Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)
Raspunsuri - Pagina 6
stella87 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui PaulaFrida
Am primit Acum ma execut cu schimbarea titlului Paulafericita 35+ cu Roland |
Multumim!
fericita 37+ cu
www.intimitatedecuplu.ro
Kytana spune:
Uaaaau plec si eu la biserica si gasesc atatea vesti bune!!
Citesc din urma si revin Tare harnicute ati mai fost
35+ cu
-= Love life, live love =-
sandy_2008 spune:
mami.ilinca, danielabejan, sa zicem ca sunt bine, merci de intrebare.
azi am avut eco. la 33 s si 3 zile bebe are 1912 g, ceea ce il arata sub curba din grafic. de acum o sa monitorizam saptamanal, ma duc si miercurea viitoare. targetul este sa ajungem la 37 s.
speram sa imi poata da medical de boala ceva, sa nu intru in cele 126 de zile insa mi-a zis ca de acum nu mai poate...nu stiu daca asa e sau nu avea chef sa isi mai bata capul cu mine...
aveam de gand sa nu mai vin la munca dupa 1 sept, acum zic ca mai vin macar o saptamana...si mai vad dupa aia...
felicitari Lalu!
Kytana spune:
Of Mihaela, imi pare rau pentru cum a decurc controlul. Din cate am citit eu, ca de, acum as putea sa imi dau si doctoratul in medicina este uneori normal sa ai o mica sangerare dupa control ginecologic sau dupa contact sexual. Acum nu stiu ce sa iti zic... Altfel de disconfort mai simti? Dar nu te impacienta, te rog, sigur va fi bine! Doamne ajuta
didianda, ma bucur ca ai revenit si ca bulinuta ta este bine si pregatita de marea intalnire. Cum vei naste? Multa sanatate si te asteptam sa ne mai dai vesti
Andreea si eu imi pun aceleasi intrebari. Cred ca este normal. Unele mamici dezvolta sentimente puternice din timpul sarcinii, altele la cateva saptamani chiar dupa ce isi au in brate micutul. Sunt sigura ca ne vom iubi puii mai mult ca pe orice!
Bafta Adinutza la control! Sa vii cu vesti super bune bine?
Felicitaaaari Gabi pentru bobocelul adorabil si perfect!! Refacere usoara si laptic din plin! Bine ai venit Denis Andrei!!
Carmen, este normal sa iti fie greu. Nu cred ca este fata careia sa ii fie mai usor. Chiar daca una se misca mai bine, are arsuri. Cea fara arsuri are picioare umflate. Toate vrem sa fim in forma ca inainte de bebelozaurasi si vom fi, in timp. Mai avem atat de putin! Cat de doctor, te inteleg asa bine! Si a mea este in concediu si ma sperii gandindu-ma ca pana vine ea sa fie bebe cuminte in burtic. Nu as vrea sa ma grabeasca vreun doctor sau alte chestii Deci plangi, o zi, iti dau voie Dupa care, haide, zambeste, Suntem aici pentru tine, orice ar fi!
Doamne ajuta Elfica, sa ne tina Dumnezeu sanatoase familiutele si sotiorii! Cred ca micuta ta va lumineaza zilele, si acum ca va avea o surioara lucrurile vor fi si mai frumoase! Tu cum mai esti? Mai ai forta si pentru micuta ta?
Lalu, pai te asteptam cu amanunte, sigur nu ne vei speria. Ma bucur nespus ca esti bine si tu si bebelindul. Cu lapticul cum este? Cate intrebari ti-as adresa Povestea ta imi aminteste de a prietenei mele cu epidurala :( Imi pare asa rau ca nu a prins... Acum cateva zile cochetam sa imi iau si eu kitul sa fie, dar daca nici tie nu ti-a prins, mai bine fara chestia aia in spatele meu
Sandy imi pare rau ca ai dat peste un astfel de medic, din moment ce ar fi ceva de urmarit, ar fi normal sa iti dea concediu pentru sarcina cu risc... Of doctorii astia de la noi! Si sigur veti ajunge la 37s, ai sa vezi Doamne ajuta sa fiti bine amandoi
Iertati-ma, de dimineata dupa ce am papat, am atipit in pat inca vreo ora apoi am fugit la biserica. Am primit paine si struguri Oare asa pofticioasa aratam? Verific prima pagina si daca doreste cineva sa ii spun ce si cum se modifica, cu mare drag
35+ cu
mlhaela spune:
Fetelor, acuma va stresez eu! De azi dimineata stau doar in pat, dar sangerarile nu s-au oprit! Nu sunt abundente, cam ca in penultima zi de menstruatie, dar sunt speriata! Sa mai astept sau sa ma duc la medic?
mlhaela spune:
Kytana, nu mai am niciun alt fel de disconfort, nu ma doare burtica, bebe misca, nu am contractii, doar sangerarea.
Kytana spune:
Pentru linistea ta Mihaela, ti-as spune sa te duci la un doftor, macar ca adresezi o intrebare. Sunt sigura ca esti bine
35+ cu
PaulaFrida spune:
Kytanutz am schimbat titlul si le-am adaugat pe noile mamici si bebici acolo unde trebuia.baga un ochi vezi daca mai trebuie ceva
Paulafericita 35+ cu Roland
anidaz spune:
sunt in titluuuuu, ce emotii mi-ati dat,mai ales ca azi am contractii ciudate,abia astept sa-si termine Supi treburile in afara orasului si sa ne vedem.Il simt pe Mihnea cum impinge in col,pana azi n-am simtit asa,si in momentul ala ma inteapa pana in vagin asa cu totul,oare sa vrea sa vina deja?ma dor si sanii de ieri ,mai tare ca la inceputul sarcinii,si mai mult partea mameloanelor.Si am niscaiva frisoane ...
Stella ma duc in vizita pe blogul tau,
Mihaela ,as zice sa nu stai asa pentru linistea ta,
37+
AMR 1 SAPTAMANA!