Strugurasi de Sept-Oct 2011 *67* LMA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Salut gasca...

Nanna.. grea decizie.. eu un am refuzat nou job, insa la mine e diferit ca na .. plec la 2 pe intelegere, zile libere cand am nevoie.. insa si salar mai mic, daca nu as avea avantaje pt familie clar m-as muta daca banii ar fi mai mult si munca similara ..
Si Ela facea crizute de care zici, insa cu altii nu cu mine , eu o mai las si daca chiar face crizute o detasez repede de problema ..

LALI.. se asigura repede ca e ok ce pun in geanta/portmoneu.. si ca ne ajung banii

Iris missed u..

JADE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Hello

Sei, tare faza cu portmoneul, M nu are acces la el si tipa cand il vede. Trebuie neaparat sa imi iau altul, acesta sa il dau sa se joace :

Michella si sotu a spus ca prefera sa merge la restaurant, ca nu are chef sa gatim, spalam etc :D
Eu m-as baga, dar am nevoie de timp si nu prea am. In plus la noi in apartament nu prea este spatiu de desfasurare. Deci si in concluzie trebuie sa caut un local ceva dragut :)

Iris, bine ai revenit

May, am terminat papica, e foarte bun, eu am pus urda in loc de branza si as mai fi pus marar dar nu aveam in casa :)
Cand se trezeste mandra o devoram, ori ea ori eu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena.. iti dai seama ca nu ii dau portmoneul c bani .. mai mult in unul tin banii in unul actele.. ea se joaca cu cel cu acte si carduri, scoate tot, pune iar.. and so on...
Am trecut la aceasta procedura ca sa stea cuminte in masina, ii dau portmoneul si 2 h tace .. pt asta l-am dezinfectat si scos banii din el.. insa cum vede banii.. se uita la mine ceva de genu: "hm mami stiu ca ma prostesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:


Buna fetelor, ce active sunteti

Nanna: e o decizie grea cu schimbatul job-ului.Eu am job la 80 km de casa, plec cu noaptea in cap si ajung seara dar nu as renunta la el.

Sei, Lena cred ca toti copiii au o pasiune pentru portofele. Al meu reactioneaza la fel cand il vede. Am sacrificat unul rosu cu care-l las sa se joace ca sa stea linistit .
E disperat si dupa masini. Daca s-ar putea ar sta numai sus pe canapea la volan, imi arata din casa masina pe geam ca sa-l duc la ea iar cand pornesc motorul si e rost de plimbare deja tremura de bucurie. Totusi la drum lung nu are rabdare sa stea linistit.

Aseara a inceput sa coboare si scarile cu spatele dupa ce a tot exersat urcatul in ultima luna.L-a invatat mama cum sa se dea jos si din pat, a prins incredere in el. Asa ca nu sta locului 5 min.

Astazi are la meniu: gris cu lapte, ciorba de legume si orez cu legume si ficatel. Intre timp fructe.

mami de Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Am intrat si eu sa urez la multi ani celor ce s au sarbatorit intre timp - Ayan si Adiel.

felicitari strugurasilor care au facut diverse progrese!

Noi azi am papat mar cu biscuie dimineata, iaurt cu paine la 11 si bors de porumbel la 14. A inceput si fiica mea sa manance mai bine. :)

Noi de 3 zile mergem bine singurele.:) ..sunt asa mandra

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bunaa


ALAYNA imi pare rau de socrul tau, sa se odihneasca in pace! trebuie sa plangi, sa te descarci, e normal. e f greu...
stii, mie mi-a murit tatal dupa ce l-am nascut pe asta mic, la 4 zile de la nastere... mi-a fost tare greu. plangeam noptile pt ca ziua nu vrioam sa plang, ma vedea cel mare si plangea si el, se speria de mine. totusi copii au fost ca o lumina ce m-a purtat mai departe. nu am mers nici la inmormantare, nu m-a lasat familia sa merg... nu sunt din bucuresti, le-a fost teama sa nu fac vreun shoc, se zice ca starea de dupa nastere este f f fragila.
iti spun toate astea ca sa iti dau,intr-un fel, speranta ca se poate merge mai departe. il veti pastra in suflet, ii veti vorbi copilului despre bunicutzul lui... cam asta e!
inca odata, condoleante!

SEIDANA si la noi se umbla prin portofele, genti..

LALI si asta mic al meu e tzafnoos. tipa, da cu labutza ca un pisoi din ala! ha haa, pe noi ne distreaza dar imi dau seama ca nu trebuie sa alimentam asemenea manifestari.

azi l-am gasit pe praslea in canapea. se urcase singur. se si coboara singur insa inca imi e teama ca nu se pune chiar in pozitia corecta si mi-e frica sa nu isi dea pe spate.

