Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)
Raspunsuri - Pagina 7
Kytana spune:
Ei, Adinutza, ma gandeam eu ca ai nevoie de incurajari
Sigur Mihnea e si el nerabdator sa o vada pe mami a lui
Paula, mercic ca ai modificat , mi-am bagat si eu nasul si am mai completat pe acolo
35+ cu
-= Love life, live love =-
stella87 spune:
Kytanutz, tu mai pus in titlu? Vezi bataita acuma Vaaai ce emotii m-au luat!
Adina, sa fim noi urmatoarele? Sa stii ca loviturile de le simti in col eu le simt de vreo luna si pana acu nu s-a intamplat nimic. Bine, ca poate la tine e altfel, cine stie Si la fel, simt asa un junghi cand ma loveste in col. Chiar azi-noapte m-am trezit cu o intepatura puternica. Ma gandesc, daca lovitura asta doare asa, oare cum o fi restul? Azi nu stiu ce am, dar ma tot gandesc la nastere, ma tot iau emotiile, ma gandesc ca poate nu prinde anestezia, ca poate durerile vor fi insuportabile M-a cam luat teama, parca sunt si nerabdatoare se se intample... Hehe, incep sa inteleg ce simteam Lalu cand il astepta pe bebe Petru
Mihaela, poate n-ar fi rau sa mergi sa te vada un medic, ca sa stai linistita Oricum, m-am uitat acum intr-o carte despre sarcina si acolo scrie ca sangerarile sunt normale dupa consult ginecologic, mai ales in ultima luna de sarcina. Doar atunci cand sangerarea este rosu aprins sau mai abundenta decat un spotting trebuie anuntat medicul pt ca poate fi vorba de o complicatie.
fericita 37+ cu
Intimitate de cuplu
MoRo_K spune:
Bravo Lalu!!!Bine ai venit Petru!!!sa va dea Domnul sanatate si recuperare usoara Lalu si sa aveti o viata plina de bucurii!
Felicitari Gabi(G-rainbow)!Bine ai venit Denis Andrei!sa va dea Domnul tot ce-i mai bun si frumos! si recuperare rapida Gabi!
Bianca !Veroboroda sa va traiasca printesa!!!
Vaaai cat ma emotioneaza venirea boboceilor si cat de frumos e ca ne mobilizam toate sa uram bun-venit!ma gandesc cat de frumos e pt fiecare dintre noi inainte de nastere sa primeasca incurajari si dp ce naste sa primeasca asa de multe urari frumoase asa sper sa continuam si cu bbi sa scriem sa vbim si dc se poate unde se poate sa ne intalnim :) pe toate!
Si asa curaj imi dau proaspetele mamici care intra si povestesc...imi dau curaj pt ca eu tot auzeam ca n-ai timp de nimic nimic si ca esti mereu super obosita...dar uite ca se poate imi da sperante!
Oana(Tzitziri) mi-a facut placere sa citesc cum privesti nasterea naturala si cezariana..
Patricbebe sa tot scrii patanii noi
Raluca22 cum mai e cu arsura?
Danielabejan datoram un chec nu?sau mai bine 60 si ceva pt noi toate uitucele :)))
Anidaz asteptam vestile bune de la doctor!
Adriana 77 sper sa stea bb in burtik cat mai mult si tu sa fi mereu in forma
Stella hihi ce-mi place blogul...bagat si blogul tau la favorite langa cel al Kytanei
Mihaela tin pumnii sa fie alarma falsa si sa fie totul ok!
Noi azi dp durerile de mijloc de ieri...am stat cuminti doar piata si inapoi...m-am odihnit azi-noapte si nu ma mai doare asa rau mijlocul; ieri exagerasem cu facut mancare maturat balcoane(erau pline de praf de la vantul asta )si plimbare lunga...
Pup fetele si astept vesti bune!!
