FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29
Raspunsuri - Pagina 10
amaliaro spune:
Buna dimi fetele analizele mele inca nu sunt gatamai trebuie sa astept 10 zile mi a zis ca unele au iesit si au iesit bine mai am de asteptat
amalia tsakoniati
Bichi spune:
Buna dimineata fetelor!
Asteptam fetele cu beta mari ca sa putem dansa!!!!
Teli iubita cum te simti? Gine te-a sfatuit sa faci cerclaj?
Sper incepe sezonul nuntilor, trebuie sa-ti treaca durerea, caci nu vei putea dansa pe la petreceri!
Aseara am fost la eco de control, amandoi sunt cu capul in jos, fetita dormea cu degetul in gura, baiatul o impingea mereu si ii dadea suturi, nu sta linistit deloc.
DannyM iubita sunt primele simptome de viitoare mamica!!!. Si eu pana la inceputul celei de-a patra luna am avut aceasta hipersalivatie si un gust ciudat in gura de trebuia sa ma spal de 10 ori pe zi pe dinti!
Orice mancam, acest gust ciudat in gura revenea dupa 2 minute dupa ce terminam de mancat!
Asteptam cu nerabdare ecografia sa ne spui cati bebici ai la purtator!!!
toate fetele si va urez un sfarsit de saptamana deosebit!
Teli spune:
Buna dragelor ,vad ca sunteti in general bine.Am reusit si eu sa ajung acasa , bine ca am scapat de caldura.Bichi cerclajul mi l-a recomandat medicul meu ,l-am facut si sper sa fie bine.Sunt cam stresata ca Nu simt bebeii ,am ceva miscarry rare ,am facut Eco saptamana trecuta ,ei miscau,eu total nesimtitoare.Sper sa fie bine cum de altfel Va doresc si voua.Va pup pe toate!
amaliaro spune:
Bichi pupa matusica comorile din burtica ta
Telli piticuti din burtica sti ce ascunzi?ce repede trece timpul mai ieri iti spuneam ce inseamna nick ul tau in limba greaca rabdare mamico daca tu esti bine sunt si ei bine fara stres
Irilac ,cocolino pe unde sunteti?
Loana mamico eroina
Brighit esti in rugaciunile mele multa sanate pentru voi 3+tati
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
am revenit...ce-i drept in fuga doar...
am fost la eco, inca mai am resturi..a tot masura dr pe acolo si acuma e de 0.6 cm...deci f mici tesuturi...eu inca tot elimin la fiecare pipi si cand ma sterg am pe hartie tesut...
a zis sa asteptam urmatorul ciclu care va venii peste 28 de zile si ea spera ca atunci cu hemoragia mai abundenta ce o voi avea ..se va elimina cu totul...
l-a chemat in cabinet pt o a doua parere si pe sotul ei, care e tot medic giencolog...si el a zis ca se va elimina cu ciclu...Doar in cazul in care fac febra, sa ma prezint de urgenta...daca nu, atunci dupa ciclu ma duc la eco...si daca e tot asa....si nu s-a eliminat si ce a mai ramas acum, atunci imi face aspiratie...
ea nu prea vrea aspiratie, mai ales pt ca stie ca eu vreau s amerg dupa puiuti...pt ca resturile astea sunt f mici...si exista riscul sa aspire prea mult si sa nu se lipeasca peretii uretului sau in cel mai rau caz sa perforeze uterul...nu vrea astept lucru nici in ruptul capului...
si asa daca nu am avut complicatii, acum e tarziu sa apara ceva, nici macar febra nu am avut...Doamne multumesc...ea e optimista si crede ca scap natural...
acum ce o vrea Cel de Sus...m-am asigurat ca nu se intampla nimic rau...si ca voi avea un uterul curat!
acum imi ramane doar sa astept...grea e asteptarea asta bat-o vina!
Astept un "miracol" curand...
miracol11 spune:
amaliaro, daca ti-au iesit bine analizele alea...e clar ca totul e ok...si nu ai nimic!!!yupiii pt tine!!!
bichi, pup burtica cu cei doi nazdravani!
teli, stai linistita ca ii vei simtii pe juniori cat de curand...daca la eco zice ca sunt ok...nu iti mai face griji!!!bucura-te de ceea ce traiesti!!
fumi
coco, irilac, alina, looana, apalina, smaick,...pup burticile!
tusferi, cum te simti?
rodica, cum esti?ai mai avut pete?...nu imi place cand nu mai zici nimic?te pup
sper, fii optimista!
va doresc un weekend placut!...
Astept un "miracol" curand...
tusferi spune:
Miracol, eu stau pe ace acum... astept sa se faca ora 19 sa fac eco. Cred ca numar fiecare minut in parte. In rest, programul normal, care include zilnic... OOOps, numai cat vorbesc de asta si tre sa fug la baie...
M-am intors de la baie... acum cred ca sunt si emotiile...
Am reusit sa vorbesc cu Rodica putin, astazi, era la spital, a mai avut o sangerare. S-a intrerupt si n-am reusit sa o mai prind. Este ok bebe, sunt sigura. A fost un hematom.
Iti tin pumnii sa se elimine totul la CM si sa iti pregatesti burtica pt
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
smaick spune:
buna fetele
sa stiti ca va citesc in fiecare zi si va tin pumnii celor care se testeaza, celor care asteapta eco, celor care sunteti pe ultima suta de metri, miracol pentru tine sa se elimine tot repede si fara complicatii.
apalina nastere usoara, acum se face termenul
looana AMR si la tine
cocolino pe unde esti?
big hug pentru restul gravidutelor
va pup pe toate
cocolino2010 spune:
buna, fete dragi!
eu sunt cu voi aproape zilnic, va citesc, sunt la curent cu bucuriile sau problemele voastre. Intru oricind va pot da un sfat sau o informatie.
ma gandesc cu drag la mami si brigit, astept, ca si voi, vesti bune de la ele.
bafta multa fetelor care asteapta bete mari
apalina nastere usoara, esti aproape de marea intilnire. sa ne dai de veste cind vine bebe (octombrie?)
looana te pregatesti si tu (noiembrie?)
eu as fi urmatoarea (sper sa stea cit mai mult in burtica), apoi alina si irilac, diferenta intre noi este din 2 in 2 zile. sper sa nu se grabeasca bebeii, sa vina la termen. (decembrie?)
Asta este graficul pe anul 2012. Mai departe faceti voi graficul: bichi, smaick, teli.......
Am asteptat vesti bune de la roadetot, n-a fost sa fie nici de data asta, iti doresc sa-ti revii fizic, psihic si material ca sa poti sa o iei de la capat. Incearca pana te tin puterile, Doamne ajuta. La fel dorinta si ella, nu renuntati la visul vostru, incercati din nou cind va simtiti refacute
bichi toata admiratia pentru efortul pe care il faci: 7 injectii intr-o zi??? Pup minunile din burtica, sa fie sanatosi si frumosi, ca rasplata a efortului tau.
irilac pupici pentru descurcaret, si al meu este jucaus, astept sa-l vad la eco ce nazdravanii face el acolo.
looana il pup si pe fotbalist, cred ca se mai joaca pina cind mai are loc in burtica, in ultima luna cred ca va dormi si va creste ca sa vina pregatit pe lume.
si cum fetitele sunt cam rare pe aici (bebita bichi si bebita alina) le pup cu drag pe printese
bafta fetelor in tratamente si investigatii. pentru toate exista sperante si miracole