Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Si eu am tot gradul 1 la placenta, pana acum era 2, acum vad ca e 1. Nu am intrebat niciodata ce-nseamna asta, am preferat sa stiu doar ca e bine bebe si-atat.
Corina, si eu zic sa nu te ingrijorezi, chiar daca ar avea doar 2060 grame, la 34 de saptamani nu e chiar micut, mi-ar placea si mie sa nasc un grasun ca al fetelor, dar sunt constienta ca nu va fi asa. Tot timpul a fost putin mai mic decat ar trebui, doar masuratoarea femurului il mai ridica (cred ca e mai inaltut), dar nu-mi fac probleme, conteaza sa fie sanatos! Uite, Raresucu meu avea ieri la 32 saptamani si 5 zile 1900 si un pic de grame, adica ca pentru 31 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

kytanutz m-am gandit si la rateuri...dar totusi pana acuma era bine de fiecare data...acuma la sfarsit si-o gasit si asta micu' sa faca figuri???
mihaela sa vii cu vesti bune de la dr...sa fie doar ceva banal...

_
34+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am vorbit cu Supi,m-a sunat si mi-a ascultat oful,si pentru ca am facut luni eco ,nu mai fac si azi ,dar daca nu se intampla nimic intre timp,ne vedem duminica la matern pentru control si posibil cezariana ca e de garda.Mi-a zis ca nu sunt contractii de travaliu ce simt este doar pregatirea ,dar ca, daca devin sistematizate si mai dureroase sa-l sun oricand ,la orice ora ca este disponibil.Pruritul nu afecteaza deloc bebelusul si mi-a spus sa merg la farmacie sa-mi prepare o pasta cu zinc,Lassari,si sa ma dau doar cu ea ,fiindca alcoolul mentolat mai rau irita,si are dreptate fiindca burta mea este o pelicula rosie -vinetie de cand ma dau cu alcool si ustura rau.
Plec la farmacie

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Deeeeci Adinutza sa inteleg ca duminica este posibil sa avansezi de la graviduta la mamica full-time?

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Oauuu!!! Ce activitate e aici. Incep boboceii sa iasa din ou.
felicitari, Gabi.Bine ai venit bebe Denis Andrei.Pana acum scorul e 3:3, 3 fetite si 3 baietei.
Anidaz, Stella, voi urmati , fetelor?
Maine merg si eu la control la medicul meu ginecolog, abia astept sa-l vad din nou pe bebe, sa vedem cat a mai luat in greutate si mai ales sa-i vad "putica"m, ca data trecuta cand m-a anuntat ca e baietel, la cat eram de bulversata, n-am vazut prea bine.
Fetelor,va multumesc tuturor pentru felicitarile adresate fetitei mele.Sunteti toate niste dragute.
Va pup si va imbratisez cumare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Ia uite ce inghesuiala pe aici la nascut!

Felicitari Lalu!!! Era si timpul la cat ai asteptat!

Felicitari si Gabi!!!

Sa aveti bebei sanatosi si voi sa va reveniti super repede!

Si eu am avut o scurgere pe la 26 sapt parca, dupa un control vaginal si luat probe pentru secretie si culturi, dar a fost doar o pata maronie pe chilot a doua zi. La cat de panicata eram, m-am dus la spital si mi-a facut un control, mi-a spus ca am colul inchis si nu mai curge nimic. Mi-a spus ca e din cauza ca a fost zgandarit colul, care e f sensibil.

Corina, si eu as da vina pe aparate. La mine acum o luna arata cu 10 zile mai mare si avea 2230. La 4 saptamani diferenta arata cu 5 zile mai mic si 2500 grame. Deci daca ar fi sa o luam matematic, intr-o luna a ramas cu 3 saptamani in urma si a luat doar 270 grame. M-am panicat si eu cand am vazut diferenta asa mare, dar cand am auzit-o pe Pati ce i-a masuat si ce a iesit de fapt, m-am linistit. Peste o saptamana am urmatoarea eco, dar voi avea deha 37s5z asa ca nu ma mai panichez.

Stela, intru si eu acum sa-ti citesc blogul.

