Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*
Raspunsuri - Pagina 30
Gianina34 spune:
bebe - si la noi s-au vazut rezultatele la bronho-vaxom asa ca vom continua (la noi urmeaza tura 3)
multumesc pentru sfaturi si pupacim burtica
floricule - mi s-a facut asa o pofta de gogosi
pupacim gogositorul sef
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Floric spune:
Ilinca, iti scriu aici ca sa nu iti mai trimit mail semnat cu autor necunoscut.
Nu pot sa deschid desi am copiat adresa. Una peste alta, ma bucur. sa fie cu foloase.
Ilinca_M. spune:
Sa va zic si io cu imunizarea: io-s total impotriva imunostimulatoarelor" din farmacii, oricat de eficiente ar fi prezentate si cat de pompos (laasa preturi, cred si eu...am tot auzit discutii la o colega cu ceva magic "noni" pe care-l iau copiii ei, d'apoi dupa atata noni si tot racesc mult mai des ca a mea, in fine)_.
Daaar, recent am citit pe un grup d'asta de veatza sanatoasa despre beneficiile fructelor autohtone precum afinele sau catina...m-a convins tot ce am citit despre catina, cica in combinatie cu miere (ca-i si acra ca dracu') e sanatate curata.
Am luat io de la targul ecologic borcan de miere cu boabe de catina in el, i-am dat, a luat...a inghitit mierea si a scos bobitele
Asa ca le-am "daralit", am amestecat mierea cu sucul si acum il dau fetei...cu seringa de la nurofen, ca asta a adorat mereu, sa ia siropuri cu seringa!!:))
Si iau si io si-i bag pe gat si lui huzband, ca si ala se stramba! Mie-mi place!
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34mie imi revine partea cu facut nervii praf pentru a determina micus-spicusul din dotare sa inchita "suculetul magic" adus special pentru ea de zana portocalie care are grija ca nu o doara burticaGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 3 anisori |
si noi facem pipi seara numai dc vine "Pocahontas" la geam sa o vada, ca ma omora, si nu voia sa faca inainte de culcare.
Mai rau e ca luam toti copiii la rand si la fiecare treb sa vina vreun personaj, ca sa-i vada cand fac ei pipi.
si acum fac un apel: apropo dc vedeti papusi cu Pocahontas, va rog sa-mi dati de stire.e o indianca cu parul lung, iubitul ei e John
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 11
IULIA va invinge CANCERUL !!
Gianina34 spune:
bravo ilinca, mi-a placut mult ce si cum ai scris
avem 3 anisori
novus spune:
Pt imunitate nici eu nu i-am dat nimic, sucuri nici nu vrea sa guste, fructe nici atat , poate la gradinita sa fie tentata daca ii vede pe alti copii
Ilinco, de catina asta am tot auzit si eu atatea de mai ca as face si eu incercarea, chiar azi am vazut in piata si ma intrebam la ce o fi buna, o colega de-a mea e ff incantata, trebuie sa ii cer reteta sau poate ma ajuta vreo tufata draga cu ceva reteta
Si Ada vrea siropel , ei ii place Panadolul, din fericire nu i-am mai dat de ceva vreme
Monnvas, la raport te rog !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/
bebe_shtrumf spune:
hai mai Floricule, martea gogosi, da-o-ncolo de treaba
cu gem?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 11
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Aseara am lins si eu una chair daca nu se cadea ca deh...seara, silueta inexistenta....Dar la ce invitatie am primit nu puteam refuza. |
Gianina34 spune:
bebe - si noi suntem fani pocahontas (e ara dulce cand pronunta numele asta) - recunosc ca nu mi-a trecut prin cap sa o folosesc la artileria grea, multumesc pentru idee
pana acum nu am vazut papusi pocahontas, stii tu sa existe?
avem 3 anisori
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 floricule- noi am trecut in grupa mica - in plus va avea ora speciala de gimnastica (pe langa pictura si muzica de pana acum), engleza va deveni intensiva si va debuta si cu germana (sper tot intensiv) regretul meu ramane cu baletul dar ma consolez macar cu dansul, pana una-alta |
Mandrele noastre au trecut in grupa mijlocie... Asteptam sedinta sa vedem ce activitati au anul asta... incluse si optionale.
E disperata cu piscina, ma gandesc cu groaza ca vine frigul si nu or sa mai mearga...
Faza: ieri era pe inaltatorul de la baie si-mi tot explica ceva. Era asa de dulce, ca am imbratisat-o m-a lasat sa-mi fac damblaua, apoi s-a dat singura jos de-acolo (numai ca nu m-a impins intr-o parte...), spunandu-mi: "mami, nu ai voie sa iei in brate, ca tu ai un bebe in burtik!"
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+
IULIA va invinge CANCERUL!