...s-a trezit!

o noapte linistita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Salutare! Ne-am intors cu bine dupa a doua enterocolita la a doua vizito in RO. Am promis ca nu mai merg pana face Clara 5 ani... Cine vrea sa ne vada, sa vina la Vilnius.

Nici nu am putere sa va povestesc cum a fost in ptima zi de varsaturi, a doua zi de diaree, cum ii dadeam saruri de rehidratare cu lgta, la fiecare 5 min, de frica sa nu ajungem in spital. Ne-a dr recomandat lapte praf fara lactoza in cond in care eu slaptez, numai prafuri, toate de dizolvat intr-un litru de apa...asa, adunat... Pai cum sa bea un bebe un litru de apa? Chinuiala maxima, dar bebe vesela si cooperanta. A inceput cu varsaturi sambata, azi suntem bine. Noroc cu o prietena, care m-a sfatuit sa o pun la san fara frica.

Va spusesem ca vreau sa o intarc? Acum e si mai greu, ca e innebunita dupa san... Soarele apune si rasare la san. Sa va mai spun ca nu am ajuns la nunta ptr dare am venit in RO? Nu am avut curaj, ca era Clara foarte rau....

Multi pupici lui Lali ptr cuvintele frumoase. Intre timp ne-au furat ( banuim zugravii) bicicleta, cu tot cu scaun ptr bebe.

Mamicile cu eperienta, cum ati intarcat? Cum ati scos suptul de adormire? A mea nu doarme mai nou daca nu sunt acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

da Lali, am deschis restaurant :))

mama Lena, urda.... vreau si eu

meniu maine si poimaine

porridge cu mar si para
supa crema din dovleac si pastarnac, dreasa cu smantana
ficatel inabusit cu ceapa si garnitura de orez
iaurtel
banana/avocado
biscuiti, branza, pufuleti, rosie si ce o mai pofti din farfuria noastra :))

ma gandesc serios sa fac un blog de retete bebelusi. :)) Va bagati sa-l facem in grup? :D



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza!

Va multumesc de raapunsurile ref la job. Ieri trebuia sa ma duc la discutii, dar nu am mai ajuns. Inca nu m.am hotarat, insa cred ca nu voi face o schimbare prea curand.

Bona se descurca cu toate pt ca spala pe jos, baga la masina si calca in timp ce Inez doarme. Cu aspiratorul da in timp ce se joaca Indra cu Inez. Deci nu e chiar asa complicat.

De aproape o saptamana Inez are doar o repriza de somn pe zi, doarme mai mult, 2 h, 2 si jumate. Am sperat ca astfel nu se va mai trezi noaptea, dar nici gand. Bea bibe de noapte cu disperare si icneli, partea proasta este ca sta treaza si cate 2 ore in toiul noptii. Nu mai stiu ce sa ma fac :-(

Alex - imi pare rau de asa intamplare urata, dar totusi de la ce a facut entero?

Lali - si eu te.am visat acum 2 nopti. Zici ca face ceizute Teo?! Zau ca nu mi.o imaginez...e cel mai linistit copil pe care l.am vazut! :-*

Fetelor sunt reduceri la Yoko si au niste rochite tare dragute!

Klau - cum mai sunteti? S.a obisnuit piciul?

Fetele cu bobocei: multa bafta la inceperea scolii!

Sa aveti toate o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Alex.. imi pare tare rau pt intamplari.. dar ce a papat in Ro de zici ca nu mai vii aici?

May.. ne bagam, inspiratie sa avem..

Nanna.. orice decizie iei e cea mai buna
Si ELa , are un singur somn daca doarme prima data mai mult (minim 1,5 h) daca doarme mai p[utin are 2 somnicuri care impreuna cumuleaza 1.5 h..

Ieri am avut pataniile pataniilor.. Prima data s-a innecat cu un strugure, a inceput sa planga, mama m-a speriat ca nu respira, sa o intorc si bat pe spate.. Ela s-a speriat si mai tare, si mai tare plans, eu disperata ca mama ma alimenta cu frica... off bine ca a trecut..
Azi noaptea la 11.30 aud un poc si plansete.. imi cazuse din pat.. nu stiu ce a facut si cum a ajuns la marginea patului, mai ales ca stie sa-l coboare, cred ca fie prin rostogoliri fie prin somn, a plans iubita mea de imi rupea sufletul,iar dupa patanie treziri la 1-3-4-5-6-7.. si la 7 40 de tot , asta in conditiile in care a dormit de la 20 .30-23.30 fara trezire, si ultimele nopti se trezea de 2 ori.. cred ca o durea capul

Voi ce fructe le dati? noi mar/struguri/banane... para si pruna o fac sa faca caca de la 4 ori in sus pe zi.. asa ca nu stiu ce sa ii dau ..

O zi frumoasa



Mergi la inceput