Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)
Raspunsuri - Pagina 16
carinablanca spune:
Buna fetelor,
AM ajuns si eu la zi cu cititul dar va rog sa ma iertati ca nu raspund la fiecare in parte ca sunt in lipsa totala de timp.
Nu bagati inca agitatele ca eu am negociat cu piticul si sper sa ma asculte sa stea macar pana luni. Sper sa fie ascultator. Am citit ieri ca dupa ce se pierde dopul mai poate sta si 2 saptamani.
Azi e ziua surorii lui si eu imi doresc sa aiba date de nastere diferite. Cu aceasta ocazie dau si de mancat si de baut la toata lumea . Printesa mea implineste azi 3 ani! De dimineata am inceput sa rememorez filmul nasterii si pare asa de aievea.
Va pup pe fiecare in parte!
Mami de fetita cu fundita Maria si 36 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
anidaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iul_aug_2012 Dupa aproape un an de emotii, clipe magice, fericire si teama, greutati si obstacole pe care le-am depasit impreuna ca niste surori, odiseea noastra, a Piersicutelor de iulie august 2012, a luat sfarsit. Avem in brate comorile noastre, cei mai frumosi copii din lume in ochii fiecarei mame, si le daruim iubirea noastra infinita. Ei ne-au invatat, pentru prima oara, ca exista dragoste fara limite. Deja, piersicutele noastre cresc si e timpul sa ne mutam la topicul bebelusilor. Cu mult drag si simpatie, a sosit momentul sa va predam stafeta, scumpe viitoare mamici de bobocei de toamna 2012. Fie sa aveti cu toatele bebelusi sanatosi, frumosi si cuminti, care sa va implineasca si sa va umple vietile de bucurie! Felicitari mamicilor de bobocei grabiti care au venit pana acum pe lume, sa dea tonul unui sir de nasteri frumoase, de neuitat. Fiecare prunc e o minune dumnezeiasca, bucurati-va de viata ce o aduceti fiecare in lumea asta frumoasa si nebuna! Ei sunt oaza noastra de fericire, urma existentei noastre pe pamant, martorii nostri in viitorul pe care noi nu-l vom mai vedea. Sa fiti sanatoase si senine, sa nasteti usor! Noi va pupam si va asteptam la o noua etapa, o noua aventura alaturi de puii vostri, la povestea « Bebelusului » |
am primit mesajul de stafeta fetelor va dati seama ca deschidem oficial odiseea boboceilor?
Va multumim tuturor mamicilor de Piersicute de iulie august 2012 si promitem sa avem bebei bobocei care mai de care ,si sa-i iubim asa cum numai o mama stie s-o faca!
Va dorim copii sanatosi care sa creasca mari si sa nu stie ce sunt aceia colici si dureri de burtica,ii felicitam pe cei crestinati deja si pe toate mamicile din odiseea voastra fiindca ati avut una tare frumoasa !
37+
AMR 1 SAPTAMANA!
anidaz spune:
La multi ani Maria ,sa cresti mare si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
Lalu bine ati venit acasa ,iti doresc sa se regleze treburile si lapticul si Petru sa nu aiba nimic serios,
37+
AMR 1 SAPTAMANA!
anidaz spune:
Plimbarea mea nu a durat mai mult de jumate de ora desi aveam mai multe de rezolvat din motiv de contractii tare dureroase pe strada,asa ca am venit acasa si m-am pus in pat,am dormit pana la ora 1 si ceva,am mancat si ma iau din nou din cate vad,stau si astept sa vad daca sunt serioase sau nu si in functie de asta sun doctorul.
Poate fi si din motiv ca aseara am avut o portie de leganat fara prezervativ , si o fi facut ceva colului,nu stiu dar asa cred.
37+
AMR 1 SAPTAMANA!
Kytana spune:
Hi hi Adinutz, daca a fost cu final fericit pentru tine organismul elibereaza doze de ocitocina So... nu cred ca colul a fost deranjat ci doar organismul a primit un micut impuls pentru a pregati corpul de nastere
La muuulti anisooori Maria, sa cresti maaare si dragastoasa si sa o bucuri pe mami tau
Noi tot cautam apartament... am primit raspunsuri negative de la ambele pe care le vizionase pinguinul. Parintii lui ne zic sa luam nemobilat, eu le zic ca nu avem bani de nemobilat Vorbesc cu un perete...Si Dl pinguin tot spera ca ne ajuta ei cu ceva, lucru pe care nu il cred deloc. Chestia asta ma streseaza mai rau ca nasterea, ma credeti?!
35+ cu
-= Love life, live love =-
lulutza_1980 spune:
LA MUUUUULTI ANI MARIA !!! sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa , fericita si norocoasa !!!
anidaz odihneste-te si nu-ti fa griji ... cu cat te gandesti mai mult cu atat intri in panica ... ne tinem noi batoase si cu asteptarea in brate , dar cand vine momentul suntem de necontrolat ... eu cel putin sper sa pot folosi creurii si sa nu ma las prada emotiilor ...
Kytanutz hai sa-ti explic cum e cu apartamentele pe aici ...
sotu lucreaza pentru un tip care are mai mult de 300 apartamente si alea toate in zona comunitatii europene ... chiriile sunt pana la cer ; dar ce e important sa stii , cel putin asa e aici -nu stiu cum e in anglia , ca un apartament mobilat se gaseste fffff greu ; iar ala de-l gasesti costa cu 200-300 euro mai mult ...
practic tre sa dai si o garantie de 3 luni in avans ( chiria pe trei luni ) . si de mobila pe care o gasesti in apartament are cele mai mici zgarieturi , zici pa la banii "blocati" ...
noi am plecat fara nimic , de la zero ... e drept ca eram numai noi doi si nu se punea problema unui copil pe timpurile acelea ...
crede-ma ca te ajunge mult mai ieftin sa cumperi ce ai nevoie treptat decat sa iei un apartament deja mobilat ...
se poate ca in anglia sa fie un pic altfel , nu stiu ... dar eu iti spun din experienta proprie ca prefer de departe un apartament gol si sa-mi iau eu pe parcurs ce am nevoie decat un apartament cu mobila greaoaie de acu cateva sute de ani care sa-mi apese pe creuri de fiecare data cand trebuie sa o curat sau sa o folosesc ( ca sa nu mai spun de vazut non stot ceva ce nu-i pe gustul meu ) ...
acu nu stiu daca ti-am fost de ajutor sau te-am bagat si mai tare in ceata , dar daca ai nevoie de amanunte , pot sa-ti furnizez ...
aaaa si apropo de ce astepti de la socri ( care am dedus ca sunt instariti doar prin faptul ca intretin fiul la scoala ) ... nu te astepta la nimic ... cand nu astepti , nu ramai dezamagita ...
imi amintesc un episod din facultate cu socrii mei ... vandusera apartamentul si aveam nevoie de niste bani imprumut pentru facultate ... ( nu ne-au dat in veci nici 5 lei ) ... dar am sperat ca avnd bani , ne pot macar imprumuta pentru 2 saptamani ( si nici nu era o suma fabuloasa - vreo 50 de euro pe timpurile alea ) ...si a plecat sotu meu la parinti plin de speranta si s-a intors cazand in genunchi ca el nu e in stare nici macar sa impumute , dar sa mai si pretinda ceva ... mi s-a rupt sufletul vazandu-l si de atunci am invatat sa nu mai sper la nimic de altii ; doar ce sunt eu in stare sa fac sau sa-mi "daruiesc" ...
37 + Teodora
Kytana spune:
Multumesc de amanunte Lulutza. Nu m-ai bagat in ceata, din contra Aici diferentele sunt de cam 100-200 lire maximum intre unul mobilat si unul nemobilat. Nu am asteptari de la ei, eu chiar nu am, dar se pare ca el mai spera... Mie socrelis mi-a zis la inceputul sarcinii sa ii spun orice analiza o fac, ca imi dau ei banuti etc etc. Crezi ca am vazut vreun sfantz? Nici macar nu le-am zis, mi s-ar fi parut penibil. Cand au venit acum din anglia pentru a se duce la mare, toata lumea m-a intrebat ce mi-au adus, ce au adus pt bebe (ei nu vor veni nici cand nasc, nici la botez, ne-au zis-o deja). A trebuit sa zambesc si sa le zic ca nimic. Astia sunt, cu asta defilat. M-a durut un pic ca nu s-au gandit macar un amarat de body sa aduca pt bebe, dar noi sa fim sanatosi, nu?
Hai ca iarimi vars oful aici si va innebunesc!
Ma chinui acum (pt ca i-a cerut socru, nush de ce exact) un plan cu cheltuielile din primele 6 luni. Am zis ca voi scoate globul de cristal si ma voi uita sa vad ce lucruri pot aparea in 6 luni de Anglia
35+ cu
-= Love life, live love =-
carmen spune:
Multumim piersicutelor de iul.august2012 pentru mesajul frumos si emotionant pe care ni l-au transmis. Va dorim si voua multa sanatate, nopti din ce in ce mai linistite si sa ne vedem cu bine la BEBELUSI.
35s4zile
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
nu_mai_stiu spune:
Foarte frumos mesajul de la piersicutele de iul.august2012 si tot odata foarte emotionant.Mi s'a ridicat parul pe mine cand l-am citit.
Ma bucur ca Lalu este bine si sunt sigura ca bb nu are nimic.Doar emotiile unei mame tinere si fara experienta isi spun cuvantul.Si este de inteles ca nu are timp de noi.Pana se obisnuieste putin cu puiutul,sa se acomodeze si ei unul cu celalalt,apoi cu siguranta revine ea printre noi.
La multi ani Maria,sa fie sanatoasa,mare si frumoasa si cu noroc in viata.
In rest nu mai stiu ce am vrut sa scriu,nu am mai deschis o pagina si sa scriu in paralel.
Imi doresc sa nu nasc saptamana viitoare pentru ca am foarte multe in cap sa fac...Si e doar o saptamana si eu vreau sa rezolv o groaza de lucruri Parca o saptamana ar avea 20 zile...
ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
corinuka_g spune:
buna gagici!
m-a uns pe suflet postarea de la piersicute, nu-mi vine sa cred ca s-au copt toate si odiseea s-a incheiat...fete minunate de care nu odata am avut nevoie si ne-au ajutat intotdeauna...drum bun la bebelusi, v-ajungem din urma de indata ce boboceii vor iesi din ou!
lulutza sa stii ca-i dragut filmul, usor si numai bun de vazut seara...
lalu bine-ati venit acasa!..sper ca bebe petru sa-si revina si sa pape mai bine...
carina la multi ani mariei! la multi anisori sanatosi si fericiti inainte!
adinutza vezi ce face o portie de fufu mic?...eu zic sa vorbesti cu mihnea sa stea cuminte pana duminica..
kytana decat cu asa socri, mai bine lipsa...cunoastem foarte bine, cu implicare zero barat din orice punct de vedere...
noi suntem acasa, facem mancare, bebe sughite a doua oara azi...au fost ai mei pe aici, mi-a adus mama legume proaspete din gradina si o pereche de papucei de casa roz pufosi, pentru spital, stia ca-mi trebuie...
va pupicim!
_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!