FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29
Raspunsuri - Pagina 11
tusferi spune:
Neata!
Am venit cu vesti. Am fost aseara la eco. Avem 2 inimioare
A fost foarte emotionant sa le auzim inimioarele...
Smaick, cocolino
Va doresc tuturor un weekend odihnitor!
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Neatza!
Tusferi felicitari mamico de gemenasi
Cocolino
Smaick
Looana matusica voastra pe voi 2
Miracol
Bichi
Alina
Irilac
Fumi
Teli
Noi2
Apalina mai putin
amalia tsakoniati
cocolino2010 spune:
tusferi mare veste la zi mare
felicitari!
sa creasca mari si sanatosi
La multi ani, Mariutelor!
Sa fim iubite si ocrotite de Maica Domnului
noi2 spune:
Buna dimineata din frumoasa si racoroasa Viena!
Tusferi,voiam sa te felicit si sa iti urez sarcina usoara si frumoasa draga mea, eram atat de sigura ca vor fi 2 inimioare! Bravooooooooooo! Te rog spune-mi si mie ce tratament ai avut dupa ET.
Noi am fost la Brno miercuri, iar ieri, in ziua 2 aveam 4 embrionasi de 4 celule, 3 de 3 celule si 1 de 2 celule. Primii sapte mi-au spus ca sunt frumusei foc, deci toate merg spre bine. Vedem si azi cum au evoluat!
Sandy, sper ca esti bine si tu!
Va pup si va multumesc tuturor pentru sustinere! O sa revin cu vesti!
Dorinta2012 spune:
Salutare dragele mele!
Cocolino multumesc ca te-a dus gandul catre mine. Ce pot sa iti spun - nu voi renunta. Urmeaza sa vorbesc cu cei de la clinica sa imi caute o donatoare si sa imi faca o programare pentru martie aprilie anul viitor. Pana atunci sa reusesc sa strang si banutii.
Sper ca uterul meu sa se refaca si sa fie totul ok. Ma bucur ca voi sunteti bine!
Alina_alba
Tusferi felicitari!
Rodica DD fie cu tine sa treci cu bine ....te inteleg pentru ca si eu am trecut prin ce treci tu....sper ca tu sa ai mai mult noroc si sa ai parte si de doctori adevarati...
Apalina...sa vina bebe la termen si sa ai o nastere usoara!
toate celelalte fete...eu sunt zilnic cu voi..
Teli spune:
Felicitari Tusferi,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!Parca Noi toate banuiam ca Sunt doi. Va pup
irilac31 spune:
Salutare,
La multi ani tuturor Mariilor!
Dragelor, v-am citit zilele astea dar n-am avut timp sa scriu, sper de saptamana viitoare sa ma mai eliberez cu toate ca tare presimt niste telefoane interminabile de la servici
Tusferi, felicitari pt inimioare, sa parte de o sarcina usoara.....ce ti-am zis eu ca sigur sunt 2
Amalia, am vazut ca m-ai sunat acum intr-o zi, dar nu am auzit tel, pupici multi pt tine. Te rog alunga teama, emotiile si tu sa fii zen pe toata perioada asta....asa cum esti acum . Impreuna cu dr faceti o echipa imbatabila si in mod sigur finalul va fi cu . Ma bucur ca rezultatele partiale sunt ok, sper sa fie si celelalte bune.
Ma gandesc mult la Apalina...sper sa mai intre sa ne dea de stire cand va fi evenimentul. De Brigit nu mai stiu nici eu nimic, nu s-a mai scris nimic, ceea ce ma face sa cred ca bebeii sunt bine, cresc
Miracol ma bucur ca se elimina totul natural si ca organismul isi face treaba, dupa urmatorul cm ai sa vezi ca totul va fi curat acolo, pregatit pt urmatorii puiuti.
Bichi...doamne cate intepaturi iti mai faci...eu ma matzai la 1 seara si imi trebuie juma de ora sa-mi fac curaj.Bine ca bebeii sunt bine si sanatosi, asta e tot ce conteaza, uitam de toate cand ii vom vedea. Eu inca n-am facut testul ala cu glucoza, tre sa-l fac sapt viitoare si tare mi-e frica de el.
Imi pare tare rau de Roadetot, iubita sper sa te ridici din nou si sa ai puterea sa o iei de la capat
Coco, ma bucur ca esti bine, esti in concediu acom?
Teli, bine ca ai facut cerclajul si ma bucur ca si voi sunteti bine, nu ai aflat ce aveti? De simtit pe bebelasi stai linistita....si eu ma agitam ca o sampanie ca nu-l simt si el era bine mersi.
Noi2 multa bafta, tinem pumnii stransi, embrionasii evolueaza super, sa te intorci acasa graviduta si concediu placut
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
25+
irilac31 spune:
Dragelor, va pup pe toate in parte....nu va nominalizez ca sa nu cumva sa uit pe cineva ca asa ne-am inmultit ....sa aveti un wk relaxant
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
25+
amaliaro spune:
Irilacbebe ce face tu cum esti?o sa te sun luni miine ma duc sa vad finutu am cumparat jucari multe multe si lego sa construim puzzle
si ne ducem si la minastirea este linga casa finustului este sapata in munte unde este ingropat sf Ciprian
amalia tsakoniati