Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata dragi burtici,

Am avut o noapte cam nasoala, cu arsuri si dureri de stomac, cred ca pe fond nervos, am fost ieri necajita cu o treaba de la serviciu si asta mi-a pus capac.

Va pup pe toate
Nu va suparati, nu sunt in stare decat sa o strig la apelul de dimineata pe Kytana, am ramas cu ideea ca aseara o supara burtica....promit sa ma mobilizez azi si sa fiu mai ''vorbareata''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata motzate dragi

Ce fac fetili si burticile si bebicii? Fusei rapid la piata, am luat zmeurica si cateva capsunici ce mi-au facut cu ochiul pe care le-am si devorat

Moro, ma bucur ca esti ceva mai bine, iar cu tensiunea ai grija, da?

Carina, uuuu sa te trec in titlu? Doamne ajuta sa ai parte de o nastere cum iti doresti, iar tu si bebe sa fiti in stare perfecta!

Ce tare Olivette, se vede ca nu mai fusesei de mult la cumparaturi Chiar, ce ai facut cu untul de shea, ti-ai mai luat?

Lulutza, cred ca a fost groaznica durerea aceea. Am patit-o si eu o data si mi-au dat lacrimile, of, dar acum mai da semne ca ar reveni? Eu sunt cu caputul, nu trebuie sa fiu invidiata, dar cred ca as fi in stare de orice scuza numai sa nu mai stau in casa Astazi in afara de vizita de dimineata mi-am propus sa nu mai ies, am o carte de Jose Saramago - Barbatul duplicat pe care vreau sa o citesc. Vise la mine

Super vesti Vero!! Sigur va sta el acolo la caldurica pentru mami a lui Iar cu hainutele roz... eu zic ca in casa merg perfect! Mai greu cu fustitele si rochitele. Le poti pune la bazar pe forum daca nu ai cui sa le dai, zic si eu.

Tare faza cu asa mari sunt Mihaela, m-a bufnit rasul! Oricum am inteles ca la nastere au "comoara" ceva mai mare din cauza hormonilor asa ca tati va putea fi mandru ehehehe

Adinutz, ai grija cu plimbarile, diseara totusi sa ne dai un semn sa stam si noi linistite, biiine?

Te faci si mai frumoasa Carmen pentru marea intalnire, a? Si le iei si pe fete? Spor la cumparaturi, sa gasesti ceea ce iti doresti

Ma gandeam sa fac fix invers, pana nasc sa tai doar varfurile, iar dupa aceea, pentru a preveni un pic cadea in valuri, sa il scurtez nitel. Pingu e mort dupa parul meu lung, dar ii plac si schimbarile. Mai greu ca e ondulat si oricum l-as tunde, tot cum vrea el sta Deh, par cu personalitate

mami.ilinca, raspund repede la apel, sa nu te supar si eu! Sunt ffff bine, purcel scrie pe mine, asa de mult ce am dormit. Nu prezint nicio durere, energia debordeaza ca de obicei (sa vedem daca voi fi asa si la nastere, tare mai sunt curioasa cum voi reactiona in travaliu!
Imi pare tare rau ca nu te-ai odihnit bine, dar stii mai bine mai mine ca nu merita sa te superi, mai ales pentru munca! In comparatie cu alte lucruri care se intampla, chiar nu semerita, nu crezi?
Un coleg de 26 de ani (avea atunci) a plecat in concediu la Barcelona, cu proaspata sotie. F stresat, suparat pe munci. La vizitarea palatului Gaudi, a cazut un balcon cu el, fix cand i se facea o poza... Restul... a ramas in urma lui o fata tanara care culmea in aceeasi vacanta a ramas si insarcinata.
Cer iertare daca v-am intristat! Dar trebuie cateodata sa realizam ca viata si familia noastra sunt mult mai importante decat munca, banii. Inca o data ma iertati cu toatele, nu am vrut sa va supat

Fetele, de Mari ce mai stiti? Cum a fost la examen? Cum se mai simte?

Paula, esti bine Haide, sa nu ne dai emotii, bineee?

