Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Da, vad ca nu le salveaza intregi , trebuie copiat link-ul si merge

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Spre bucuria mea, am primit alte feed-back-uri pozitive la campania pt Iulia, sms-uri trimise si donatii in cont

Am uitat sa spun ca suntem reprezentati si la Spitalul Universitar si la Bitdefender! (de la ultimii mai "cu rezultate" )

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

eu i-am facut Crinei vaccinurile din schema aceea de la stat si atat. oricum si cand i-am facut dosarul pentru cresa, la 1 an si 10 luni, si acum pentru gradinita mi s-a cerut dovada de vaccinari ca fiind document obligatoriu la dosar.

as vrea si eu un afis pentru Iulia in format electronic sa il listez si sa-l lipesc la munca, la cresa si poate mai gasesc si alte locatii...

am vazut si pozele postate de iuca cu piticii ei la cap. anterior. foarte frumoase

silvi mama CRINEI

[url"http://community.webshots.com/album/583298867mzvSIa?start=24"]august2012[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bre, tanti Ilinca, m-am suparat??? Ca eu nu am simtit nimic.

Aide, fata ca nu m-am simtit in nici un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau, helau.

Nu, n-am mai dat la boboci, doar ca i-am scos peri albi lu mami, ca aci, la socri, casa nu e childproof si regulile sunt ceva mai... multe decat acasa. Si munca asta de mediator intre reguli si plod ma cam consuma.

In rest, ce sa zic, inca un capitol din cartea „uite ca ma descurc”...

Spre deosebire de Ada, al meu e intr-o pasa mai proasta de comunicare, cand sunt singura cu el ma inteleg, cum mai apare cineva in fundal, cum incearca sa demonstreze ca el e seful si ma contrazice pe orice subiect si face fix pe invers decat ii zic. La ultimele intalneli, Inji a fost supercuminte si Mada si Pisik depun marturie, darrr are si zile in care Sambata trecuta am fost la un botez, la care au participat multi dintre fostii mei profesori. La final, cand pe Inji il apucase „arriba” in biserica, se uitau niste ia o pauzari la mine: mai rezisti?

Filosofeala (am uitat, pt Amalia-comoara):
- Mami, tu nu trebuie sa tipi la mine.
- Pai daca faci prostii...
- Si daca fac prostii, tu tot nu trebuie sa tipi la mine si sa ma certi.
The end

Mergi la inceput

ILINCO, io in trebi medicale ma orientez dupa figurile de autoritate. Stiu ca e un argument falacios, darrr am urmatoarele probleme:
- daca citesc un articol medical, nu il pot evalua decat dpdv retorico-logic; adica argumentarea poate parea perfect logica, dar fara suport real.
Stii bancul ala cu puricele si biologul? Un biolog studiaza puricele. Pune un purice pe masa si-i zice: „Sari!”. Puricele sare. Apoi ii taie picioarele si ii zice: „Sari!”. Puricele nu mai sare. Biologul noteaza: „dupa taierea picioarelor, puricele nu mai aude”.
- nu ai control asupra veridicitatii datelor statistice;
- nu ai control asupra tendentiozitatii/parti-pris-ului in evaluarea datelor statistice.

Si m-am lamurit de chestia asta cand a fost scandalul legat de ROR si autism. Acum tz-shpe ani (mai putin de 10, oricum) un nene a publicat un articol in care facea legatura dintre vaccinul ROR (MMS) si incidenta autismului. Acum un an sau doi, revista care l-a publicat a retractat cele spuse, fiindca s-ar fi bazat pe niste date statistice false. Adica omul si-a ales esantionul de statistica stiind dinainte niste date si ca sa ii iasa calculul, alesese pacienti cu un anumit istoric medical.
In cazul asta, io pe cine cred? Chiar daca as avea oarece cunostinte medicale, cum pot eu controla statistica? Cum pot eu sa decid daca omul ala care o legat autismul de ROR a avut dreptate si e doar victima unei calomnii sau chiar a falsificat/manipulat datele statistice?

On the other hand, orice decizie are riscurile ei. Pentru varicela, de pilda, imi asum riscul - de a face boala, stiind ca 1-2% din cazuri pot avea complicatii. Dar pentru poliomielita, zau ca nu mi-as asuma riscul!

Oricum, ma gandesc ca poate Sophia o sa vrea la un moment dat sa calatoreasca prin Africa sau prin alte tari cu riscuri, unde nu poti pleca (nu primesti viza) daca nu dovedesti ca esti vaccinat contra bolilor. Mai stii, poate se indragosteste fie-ta de vreun african, atunci sa te vad.

Mergi la inceput

Si la privat cere carnetul de vaccinari, dar asta nu inseamna ca iti respinge copilul daca n-are vaccinul x sau y.

Ahhh, si ILINCO, nu incerc sa te conving de nimic, imi exprim doar pozitia mea de sceptic. Mai stii, poate o sa devin in curand stoic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Filosofeala (am uitat, pt Amalia-comoara):
- Mami, tu nu trebuie sa tipi la mine.
- Pai daca faci prostii...
- Si daca fac prostii, tu tot nu trebuie sa tipi la mine si sa ma certi.
The end

Corect !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ILINCO, io in trebi medicale ma orientez dupa figurile de autoritate. Stiu ca e un argument falacios, darrr am urmatoarele probleme:
- daca citesc un articol medical, nu il pot evalua decat dpdv retorico-logic; adica argumentarea poate parea perfect logica, dar fara suport real.
Stii bancul ala cu puricele si biologul? Un biolog studiaza puricele. Pune un purice pe masa si-i zice: „Sari!”. Puricele sare. Apoi ii taie picioarele si ii zice: „Sari!”. Puricele nu mai sare. Biologul noteaza: „dupa taierea picioarelor, puricele nu mai aude”.
- nu ai control asupra veridicitatii datelor statistice;
- nu ai control asupra tendentiozitatii/parti-pris-ului in evaluarea datelor statistice.

Si m-am lamurit de chestia asta cand a fost scandalul legat de ROR si autism. Acum tz-shpe ani (mai putin de 10, oricum) un nene a publicat un articol in care facea legatura dintre vaccinul ROR (MMS) si incidenta autismului. Acum un an sau doi, revista care l-a publicat a retractat cele spuse, fiindca s-ar fi bazat pe niste date statistice false. Adica omul si-a ales esantionul de statistica stiind dinainte niste date si ca sa ii iasa calculul, alesese pacienti cu un anumit istoric medical.
In cazul asta, io pe cine cred? Chiar daca as avea oarece cunostinte medicale, cum pot eu controla statistica? Cum pot eu sa decid daca omul ala care o legat autismul de ROR a avut dreptate si e doar victima unei calomnii sau chiar a falsificat/manipulat datele statistice?

On the other hand, orice decizie are riscurile ei. Pentru varicela, de pilda, imi asum riscul - de a face boala, stiind ca 1-2% din cazuri pot avea complicatii. Dar pentru poliomielita, zau ca nu mi-as asuma riscul!

bine zici si tu doambo !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

M-am intors de la echo cu vesti:
- col deskis, de la orificiul ext pana hat... cam 2/3
- placenta care acopera orificiul intern
so, va fi necesar cerclajul... mai rau e ca tre sa oprim cumva contractiile. Maine dimi merg la gineco, sa vedem...
- se pare ca i-a crescut ceva intre piciorutze lu'bb.

Sunt suparata... pentru punctele 1 si 2, punctul 3 e bine oricum.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput