FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29
Raspunsuri - Pagina 13
rodica.marin spune:
dr. ecografista spune ca nu am 7 saptamani, ea calculeaza de la punctie.
A scris pe foaie 5 saptamani si asa a luat de bun toata lumea in spital.
Dar oricum este in neregula pt. ca se vete doar sacul. Ultima data am facut doar ecografie abdominala, dr. ginecolog nu a mai fost de acord cu intravaginala. Dar am inteles ca activitatea cardiaca se observa la 7 saptamani si la abdominala.
Stiti situatii in care la 7 saptamani sa se vada doar sacul?
smaick spune:
rodica eu nu stiu asemenea situatii pentru ca nu am intalnit, dar asta nu inseamna ca ele nu exista
tusferi spune:
Criena, felicitari!! Sa ai 9 luni minunate!
Rodica, iti tin pumnii! Si eu cred ca niste vitamine sau ceva ce iti recomanda un dr bun ar putea ajuta la evolutie. Din pacate eu nu ma pricep deloc, dar cred ca un dr bun ar sti ce este de facut. Eu am fost odata la 5 medici ginecologi, in 2 saptamani pt ca bateau campii... Fiecare dintre ei imi dadea cate un diagnostic. Eu zic sa cauti un dr care stie ce vorbeste... Eu am facut transfer 3 zile mai devreme si la mine a scris pe scrisoarea medicala 7sapt si 4 zile, asa cum stiam si eu...
In plus, din ce am mai citit, la varsta asta a sarcinii se face mai degraba intravaginala, pt ca sonda se duce mai aproape de pui si se vede mai bine. La cea abdominala, intre sonda si puiut se mai interpun diverse si nu se vede asa bine. Nu zic ca nu se poate face si abdominala, dar in general se face intravaginala pt ca se vede mai bine ce este acolo... Si mie mi-a pus la 5 sapt sonda pe burtica si se vedea saculetul...
Ma gandesc ca acum se mai poate face ceva, daca primesti un sfat avizat...
Te pup si iti tin pumnii sa fie bine!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Sper tu fa copii ca eu iti crosetezsunt super chiestiile de pe situl gasit de tine
amalia tsakoniati
fumi spune:
buna dimineata fetelor,
tusferi , felicitari pentru cele doua inimioare!!!!!
criena, iti doresc 9 luni minunate!!!!
rodica si sa dea DD sa fie bine!
toate fetele si sa ne auzim cu bine!!!
fetele care sunteti la cehi, sa va intoarceti acasa gravidute!!!
amaliaro spune:
Buns dimi fetele azi ma duc sa iau analizele sunt gata numai ca TSH meu este 0.20pe 20 septembrie am programare la endocrinolog
sa aveti o zi frumoasa
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Buna dimineata frumoaselor, cum ati petrecut wk?
Rodica, sper din suflet sa fie bine pana la urma...eu nu inteleg ce dr e ala ca nici nu stie sa calculeze varsta sarcinii ...nu ai unde sa mergi in alta parte?
Criena, felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara...in mod sigur si la tine sunt 2
Pupici tuturor si o saptamana usoara sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
25+