36+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare si de la noi :)

Rapidos, doresc si eu sa felicit noile mamici, le urez sa profite din plin de perioada asta cu bebe mic

Si am mai intrat pentru Corinuka - sunt fix in aceeasi situatie :D Bebe la 34 de saptamani avea 2 060 grame. De unde pana atunci crescuse super, eram chiar bucuroasa, sper la un bebe un pic mai mare ca Robert ... dar iote ca nu va fi cazul, cel putin asa cum se arata situatia. Deci cade de pe curbe si al meu - vineri o sa il masuram din nou, la 36 de saptamani, si sper sa il vaz mai in grafic asa, sper ca ecograful de data trecuta a dat o eroare ceva. Stiu ca sunt estimari doar. Vom vedea; macar sa il duc pe pitic pana dupa 38 de saptamani. Mi-a zis doctorul ca daca il nasc la 37, ca pe Robert, va avea probabil o greutate asemanatoare sau un pic mai mica.

Ce sa mai zic, mai e si gena La mine in familie nu s-au nascut copii peste 3 kile - cel mai "urias" dintre noi a avut 2.900 grame. Si totusi nu suntem mici in familie, ci medii, asa ... Dar copii pitici si in genere la 37 de saptamani (eu am avut fix aceiasi parametri ca Robert iar frate-miu a fost si mai mic, la 2 600, 36 saptamani).

In rest raport rapid: sunt inca bine, tot agitata, inca nu ma doare nimic (un pic capul azi :D de la nesomn), am contractii nedureroase fara numar - dar asta de pe la 20 si ceva de saptamani, burta mea e pietroi si totusi nu e nimic grav, colul e inchis etc. Voilààà fug la munca :) Mai am o saptamana jumate si apoi nu stiu ce ma fac ... cand stau acasa parca ma pedepsesti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare fetele!

FELICITARI LALU PT PRICHINDEL SI NASTEREA NATURALA, SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE, SA TE REFACI REPEDE, SA AI MULT LAPTIC IAR BEBE SA FIE MANCACIOS SI NECOLICIOS

FELICITARI SI TIE GABI, MA BUCUR CA TOTUL A DECURS BINE SI DEJA AI UN BEBE PAPACIOS, RECUPERARE RAPIDA SI USOARA SI UN BAIETEL VOINIC, FARA COLICI SI CU POFTA DE PAPA BUN TOT TIMPUL

sandy sper sa mai puna bebe grame si sa fie totul ok de sapt viitoare sa nu mai stai asa ingrijorata, ai sa vezi k vei ajunge si tu la 37 de sapt, cum a trecut timpul pana acum va trece si de acum inainte iar cu serviciul poate reusesti totusi sa iti iei un concediu sa stai acasuca sa te odihnesti mai mult, si nu te stresa k stii k nu face bine lu bebe

didiana bine ai revenit , te asteptam cu mai multe vesti despre tine si bebe, poti sa ne pivestesti orice si bune si mai putin bune, fara retineri, ca noi nu ne suparam nicicum dar iti vom fi alaturi

andreea si pe mine ma macina ganduri si sentimente confuze uneori si ma gandesc de multe ori daca am sa fiu o mama buna, dar ma consolez singurica cu gandul k atunci knd o sa o am in brate o sa imi treaca toate gandurile astea

mihaela nu stiu prea multe de sangerari sper doar sa iti treaca si sa te simti mai bine

carmen fruntea sus k doar tu esti mamica cu o adevarata experientza, incerca sa te gandesti la partile bune atat din trecut cat si din prezent si viitor, doar tu stii mai bn ca oricine k poti, poti mai mult decat atat, doar ai deja 2 fetitze dulci nu se poate sa te gandesti al lucruri negative, nu e cazul

stela maine poimaine agitam majoretele si pt tine , n u e lege ca baieteii sa vina mai tarziu mereu important e ca ati ajuns acolo unde trebe de acum momentul va veni atunci knd va vrea bebe, iar legat de blog l-am salvat si eu langa cel al kytanei. dar nu il stiu pe al oanei, mi-a scapat mie anuntul cu el sau ....

elfica nu mai e mult nici la voi pana o sa fiti in formula de 4 si sa va bucurati de bb2 zilnic alaturi de iulia care va deveni o domnisoara exemplu pt bb2

ramona_bm emma voastra si elisa ce mai fac? tu cum te mai simti? maine poimaine agitam majoretele si pt tine, emma ta vine inaintea emmei noastre asa k incurajati-ne si pe noi cu o fetitza dodoloatza si mancacioasa

adina hai tot cu vesti bune de la dr supi

moro_k asa e frumos, stai cumintica si multa odihnalas k ne plimbam apoi cu bebe si nu o sa mai avem atata energie ca acum, iar checurile pot fii fara numar k mie imi plac enorm nu ne pui si tu o poza la avatar cu bebe sau burtica, valabil si pt celelalte fete ? mie imi place sa ma uit la poze deesi nu prea imi fac