De cand m-am apucat sa va scriu, simt un miros de sos de rosii sau bulion si imi ploua in gura. Daca va zic ce imi vine sa mananc cred ca ma alergati: ceapa calita cu bulion pe paine Nu am mai mancat de cand eram copil. Stiu ca omoara ficatul dar vai ce pofta m-a luat! S-au friganele, paine data prin ou si prajita in ulei incins... Numai sanatoase nu ar fi poftele mele

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetelor

multumesc ca v-ati gandit la mine
Sunt pe receptie,mai inainte m-am trezit,cu o durere de masea
merg sa pap ceva

pe toate
Sa aveti o zii faina si usoara

Paulafericita 35+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
am ajuns si noi la 35s!!! facem cinste!!! si felicitam celelalte burtici care rotunjesc azi...
sper c-ati dormit bine...ce putin mai aveti unele dintre voi...
si eu cred c-ar trebui trecuta carina in titlu...hai carina!
stella dat like, m-apuc si de citit...
olivette asa patim si noi cand mergem la cumparaturi, nu ne limitam, vesnic mai luam cate ceva...in special lucrusoare de bebe care trebuie sau nu...
vero felicitari pentru babyboy! deci sigur e baietel...
mami.ilinca si eu am niste arsuri, mai ales in gat, de zici ca zilnic mananc arici...
kytana ma bucur c-ai scapat de dureri...

eu n-am dormit asa bine, ma doare burta de cate ori ma intorc in pat... o fi din cauza ca s-a lasat?...si cu vizitele de rigoare la pishu...
ma duc pana la banca sa platesc o factura...
pupici la toate!

_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetelor , multumesc pt raspunsuri . n-am mai scris ieri,c-am avut musafiri pana la 23 .
ce pot sa va zic...dr-ul mi-i s-a parut si mie cam acru..dar asta este.. o sa incerc sa nasc natural.ma gandesc ca atatea femei au facut-o,eu de ce nu as reusi..dar si daca reusesc,atunci toate femeile din lume pot s-o faca...eu sunt tare rea de dureri,panicoasa,etc..
si eu mananc din ce in ce mai mult...parca nu ma pot opri... eu fac si niste combinatii de se mira toti ca nu mi-i rau..mananc mancare sarata,beau apa,mananc fructe,beau apa,dupa care beau lapte cu biscuiti sau cu pernute umplute cu ceva, mai mananc seminte,inghetata,de toata lumea se sperie sa nu-mi fie rau.. sa stiti ca nu mananc de foame...cred ca mai mult de plictiseala si de stres,pt ca incep sa fiu din ce in ce mai stresata. sunt si foarte obosita,ca nu dorm noaptea de ceva vreme din cauza ca merg foarte des la toaleta si tot am dureri de burta. ma tot gandesc daca o sa stiu cand trebe sa merg la spital
bagajul ii facut.mi-am pus cate ceva sa am si in cazul in care nasc normal si daca nasc cu cezariana.nu stiu cum o fi si cum decurg lucrurile.foarte multe n-am pus ,nici pt mine,nici pt bubulina,pt c-am inteles de la cele ce au nascut recent ca-i imbraca cu hainele de la spital si doar daca ti-l da cu tine in salon,il imbraci cu hainele de acasa. acuma o sa vedem...
eu ma tot consolez cu gandul ca nu sunt prima nici ultima
si ce mi-i cel mai groaza...personalul...eu sunt genul de persoana carei ii trebe sa te porti frumos si sa vb frumos,pt ca la fel tratez si eu oamenii din jurul meu,indiferent de functia sau pregatirea care o are. nu suport sa mi-i se vorbeasca urat,de sus,cu indiferenta,etc...nu stiu daca m-am exprimat bine...
sa nu radeti de mine,dar iar mi-au venit musafiri
va . o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Salurare burticute dragi,

Eu m-am trezit pe la 11 am papat cereale cu lapte si lenevesc prin pat. Puturoasa rau! Ma dor de aseara gleznele!!! Cred ca m-am ramolit de tot daca dupa un shopping gleznele mele nu ma mai tin. Elefant scrie pe mine!

Kytanutz, sa stii ca mi-am cumparat untul de shea nerafinat. Ma dau in fiecare seara. Astept sa vad vergeturile cum reactioneaza. Ce pot sa spun e ca am niste calcaie de nou-nascut. Saptamana trecuta ma speriasem ca le aveam ca mamaia de la tara. Chiar ma intrebam de unde naiba?! Ca doar toata ziua stau in pat nu merg desculta prin tarana! Eh, dar dupa 3 zile de cremuiala cu shea sunt noi-noute

37+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna fetelor,
felicitari celor care au nascut si succes celor care urmeaza.
Asa cum zice didi-anda si mie imi e groaza de statul in spital, si de persoanele de acolo, care, eu inteleg ca e rutina pt ele, sunt cam reci si distante si trebuie mereu sa le bagi ceva in buzunar ca s aiti aduca bebelusul, sa iti faca chestiile care ar trebui sa le faca. Eu de cand am putut alege de una singura am fost doar la particular tocmai pt a evita datul banilor drept spaga.......si acuma sunt pregatita eu cu banutzi de dat dar nu stiu cum voi face ca nu am practica la asa ceva. Si sunt f sensibila daca vorbeste cineva urat sau rece cu mine ..........offfffffff trec si astea numai sa ne vedem noi puiutzii in bratze sanatosi.

35+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Dupa aproape un an de emotii, clipe magice, fericire si teama, greutati si obstacole pe care le-am depasit impreuna ca niste surori, odiseea noastra, a Piersicutelor de iulie august 2012, a luat sfarsit. Avem in brate comorile noastre, cei mai frumosi copii din lume in ochii fiecarei mame, si le daruim iubirea noastra infinita. Ei ne-au invatat, pentru prima oara, ca exista dragoste fara limite.
Deja, piersicutele noastre cresc si e timpul sa ne mutam la topicul bebelusilor.
Cu mult drag si simpatie, a sosit momentul sa va predam stafeta, scumpe viitoare mamici de bobocei de toamna 2012. Fie sa aveti cu toatele bebelusi sanatosi, frumosi si cuminti, care sa va implineasca si sa va umple vietile de bucurie! Felicitari mamicilor de bobocei grabiti care au venit pana acum pe lume, sa dea tonul unui sir de nasteri frumoase, de neuitat.
Fiecare prunc e o minune dumnezeiasca, bucurati-va de viata ce o aduceti fiecare in lumea asta frumoasa si nebuna! Ei sunt oaza noastra de fericire, urma existentei noastre pe pamant, martorii nostri in viitorul pe care noi nu-l vom mai vedea.
Sa fiti sanatoase si senine, sa nasteti usor! Noi va pupam si va asteptam la o noua etapa, o noua aventura alaturi de puii vostri, la povestea « Bebelusului »

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salutari fetili !

iar am adormit tarziu , dupa ora 3 si ne-am trezit de la "paraitul " matzii pe la 11 ...
aseara am descoperit un film ce poate fi interesant ... l-am descarcat si cred ca o sa-l vedem diseara sau maine ; e in interesul amandorura . titlul suna bine , acu nu stiu daca e si bun ... sper macar sa fie relaxant ...
What to Expect When You're Expecting ... trailerul mi s-a parut dragut ...
azi noapte am mancat ca purcicutzele ... la 2 noaptea eu faceam oua fierte ( cred ca nu am mancat de un an ) si paine cu unt ... si culmea ca mancasem bine la cina !!!
in ritmul asta ma vor baga pe geam in sala de nasteri !!!
pup fetile si revenim ...

37 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor eu nu prea mai am timp sa va citesc...de ieri suntem acasica si sunt ff fericita dar bb ne tine in priza, de cand l-am avut cu mine in camera la spital nu prea am putut dormi...este ff plangacios iar noaptea trecuta am stat si l-am pazit pt ca suspina fff rau in somn si se trezeste speriat si plange si face asta ff des....trebuie sa mergem cu el la dr sa vedem ce zice ca nu prea este ok....in rest laptic abia acum a inceput sa curga si bb este cam puturos nu prea suge sigurel trebuie sa ma mulg si pe langa ii dau si formula ca nu-i ajunge.
Va pup pe toate si revin cand ma lasa bb mai libera putin

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput