Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)
Raspunsuri - Pagina 5
Elfica spune:
Revin cu rugamintea, cine stie sa schimbe titlul capitolului actual in Bravo Lalu, Bravo G_rainbow? La partea de Hai ... , se inscrie careva? Nu cred, mai asteptam sa se coaca puisorii in cuptoras, nu?
Anidaz, asteptam vesti dupa vizita la doctor!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
32 +
stella87 spune:
Elfica, daca nimeni nu stie, eu inclusiv, o rugam pe Kytanutz sa ne faca un instructaj si noua, cand revine pe forum, sa invatam sa schimbam prima pagina. Pana acum ea a avut grija de updatari
fericita 37+ cu
lalu85 spune:
Fetelor va scriu de la spital. Acum sunt in rezerva si astept sa-mi aduca puiutul eu mi-am revenit si ma simt ff bine...cu durerile de jos e mai nasol dar vor trece si ele. Cum va spuneam bb este ff bine sa nascut pe 28.08.2012 la ora 23:45, 3750gr, scor apgar 10.
Mie nu mi-a prins anestezia desi mi sa-au facut 4 doze...am avut un travaliu cumplit de greu nu va povestesc decat daca vrea cineva sa stie neaparat...nu vreau sa sperii fetele care vor sa nasca natural. O sa pun si poze cand ajungem acasa. Va pupi
lalu85 40+ cu
stella87 spune:
La partea cu Hai... m-as inscrie si eu ca maine implinesc 38 sapt, dar, nu stiu, as mai astepta un capitol Oricum, am vazut acum ca eu sunt urmatoarea pe listuta, deci n-am de ales Desi, fiind cu baietel, tot la prima sarcinuta, cred ca ma voi lasa indelung asteptata.. ca n-am niciun semn timpuriu de travaliu
Apropo, fetelor, de cand am intrat in concediu prenatal, m-am gandit sa-mi ocup timpul cu un hobby. N-am avut curaj sa va zic despre ce e vorba pana acum... Precum Kytana, am inceput si eu sa scriu, am un site pe care il gasiti la semnatura, unde puteti afla lucruri dragute despre viata de cuplu. Pana acum am scris pentru alte site-uri (caci am terminat Jurnalismul), dar am prins curajul sa incerc sa scriu si pt mine. Sa vedem ce-o iesi Daca aveti propuneri de articole, eu ma apuc de scris cu mare drag
fericita 37+ cu
http://www.intimitatedecuplu.ro/
stella87 spune:
Lalu, eu as fi interesata de orice info, pt ca imi doresc mult, mult sa nasc natural. N-as vrea ca de la prima sarcinuta sa fiu sub bisturiu. Planuiesc o familie mare :))) Oricum, fiecare nastere e unica, asa ca ma pot astepta la orice. Imi pare rau ca n-a prins cum trebuie anestezia, dar important e ca acum esti bine si iti astepti puiutul Inca o data, felicitari si multa sanatate la amandoi!
fericita 37+ cu
http://www.intimitatedecuplu.ro/
Ramona_bm spune:
Felicitari Lalu si Gabi!!!!!
Recuperare rapida si laptic pentru bebei!!
Bine ati venit bb Petru si Denis
Sa cresteti mari, sanatosi, papaciosi, cuminti si frumosi!
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
30+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
carmen spune:
Multumesc de incurajari fetelor, ma urnesc din pat sa ma apuc sa fac ceva de mancare pentru pranz: ficat cu mamaliguta.
Elfica, intre fetele mele este aproximativ aceeasi diferenta, aproape 2 ani, eu zic ca e f bine. Sa vezi Daria (care e mai mica) ce profita de situatie si zice: "Ana isi cumpara haine din banii ei si eu le voi purta gratis de la ea ". Asta pentru ca uneori le scot la shopping din banii personali ca sa invete sa cheltuiasca cu masura si ca banii cand sunt munciti sunt valorosi. Sa le vezi atunci ce chibzuite sunt, mama mama.
Am incercat si eu sa ma informez cum sa modific titlul, dar pe prima pagina am gasit info numai referitoare la schimbarea capitoului.
Lalu, ce bine ca te simti ff OK acum, ne bucuram pentru tine. Abia astetptam sa vedem poze cu Petru. La al doilea nume v-ati hotarat?
35s2zile
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stella87 Paula, ti-am trimis parola pe PM. fericita 37+ cu http://www.intimitatedecuplu.ro/ |
Am primit
Acum ma execut cu schimbarea titlului
Paulafericita 35+ cu Roland