corina capul sus, eco e doar orientativ. din cate stiu de la patricia inainte cu aproximativ 2 ore sa nasca la eco fata avea 2.800 si la nastere 4kg , chiar nu cred ca a pus restul gramelor in 2 ore, asa k nu te mai supara cu asa vesti, bebe david e bn si va fi, ai sa vezi, poate te trezesti cu ungrasunel de vreo 4 si ceva la 39 de sapt

adina ma bucur pt tine k ai un asemenea dr si te linisteste mereu, iar vestile sunt super bune

mihaela hai si tu tot cu vesti bunede la nenea dr

veroboroda asteptam alaturi de tine vestile de maine de la dr si poate si o pozica sa va ganditi si la noi knd petreceti ziua fetei

paulapaula tu stiai sa schimbi prima pagina si stateai ascunsa eu am to zis ca incerc, dar am ramas cu zisul

sper k nu am omis pe nimeni

lulutza ce mai mesteresti de nu semnezi condica azi?
danageodoiu liniste si pace si la tine? te-ai mai linistit cu pozitia adelei?
simonix ce activitati fara pauze tot ai tu oe acolo, mai ia si tu o pauza
irimelle esti bine>nu ne mai zici inimic despre tine?
madaiulia, anaomaria cum sunteti azi? ce ati mai facut si voi pe acasuca?
anda82, moni81, norma36, miro79 mai povesttine ce mai faceti in ce stadiu e sarcinutza voastra
irene, Madamar, madanan,ANKA-iasi,gaitica78,sora13a, anne`mary, vicky, simona24 ce fac burticile voastre? haideti sa ne numaram boboceii care au aparut

mami_ilinca cum mai esti azi? hai la condica

FETELE AM SI EU O INTREBARE :
CE STITI DESPRE LIVRAREA PLACENTEI DUPA NASTERE? CUM E MAI OK NATURAL SAU CU INJECTIE? A eu tre sa imi fac planul de nastere si la partea asta nu prea stiu ce sa aleg

tuturor

35+ Emma Gabrielle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Eu va citesc, dar nu am avut energie sa va scriu.
Am avut o entrocolita urata, am varsat luni toata noaptea si scaune apoase, ieri mai pana la pranz la fel, de atunci sunt mai bine, dar inca fara energie si cu usoara greata. Am luat de la Andrei, care la fel s-a chinuit mititelul sambata noaptea.

Felicitari mamicilor proaspete: Mirabela, Bob, Lalu, Gabriela! Bebici sanatosi si mancaciosi si recuperare rapida mamicilor!

Adina mai ai si tu tare putin si iti vei tine puiul in brate.

Corinuka si bebele meu e micut, avea 2050g la 34 de saptamani, m-am speriat un pic, fratele lui avea 2700 g deja la varsta asta, dar dr zice ca e ok, asa ca nu imi mai fac griji. Merg vineri cu ceva analize si sper sa-l "cantarim" iar.

Am ramas cu ceva contractii urate dupa episodul de ieri si tratamentul e tot spre maxim din cauza asta. E drept ca din cauza de varsaturi am sarit ceva doze, probabil afecteaza si asta.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Lalu,ce dragut si ce ma bucur ca sunteti bine.Eu tare mult as vrea sa ne povestesti,ca eu tot natural nasc si vreau sa fiu pregatita si pentru ce e rau si pentru ce e bine.Cum ar veni vreau sa fiu calita.Multa sanatate va doresc la amandoi si mult laptic!

Kytana si apropo de ce ii spuneai lui Carmen si doctorul meu este in concediu.Maine am 37 saptamani.Fetele de aici au nascut si la 36 sapt.,deci se poate intampla oricand,dar eu am incredere in Doamne Doamne si o sa fie totul bine.
Nici la sora mea nu a prins epidurala si vorba aia a facut-o in Germania,ca mai mereu suntem tentati sa dam vina pe sistem,ce-i drept de cele mai multe ori ei gresesc...iar eu intreband dr de anestezie mi-a zis cu parere de rau ca anestezista pe epidurale e plecata in Franta si nu ar avea cine sa imi faca,asa ca eu am exclus varianta asta de tot.

Adina poate bb vrea mai repede?Eu zic ca e doar pregatirea lui inaintea nasterii.

corinuka_g,nu te necaji...rezultatele de la eco sunt estimative....Gandeste-te ca sunt masuratori aproximative care tin si de mana dr.

REVIN !!!

ANDREEA 36+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput