Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

somn usor si fara multe drumuri la baie .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Pupici si somn dulce si din partea mea !!!

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Kytanuts aici sunt...well...e mai racoare cam 28.5 in casa da tot transpiram...mai bate si cate un vanticel nu zic nu....ei intram in septembrie usor usor...sper sa nu mai prindem vreo canicula sa se fi sfarsit acum am inceput si eu imi fac curaj si ies si dimineata din casa...nu mi-a mai picat tensiunea...desi zilnic cam pe la 11 dimi mi se infunda o ureche si nu pot sta in picioare probabil pica un piculetstensiunea dar nu asa rau ca inainte.Bravo tie ca inca esti in forma...si eu ca si Stella cam gafai din orice ma iau dureri de mijloc nu prea mai pot merge mult pe jos...si eu mergeam mult si urcam scarile pe jos da nu mai tine si nu stiu ma cam ia si frica sa nu-l grabesc pe bb sa vina..
Mami.Ilinca ce-mi faci tu mie...covrigi..cu mac ......mi-am facut de cateva ori aici acum nu am mac si aici nu gasesc tre sa-i zic mamei sa bage in urmatorul pachet sau cand vin in noiembrie sa-l vada pe bb(pe langa salam de sibiu,coaste afumate,malai,pate niste carnati :D si ma mai gandesc aaa..da turta dulce:D )
Anidaz tare mult ma bucur ca n-ai mai avut mancarimi ...si chiar tre sa fie bun doctorul tau :) uite ca din prima a nimerit-o si ti-a trecut!Tinem pumnii sa fie totul ok duminica si scoatem majoretele :)

Stella dat like pe Fb :)
Anka-Iasi ufff la tine vad ca e mult mai dificila situatia...nici nu stiu ce sa zic sper din toata inima sa se amelioreze sa nu te chinui si sa nu trebuiasca sa te mai duci la cusut..la mine s-a mai ameliorat situatia nu s-au retras complet dar cam asa jumate cel putin nu ma doare cand stau in fund se irita doar dp scaun ...dar iarasi nu rau...
Corinuka tooort buuun
carmen frumoasa urarea ...eu merg de 4-5 ori pe noapte la baie...adevarul e ca dp fiecare baie beau si putina apa...sa nu ma deshidratez :D...
Pup mandrele noapte buna!

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

SI multe felicitari noilor mamici, BOB, GABI si LALU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa va bucurati de copilasii vostri si sa fiti sanatosi!!!!!!!!!!!

Eu sunt la mijlocul capitolului trecut si nici o sansa sa ajung la zi dar ma bucur sa aud de atatia bebei.

Noi am trecutde ziua de marti cu greu, si va multumesc din suflet tuturor ca v-ati gandit la noi.

Inca sunt cu bebe la purtator dar nu cred ca mai dureaza mult. Am pierdut dopul gelatinos in urma unor contractii puternice si dureriase marti spre miercuri pe care le-a oprit cu doza dubla de gynipral. Miercuri am mers la doctor si se pare ca inca colul nu e deschis dar e moale si mi-a zis doctorita sa mai rezist o saptamana. As vrea eu.... Oricum mi-a prescris doza dubla de gynipral seara, care vad ca face fata tot mai putin. EU sper sa mai stea bebe cateva zile la caldurica.

Va pup si ne auzim

Mami de fetita cu fundita Maria si 36 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Corinuka, merci de tortulet Azi am iesit si eu cu sotul la Lidl, ca mi se luase de 6 saptamani de cand n-am mai fost si eu la cumparaturi. Deh, acum ca am implinit 37s am prins curaj.
Noi cica mergem sa-i luam nepotelului niste pantaloni de sport. Pana la casa aveam un sfert de cos plin de dulciuri, iaurturi si alte prostii de am ajuns la 300 lei (pantalonii erau 15).

Adinuta, ma bucur ca ai scapat de mancarimi, trebuie sa fi fost groaznic.

Carina, de-astea faci?!?
Pai daca ai pierdut dopul, cam intr-o saptamana ne asteptam si la tine. E bine ca esti in luna a 9-a, si ai vazut ca la noi se "poarta" nascutul la 36-37s si ce bebei grasuni avem. Fetelor, o treceti si pe Carina in titlu?

Cred ca bebelina mea a prins forta ca ma doare in ultimul timp cand imi da cate una de ma vait toata ziua. Azi am simtit si eu ce inseamna niste picioruse in coaste! I-am promis ca ii mananc piciorusele alea cand ne-om intalni
Pup si eu si o seara racoroasa sa aveti!

37+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna noapte burticutze !!!

astazi ne-am trezit la pranz ( doar cu o mica escapada la buda pe la 6 ) ...
de cand am avut durerea aceea urata in coloana , imi este frica sa plec singura de acasa ... nu de alta , dar risc sa ma ia pe strada si sa nu reusesc nici sa pun piciorul in pamant ...
asa ca am profitat ca sotul a trebuit sa aduca niste prieteni de la aeroprt si am iesit din casa ( dupa o saptamana de stat inchisa ) ... m-a "descarcat" la sotia prietenului si am stat la povesti pana au aparut sotii si copii ... a fost chiar o seara placuta , fara stres , cu multe povesti hazlii din vacanta ...
te invidiez KYTANIA ca inca mai ai puterea sa te plimbi ... daca te simti ok , nu te opri ... adicalea e suficient sa stie cineva pe unde umbli , sa ai telefonul la indemana si sa te simti in forma pentru plimbare ... eu is f energica , dar acum , pe ultima suta de metri , simt ca nu-s in stare de prea multe - imi simt limita si nu fortez ... deci daca tu esti ok , plimbarea , miscarea -nu strica ...

noi ne bagam la nani si speram intr-o alta noapte de odihna !!!

noapte buna fetelor !

37 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna,dimineata fetelelor! Ieri nu am avut timp sa scriu,am fost plecata toata ziua, iar aseara am picat franta. Noroc ca printesica mea a fost intelegatoare si a adormit singurica la ea in camera. de trezit bineinteles ca m-am trezit la 5,30, ma dispera ca ma trezesc la ora asta, am cateva saptamani de cand am programul asta.
Am fost la medicul meu ginecolog, suntem bine, colul este inchis, bebe e bine, are 2300kg( eu zic ca are mai mult, nu prea ma bazez pe ecograful lui in privinta greutatii,), placenta e in regula are gr.II de maturare, lichidul in regula, singura problema e ca bebe sta cu caputul fix pe cicatricea mea si asta imi da niste dureri cam nasoale uneori. In principiu a ramas sa ne vedem pe 17 septembrie si atunci programam cezariana in jur de 25-29 sept. Sper sa fie bebe cuminte si sa stea la caldurica pana atunci.Oricum sunt linistita ca nu mai pleaca in concediu dr si mi-a zis ca daca apare ceva il pot suna la orice ora din zi sau noapte. Daca nu e in spital vine imediat si rezolvam problema.
Aaa, am uitat sa va spun ce era mai important....i-am vazut ca lumea bijuteriile baiatului( data trecuta eram asa bulversata ca n-am vazut mare lucru). Deci nu e nici un dubiu, sunt baietel 100%.Nu stiu ce am sa fac cu atatea hainute roz, dar in sfarsit asta e.