32
corinuka_g spune:
pupici burtici!
marikaki ma bucur ca sunteti bine! si mie mi se umfla degetele si picioarele de vreo saptamana...
vero la multi ani biutei!
mihaela si eu zic sa mergi la dr, sa vezi ce-i pe-acolo, sa te linistesti..
adriana ma bucur ca ai scapat de greturi si esti mai bine!
carmen probabil starile de care vorbesti ne incearca pe multe...ai sa vezi ca totul va fi bine, ai doua fetite minunate si mai vine si-un bobocel, n-are cum fi altfel..
stella si adina ce emotii sa va vad in titlu!! Doamne-ajuta!
lalu mai asteptam vesti despre bebe petru! ma bucur ca ti-ai revenit si te poti bucura de puiul tau!
daniela pupici!
eu sunt putin supi...am fost la dr si bebe meu nu ia in greutate si stiu atatea cazuri care au nascut la 36s iar bebe avea 3500g...david avea pe 15 august 1990g, pe 23 august 2000g, iar azi doar 2060g...ar fi trebuit s-ajunga la 2400 :(((...cu toate astea, dr zice ca e bine, mai e marja de eroare de la eco...in rest lichid avem, bebe misca, iar burta mi s-a lasat deja...ar trebui sa-mi fac probleme?
pupici la burtici, bebici si mamici!
_
34+ David Gabriel Multumesc Doamne!
Ramona_bm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz sunt in titluuuuu, 37+ AMR 1 SAPTAMANA! |
Era si cazul dupa atat asteptare Doamne ajuta sa fie cum e mai bine pentru pui si pentru tine
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
30+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
anidaz spune:
Stella tu ai un site in toata regula,felicitari pentru articole,
Corinuka ce grad de maturare are placenta?Acesta joaca un rol tare important in cresterea in greutate a bebelusului,nu ti-a suplimentat vitaminele?Mie de cand mi-a suplimentat vitaminele cu Centrum materna ,pune asa de bine in greutate Mihnea.
37+
AMR 1 SAPTAMANA!
anidaz spune:
Ramo ai dreptate ,si o luna de-as sta acolo ar merita dupa 11 ani in care luna de luna am cazut si apoi m-am ridicat ca sa merg mai departe,inca nu-mi vine sa cred in totalitate ca s-a intamplat atunci cand nu mai speram la nimic,.Stii tu bine, ca nu degeaba mi-ati fost alaturi si tu si celalte fete de la noi de fiecare data.
37+
AMR 1 SAPTAMANA!
corinuka_g spune:
adinuta placenta e grd 1...iar vitamine eu n-am mai luat din trim 2... totusi cu greutatea si cu alte masuratori era in grafic tot timpul... ar trebui sa iau vitamine? acum?
_
34+ David Gabriel Multumesc Doamne!
Kytana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinuka_g eu sunt putin supi...am fost la dr si bebe meu nu ia in greutate si stiu atatea cazuri care au nascut la 36s iar bebe avea 3500g...david avea pe 15 august 1990g, pe 23 august 2000g, iar azi doar 2060g...ar fi trebuit s-ajunga la 2400 :(((...cu toate astea, dr zice ca e bine, mai e marja de eroare de la eco...in rest lichid avem, bebe misca, iar burta mi s-a lasat deja...ar trebui sa-mi fac probleme? pupici la burtici, bebici si mamici! _ 34+ David Gabriel Multumesc Doamne! |
Corinuka,nu uita ca ecograful da multe rateuri. Uite cazul lui Pati, la ecograf se vedea 2.8kg si micuta ei s-a nascut cu 4kg! Daca doftorul nu arata ingrijorata, nu te stresa nici tu Capul sus, mai e asa putin doar!
Fetelor care mai stiti ca urmati, nu dati cu pietre daca v-am sarit, eu va astept cu vesti si modific una-doua prima pagina Asa ca curaj cu info fete dragi care poate doar ne cititi
35+ cu
-= Love life, live love =-
mlhaela spune:
Adina, nu ti-ar placea sa ne povestesti si noua povestea lui Mihnea? Adica povestea celor 11 ani de incercari? Daca nu ti-e prea greu...
Fetelor, astept sa vina sotul de la servici si ma duc la medic...