transmis voi zilele aceastea. Va pup si imbratisez cu drag
La multi ani Mariilor si celor care aveti in famile Marii si Mariani, Marini!
Tusferi felicitari pentru gemenuti sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa ai o sarcina cat mai usoara.
Danny e bine daca ai greturi inseamna ca s-a prins bine bebelul.
Noi2felicitari pentru embrioansi si Doamne ajuta sa fie cei mai lipiciosi la ET
Noi avem azi 5 copilasi 2de 8 cel, 2 de 6 si unul de 4. Doamne ajuta sa ramana macar 2 sau 3 pentru luni cand avem ET. Stefanut care e un optimist si un dragut m-a asigurat ca ma lasa gravidaIn rest umblam de ne sar capacele si ne dor picioarele. Ieri am fost la Praga. Am vazut-o de nu stiu cate ori si nu cred ca ma satur vreodata.
Fetelor cu greu m-am abtinut sa nu imi cumpar haine de gravida. Niciodata nu am mai avut senzatia asta. Parca sunt dusa...
Miracol draga nici nu ai sa-ti dai seam cum terce timpul si iti vei lua bebeii acasa si vei fi graviduta 9 luni.
Amalia si DD sa fie cu tine!
Apalina, Looana, Cocolino, Alina, Bichi trece timpul asa de repede. Parca mai ieri citeam ca aveti ET si va tineam pumnii si uite ca in curand o sa va tineti puisorii in brate.
Urmati Irilac, Smaick, Ivisor, Teli -Doamne ce frumos cate sunteti sper ca nu uit pe cineva
Pup toate burticile gravidute si gravidute in devenire si sa ne auzim cu bine.
Asia tinem pumnii pentru tine.
Roadetot imi pare tare rau si sper sa ai puterea sa iti revii si sa o iei de la capat.
Criena tu ce faci parca ai avut ET de curand sau am incurcat eu lucrurile?
Dorinta iti recomand doctorita mea daca ai probleme in a gasi un ginecolog bun in Bucuresti.
Lara tu nu ne mai zici nimic? Sau te-ai pus pe gravideala si vii cu un beta baban?
Sa aveti o duminica frumoasa plina bucurii
criena spune:
Buna dimiiiiii !!!
Chiar daca nu am intrat de multisor , eu v-am urmarit zilnic si m-am bucurat pt noile reusite (Tusferi, Rodica, Danny) mai ales ca ne-am gravidit cam in aceeasi perioada... DA, DA, DA beta de z16 este 8755, (dupa o saptamana de COSMAR, din cauza spotting-urilor).
Multumesc Sandy ca ai intrebat de mine si asa m-am hotarat sa mai intru si eu pe forum. Domnul sa fie cu tine de acum si pana peste 9 luni.
Felicit si imbratisez pe toate fetele (gravidute mai vechi si mai noi, aspirante, sau cele care ne citesc si nu au intrat inca pe forum)
rodica.marin spune:
Tusfei, Miracol, Dorinta va multumescmult ca v-ati gandit la mine.
Sunt acasa pentru o zi dupa aproape o saptamana de spitalizare. Am avut o hemoragie urata, care s-a oprit in cateva ore. Am incetat de cateva zile hemostaticele, mi-a fost inlocuit utrogestanul cu dhuphaston.
La ecograf apare doar sacul ovular deci deocamdata sunt intr-o incertitudine totala in ceea ce priveste evolutia sarcinii.
Beta creste, dar nu se dubleaza.
amaliaro spune:
Buna dimmi fetele
Criena felicitari siDoamne ajuta!in continuare
Rodica sanatate si DD sa fie linga tine pina la final si sa iti vezi visul implinit
amalia tsakoniati
smaick spune:
Neata fetele
criena felicitari, sarcina usoara si fara peripetii iti doresc!
rodica pana nu scade beta mai este o sansa; trageam cu ochiul la gravidute si acolo o fata a patit la fel, nu se dubla beta. a bagat mare cu vitamine si a luat-o cel mic din loc
noi2, sandy felicitari pentru embrioni
o duminica linistita va doresc
rodica.marin spune:
Fetelor din tot ce citesc concluzionez ca nedublarea betahcg-ului conduce pana la urma la oprirea evolutiei sarcinii.
Valorile sunt:
- miercuri 9997
- vineri 13640
Departe de a se dubla.
sper spune:
Rodica Beta cand e asa mare nu se mai dubleaza la 48 ore . Cate saptamani ai de la ET?
Criena felicitari pt bebel
Amalio pe mine de ce nu ma pupi?
Miracol ce mai faci? Cand faci eco iar? Ce antibiotic ti-au dat si dc mai iei si acum arthotrec.
Matusico uite site de botosei/sandalute crosetate am gasit Cautam model de cipici pt mine si am dat peste site-ul asta http://angelacrocheearte.blogspot.ro/
rodica.marin spune:
Smaik am:
- 7 saptamani si 5 zile de la ultimul cm
- 5 saptamani si 4 zile de la punctie
- 5 saptamani de la ET
la ecograf cu se observa nici o modificare fata de ziua hemoragiei.