Fetelor, eu va rog sa ma scuzati, ca nu nominalizez pe nimeni, am citit tot ce ati scris, dar neuronii nu ma prea ajuta sa raspund la fiecare in parte. Acordati-mi si voi circumstante atenuante, sunt "batrana" si gravida pe deasupra si posesoare unei printese foarte energice care face cat 10 baietei la un loc. Poate peste o saptamana cand incepe gradi, voi fi si eu pic mai relaxata si voi putea sa scriu mai mult.
Pup.Fug sa mai fac cate ceva prin casa pana se trezeste "duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Neata si de la noi dragele mele!
Stella, spalaturi cu tantum rosa mi-a dat sa fac! Si pe mine m-a surprins putin ca mi-a dat sa fac spalaturi intravaginale, dar si pe prospect scrie ca e ok si in sarcina si-am mai cautat informatii pe net, unele mamici spuneau ca nu sunt ok, altele au mai primit astfel de tratamente. Ce sa zic, eu am incredere mare in medicul meu si la mine au avut efect!
Pfuai ce dreptate ai cu articolul tau, si eu am "suferit" de sindromul asta in "tinerete", dar ar trebui sa dezbati putin si cauzele pentru care niciodata (sau ma rog, in cazul meu asa a fost :P) relatiile astea nu se termina cu happy end.
Adina, ce ma bucur ca ai scapat de mancarimile alea insuportabile si ca burtica ta nu mai e un camp de batalie! Deci duminica trebuie sa agitam motatele?!?!?!
Corina, ti-ai tinut pana acum ascunse talentele culinare; credeam ca doar Mirabela e experta. Chiar, nu mai stiti nimic de Mirabela? O fi ajuns acasa? Prin consult la distanta am vrut sa zic ca s-a uitat doar si a luat o mica proba de secretie, ca sa vada consistenta scurgerilor ce le am, sa vada ce culoare are sangele, abundenta etc.
Vero, amuzanta chestia cu "bijuteriile". A fost amuzanta vizita de la 30 de saptamani; medicul ne spune "uite aici e putuca, astea-i sunt coitele" si sotul meu face niste ochi mari si zice "Asa-s de mari?!?!?" De fapt medicul pusese ecograful sa mareasca imaginea ca sa vedem si noi mai bine :)).
Kytana, si eu zic ca e ok atata timp cat nu te fortezi sa faci multa miscare. Daca tu asa te simti bine... :)
Carina, Doamne ajuta sa mai stea bebe in burtica macar o saptamana, apoi poate veni! Ai grija de tine!

Va pup cu drag pe toate!

Paula, esti bine? Ieri n-ai prea dat niciun semn, nici de dimineata...
Elfica, ti-ai gasit medic cu care sa nasti? Chiar ma gandeam la tine ca medicul meu tot insista sa facem cezariana la cald, sa fie cat mai "natural" posibil, si mie mi-e frica pentru ca locuiesc la 50 de km de spital si poate nasc pe drum. Desi medicul incearca sa ma convinga cu replici gen "eu as fi cel mai fericit sa ai asa nastere usoara incat sa nasti pe drum in masina, dar stai linistita ca vei ajunge la timp". Ma rog, inca negociem cu cezariana. Pana la urma va fi si cum vrea Doamne Doamne. Din pacate, medicul e in Targu Mures. Dar eu sper sa-ti gasesti medicul potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata va zic si eu!

Azi o sa cam fiu plecata ,deci sa nu intrati la banuieli,da?

Eeeei nu stiu sigur daca va fi duminica,dar nu ma deranjeaza motatele de incurajare,
Si uite asa o sa agit si eu cateva pentru Carina ,daca tot s-a dus dopuletul...cine stie ?!

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
Ma bucur ca ati dormit bine, cele care ati raportat asta deja . Si la mine a fost OK, acum ma duc sa mananc si apoi ies sa ma tund ca sa imi fie mai usor cand nasc, fara clame, elastice si altele (nu ma tund chiar chel, stati linistite) si iau si fetele cu mine ca incepe scoala si au si ele nevoie de un breton sau un taiat de varfuri (mai mult nu ma lasa).
Daca mai am putere ma duc sa imi iau si un sutien de alaptat si vad ce mai gasesc la magazinasul pe care il vazusem cu ceva timp in urma.

35s4zile, Trebuie sa rezist pana pe 24 sept

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput