Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Temperatura se invarte in jurul lui 37,8-37,9
Elly, mi se pare firesc sa-ti iei tot timpul de care ai nevoie pt lucrurile pe care le ai de rezolvat.Vreau doar sa stii ca noi suntem aici,cu gandul la tine,la voi si nu ne-ar placea sa stim ca ne-ai parasit de tot!Cu doctorii,no comment,ca tratam si acum fata cu prednison si spray nazal dupa asta de la Roman(sigur scapam si de virus ,si de stfilococ i de alergie.Noroc ca mai stiu si eu cate” ceva”.Lui Boom ii dorim botez de vis s sper sa gasiti cat mai repede cauza neplacerilor alimentare.
Legat de caine n-am luat nici o decizie...caci fata cand va fi mai bine va merge la specialist ,va face niste desensibilizari,si vom vedea atunci la cate tre sa renuntam.Pana acum alergia ei s-a mnifestat sub forma de dermaatita si rinita alergica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Virgi ebv e virus parsiv tare, alergiile pot fi date tot de virus, a#537;a ca las-o incet, nu exista tratament pt ebv, trece de la sine, dar trebuie vazut sa nu afecteze diverse organe.
Iti scriu tot ce am aflat in ultimii 3 ani de cand m#259; lupt cu ebv cand ajung acasa de pe pc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

neata de la eforie nord

anunt o vreme numai buna de facut plaja, insa nu stiu cum e apa, ca din pacate am venit acasa cu treaba si nu cred ca o sa am timp de bai si de soare. oricum sunt fff sensibiloasa la frig si la mine trebuie sa aiba apa undeva in jur de 30 de grade sa pot intra si eu in ea - ciorba ce mai, iar in aer sa fie tot asa in jur de 30 de grade. altfel trebuie sa pun suba pe mine.

felicityhope, si pentru mine e o ocazie deosebita sa pot sa vad atatea locuri, chiar daca totul e pe fuga si parca sunt intr-o continua rostogolire. insa luna asta ne mai potolim ca am masina in service si motorul trebuie segmentat si alte chichite pe langa, iar toata distractia ne costa 1000 de euro. cum nu avem acesti bani o sa stam ceva pe tusa pentru ca vom strange banuti si vom mai cumpara cate ceva si tot asa. abia dupa accea o sa le puna cap la cap si o sa ce sa conduc din nou. si ca sa revenim, de mult intentionez sa postez fotografii din drumetiile nopastre, dar nu reusesc sa ma adun si sa imi rezerv o zi in care sa postez toate amintirile stranse in imagini. dar poate intr-o zi voi reusi sa fac ce mi-am propus.

virgi, imi pare rau sa aud ca ai atatea probleme pe cap - ioana cu sanatatea, bebe luca cu ale lui, serviciul ca na, trebuie sa mancati, si peste toate astea gospodarirea casei. e greu sa fii femeie, mama si gospodina. desi nu am experimentat inca "functia" de mama, banuiesc ca e fff frumoasa dar si foarte solicitanta emotional si fizic. sa iti dea doamne doamne putere sa treci cu bine peste toate si sa ii gasesti ioanei leacul corect, ca sa o pui pe picioare.

elena, dar si acolo se dau spargeri? credeam ca doar in romanica noastra pitoreasca. si noi avem statie pe masina, dar avem grija sa scoatem tot din ea, cand o lasam in parcare, ca sa nu avem astfel de surprize. chiar si cand suntem in tranzit prin tara si poposim la o bodega sa papam o ciorba, tot scoatem statia si o chitim bine pe sub bagaje, ca sa nu tenteze.

ellyshor, sunt sigura ca nu ne vei lasa asa, ci vei fi in continuare alaturi de noi, dupa ce se vor mai calma spiritele, si dupa ce te linistesti cu botezul lui baby boom. iti doresc de pe acum sa ai un botez frumos, reusit, baby boom sa aiba parte de un botez complet - spun asta pentru ca sunt zone in care preotul nu isi face datoria completa si sare din rugaciunile slujbei de botez.
dar sunt convinsa ca ati gasit o biserica cu un preot serios. de ce spun aceasta - din cunostinta de cauza. sotul meu printre altele, a fost si cantaret la biserica si stia cum se faceau cununiile si botezurile pe banda rulanta, la el in vs. cate 10-11 nunti intr-o zi. d-apai fizic nu se poate face atatea, daca faci slujba completa.
de aceea si noi, cand am facut cununia religioasa, pentru ca evenimentele au fost atat de triste inaintea datei cand trebuia sa aiba loc cununia, nu am mai facut la eforie, unde era programat, unde m-am visat o viata ca voi face si voi avea fotografiii cu marea, ci am facut ceva intim la vs. iar aici a decis el la ce biserica sa mergem - nu la cea din parohia careia facea parte, ci la alta, unde si-a permis sa ii spuna preotului ca vrea totul ca la carte.
si un botez frumos, iar baby boom sa nu fie plangacios ci sa se bucure si sa fie luminos cand va primi sfanta taina a botezului, si cand va intra in altar cu preotul, sa ii zambeasca toti ingerii.



Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Neata fetele.
Sunt si eu pe aici, va citesc constant dar nu prea apuc sa scriu.
Cand recuperez si eu cu cititul si vreau sa scriu scranceste Luca si fug si tot asa.
Noi azi suntem mai plangaciuosi pt ca am mancat ieri paine normala la soacra-mea, dar eram rupta de foame. Acum regret pt ca trage asta micu niste urlete si se chirceste saracu de nu ma lasa nici masaj sa ii fa.
Revin, a inceput iar sa se smiorcaie .Of of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Multumesc mult ,Elena!Abia astept sa aud exact din gura unui patit cu ebv ca teorie stiu si eu.Nu facem acum nici un trat pt alergii,pana nu se pune pe picioare un pic cu situatia actuala.La chestia cu colecistita ,ma gandeam si eu ca a facut-o pe fondul infectiei cu ebv,desi stiu ca la copii da forme ce pot fi usor trecute cu vederea.Cred ca vedem noi prea bine
Mirella,multumim pt gandurile tale mereu bune.Imi pare rau ca situatia asta prin care treceti v-a supus la asa cheltuieli neprevazute.Si pe noi ne-au ajuns controalele,investigatiile si tratamentele Ioanei aprox 16-17 mil.
Aaaa ,si mi-am adus aminte cu alocatia,ca l-am frecat pe al meu la cap,ca n-a pus dosarul cum trebuie sau unde trebuie...sau ca nu l-a pus deloc...Si s-a dus bietul om si a verificat si bineinteles ca a fost aburit,cum ca de la Piatra s-a intarziat cu dosarul,dar ca sigur vine in sept(am depus actele in iunie).Asa ca multumesc forumului pt informatii,ca eu eram bun bazata ,ca-i alocatia aia de 42 ron amestecata cu indemnizatia de cic
fug ,ca mi se arde varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

anitta, stiu ca tu ai retinut de indata cand era ziua mea si ai fost prima care ai postat "la multi ani" aici, dupa care au venit o serie de alte urari de genul. si abia astept sa ne revedem. stii ca am mai discutat si in private de problemele organizatorice si decizii pe care tb sa le luam. nu stiu daca vom reusi in final sa facem permutarea de care ti-am spus, dar daca vom reusi voi fi mai aproape de tine si de virgi si poate ne vom vedea mai des. cat priveste intalnirea de la is, cu tine, virgi, shosho si onutza, as spera sa fiu si eu prin zona, eu revin in jur de 15 in vs. depinde cand plec de la eforie. teoretic, as avea treaba pana pe 8, cand avem parastasul, dar nu stiu daca plec chiar imediat la vaslui sau mai stau cateva zile si dupa. ma decid dupa 8.

ylari, mi-ar parea rau sa se creeze asa o tensiune intre tine si ellyshor si de aici sa se ajunga la parasirea casutei, din motive de principii. nu iti interzice nimeni sa pastrezi in continuare relatia ta cu dana, in private, pentru ca va cunoasteti de mult timp, dinainte sa se deschida odiseea. dar totusi, nu ti se pare ca esti prea drastica sa ne intorci spatele si sa ne lipsesti de vestile legate de tine si de bebelinele tale? eu, cum v-am mai spus, va consider pe toate surioare si plecarea uneia dintre voi m-ar durea.
in ce o priveste pe dana, cu drumetiile mele nu am primis perioada de apogeu a scandalului, dar sunt sigura ca a fost ceva caustic atata timp cat nu a fost o singura persoana care s-a sesizat, ci toate mamicutele au fost atinse de comenturile ei.
in schimb, de la dirigintele meu de 5-8, mi-au ramas in cap 3 sfaturi, pe care le voi tine minte toata viata:
1. fiind profesor de biologie, cand am ajuns la lectia despre mar, ne-a explicat cate beneficii aduce sanatatii omului, dar si o recomandare ce tine de igiena orala. si anume, daca nu ai cum sa te speli pe dinti dupoa o masa, din varii motive, sa mananci un mar. aici nu stiu prea multe si poate sa ma corecteze virgi, daca e adevarat sau e un mit.
2. nu conteaza cat de sarman e un om, atata timp cat are pe el o haina pe care o spala si o curata, chiar si in fiecare zi daca are numai un rand. atata timp cat e ingrijit si curat e de apreciat efortul lui de a fi un om alaturi de care sa poti construi o relatie sociala si sa ii apreciezi inteligenta nu hainele. pentru ca nu hainele fac pe om ci omul isi face hainele, dupa puterile sale.
3. o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata! si aici revin la subiectul nostru.

intr-un final, de sila sau de mila, dana si-a recunoscut greseala si a expus motivele care au adus-o in pragul sarcasmului sau, ceea ce nu e chiar scuzabil, adica putea sa isi expuna parerile si in cuvinte mai putin acide si care sa nu faca atingere la celelalte mamici, dar trebuie sa luam in calcul si faptul ca si-a recunoscut greseala.
apoi ce judecatori am fi noi daca nu vrem sa luam in calcul toate dovezile si am lua o decizie pur si simplu din orgoliul atins. aici nu judec nici pe ellyshor, nici pe onutza, care au pledat pentru masurile luate. intrucat majoritatea au fost de acord cu schimbarea parolelor, le respect, si ar trebui sa le respecti si tu, nu sa ne intorci spatele la toate. cum am mai spus, nu se opune nimeni relatiei voastre in private, dar incearca sa le intelegi si pe fete, care reprezinta majoritatea.
de asemenea, dana a avut tot timpul o aparitie meteoritica aici, dar si cand a scris ceva a spus-o franc si dur. poate asta e stilul ei. nu poti schimba un om, ci trebuie sa inveti sa ii accepti firea, caracterul. de asemenea, am inteles ca aici va putea sa posteze in continuare, ca a fost exclusa doar din grupul de pe fb, unde a luat nastere si conflictul. poate in timp, lucrurile se vor calma si vom reusi sa trecem peste aceasta etapa. tot aici mai pledez si la invatatura Domnului, si anume numai dragostea de aproapele te poate ajuta sa depasesti astfel de momente, sa inveti sa intorci si obrazul celalalt, pentru ca ura si masurile drastice nu vor naste decat ura. nu indrepti un om raspunzandu-i cu aceeasi moneda ci incercand sa il indrepti prin blajinitatea ta si printr-un exemplu pozitiv.
sa speram ca acest pas, cu restrictia de la conturile comune vor fi doar o masura de corectie si, in timp, prin dovezi de corectie, o sa recastige sau nu increderea noastra si va avea din nou acces.
cum am mai spus, respect decizia lui ellyshor si a majoritatii, dealtfel, si astept ca timpul sa dovedeasca ca dana si-a corectat greseala si va fi din noi demna de increderea noastra.

sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun aici - recunosc ca am un stil imbarligat de a expune o idee.

va pupicesc pe toate si imi doresc ca armonia sa revina in casuta naostra, ylari si cu elly sa se impace, iar noi toate sa fim din nou surioarele care am fost pana acum si sa ne ajutam reciproc printr-o vorba buna, un sfat prietenesc, o mangaiere, fie ea si virtuala, caci in definitiv, acesta e rolul acestei casute, si nicidecum motiv de cearta si scandal.

lui tzuki-dana, ii doresc sa invete sa se comporte intr-o societate asa incat sa nu lezeze interesele persoanelor din jurul lor, ranindu-le prin vorbele pe care le spune. sa invete sa isi dozeze limbajul si sa nu mai fie acida, ca in definitiv nu e nimeni obligat sa suporte nimanui frustarile si problemele din familia unei persoane. cel mult se poate plange si sa caute alinare, nu sa se napusteasca sa se adreseze cuvinte grele. ca atunci nu poti sa primesti decat o astfel de reactie, in locul unei vorbe dulci, care sa iti aline supararile. nu degeaba s-a zis "vorba dulce mult aduce". spun toate acestea, pentru ca daca retin eu, intr-unul din posturi mentiona ca e singura acolo, nu are pe nimeni, totul e un val de probleme, probabil apar si frustarile sale de femeie care nu mai are timp si de sufletelul ei si atunci, neavand la cine sa tipe, si-a gasit o modalitate de a se elibera de energia negativa cumulata. dar din pacate a ales un mod gresit de a o face.
draga tzuky-dana, nu am vrut sa fiu eu lupul moralist, nu am vrut sa interpretez ce e in casa si familia ta, dar asta am dedus eu din explicatiile tale, si sper ca ai inteles ceva din ce am vrt sa expun aici. daca am gresit, tine cont ca am spus-o cu vorbe bine alese, ca sa nu iti lezez orgoliul si sper sa intelegi ceva de aici.
draga elly si onutza, sper ca din cele expuse de aici sa nu trageti concluzia ca sunt de cealalta paarte a baricadei. nu, pur si simplu, am incercat sa explic cum vad eu lucrurile si revin cu rugamintea sa gasim o solutie ca sa readucem armonia in casuta noastra.
ylari, sper ca si tu sa fii inteles ceva de aici si sa gasesti puterea sa intelegi situatia si sa nu ne intorci spatele din motiv de principii, ci din potriva, sa aduci argumente si solutii ca sa mediem corect conflictul. nu serveste la nimeni sa spui ca te-ai suparat, iti iei jucariile si pleci, e frumos altruismul tau dar nu este constructiv. parerea mea este ca ar fi fost mai constructiv sa demonstreze unded gresim noi si sa ii sustii cauza lui tzuki, astfel incat sa intelegem mai bine situatia si sa luam o decizie corecta, sau sa revenim asupra deciziilor de moment.
cat despre voi toate surioarele, va multumesc ca existati aici, nu v-am nominalizat dar va iau pe toate in considerare, va citesc posturile, si va respect opiniile. chiar daca nu interectionez cu toate, de exemplu, pentru aever nu am avut niciodata un cuvant de spus, dar nu inseamna ca nu ii citesc toate posturile. de asemenea cu albinutza si ylari am interactionat f putin dar le-am citit mereu problemele, bucuriile si cu gandul le-am fost alaturi. despre ioana, cand am auzit ce a patit, ca in acele moemnte de disperare a fost parasita si a ramas sa se chinuie singura sa creasca un copil si sa isi revina fizic si emotional, am fost spiritual alaturi de ea, si energia mea pozititva, sper sa fii patrus sferele lumesti si sa ii fi adus un gram de speranta.
de asemenea, cu fiecare in parte, nu mai imi amintesc acum, dar pentru toate am numai ganduri bune si sunt alaturi de voi atat cu gandul cat si sufleteul. sunteti in gandurile mele, in rugaciunile mele si sper ca totul sa revina pe fagasul cel bun

cred ca acum am sa inchei aici, pentru ca este, cred, cel mai lung post al meu de pana acum, si nu vreau sa risc sa plictisesc, prin a ma repeta.

o mare imbratisare de la un sufltetel de pe aceasta planeta si multa iunbire va doresc!


Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ei,vezi Mirela,felul in care pui tu lumina asupra lucrurilor....justifica faptul ca tu nu ai ramas intamplator ,aici ,alaturi de noi.Multumim pt sensibilitate,spirit si intelepciune,blandete si exemplu de umanitate!
Doar cu marul pe zi nu empatizez.La mine, mar(sau orice alt fruct)=fructoza=acid=buba la dinti.Scoala franceza de stomatologie recomanda terminarea mesei cu branzeturi.
Cryssaa,ce are puiu mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Mirela ptr mine atata cat si ptr elishor subiectul Tzuki e inchis.Vrem sa ne crestem copii in armonie,lucide la creier si nu stresate de una care din n motive a scris ce a scris.Forumul asta ptr mine a fost mai mult decat un prieten,m-a facut sa trec peste despartirea de mama,chiar daca nu am avut probleme in sarcina am fost 9 luni aici alaturi de restul.Lui elishor tre sa ii acordam putin timp ptr ca este fff stresata din cauza lui Boom ca nu mananca si are mofturici in fundulet,plus ca a mai aparut conflictul asta care de fapt era intre mine si tzucky nu intre ea si tzucky si nu stiu de ce fetele au scos-o pe ea vinovata doar ca detine niste parole la niste conturi da ma rog..eu nu sunt asa diplomata ca Elishor si prefer sa spun lucrurile pe direct ca uneori diplomatia nu o intelege oricine.
Mirela,ma intrebai de ziua mea..e pe 16 oct .mai este leleeeeee:)) pana atunci sigur ne vedem cu fetele.Sa mai treaca putin timp sa se astearna lucrurile si la Virgi ca na..din lac in putz sare si saraca Ioana.Nu mai zic de virgi:) toate relele in cap la ea.
E tare faza cu branzeturile Virgi:) de acu asa fac:)) oricum mere eu nu mananc:)))
Imi este a manca o shaormica:))ma laudai eu cu kilele scazute da iote ca am pus 4 kile bre la loc:)) frumoasa si grasa:)) ii tin hangul lui ficiorumiu care si ala a atins pragul de 7 kile ii atarna falcile ca la un buldog:)))
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna ziulica mamici dulci, vrednice si frumoase cu copii reusiti!

Mi-e un drag de voi de nu stiu cum sa va mai numesc ca sa ma mai eliberez de atata iubire!
Al naibii feisbuc ca mi-e mai usor sa scriu acolo, dar va povestesc imediat si aici ce patii.
Ramasasem fara lapte, brusc si subit, vad ca a inceput sa mai vina cate un pic, dar inca nu la capacitatea anterioara. Sper sa revina ca de obicei. Daaar nu asta e mareamea problema acum, ci faptul ca mi-a racit puisorul. Cred ca a luat de la tasu, ori de la AC...habar nu am. Cert este ca la jumatate de ora umple un motulache de la batista bebelusului cu muci. Se ineaca cu ei, ii vomita si abia respira. Aseara am plecat din parc direct la spital sa-l aspire ca nu se mai putea. I-au facut si un control, se pare ca nu are rosu in gat, nu avea nici temperatura aseara, iar cantarul arata 3850g. S-a comportat exemplar la control, i-a zambit strengareste dnei dr si nu a plans decat un pic cand i-au bagat furtunelul pe gat si in nas.
Dar azi noapte... doamneee, cati muci am putut sa-i scot. Temepratura a crescut pana la 38, i-am luat-o din ora in ora si tot atat de des i-am scos si mucii. A tinut-o cu 38 pana dimineata, iar dupa ce a baut 150mlde alinan i-a scazut la 37.1. Cred ca de la ceai i-a scazut, ca s-a hidratat bine, zic si eu...

In rest e un copil bun, vesel, care doarme toata noaptea, cu o trezire pe la 5 jumate de supt si iar somn pana la 9-10 dim.

Despre "conflict" nu prea am ce sa zic, pentru ca in perioada aia nu prea am citit la timp forumul si eram cam contra timp cu evenimentele.
Doar imi doresc ca scumpa Ellyshor sa rezolve problema cu papa lui Boom, sa puna la punct botezul asa cum isi doreste si dupa sa revina la noi tot la fel de activa ca si pana acum.

Virginescule nu stiu de unde mai esti neica. Nu stiu de unde ai atata putere sa le rezolvi pe toate bine si nu dai niciodata inapoi si sa spui "nu mai pot". Mi-as dori sa fiu si eu la fel de tare ca tine, dar vad ca pe mine ma topeste un muc al piciului de nu mai sunt buna de nimic si las totul in jur vraiste. Noroc ca mai fac mama si soacramea mancare si ne mai trimit si noua, ca altfel...
Doamne ajuta ca Ioana sa se faca bine

Azi vreau sa ma duc sa iau un aparat de aerosoli pentru pici, dar nu m-am hotarat inca daca sa-l iau pe cel gasit de Andrei la Bebe Tei(Bromed) sau cel al Onutzei(Joycare). Amandoua sunt cu ultrasunete, au masti si ptr copii si ptr adulti, dar sigur mai este ceva ce nu stiu eu care face diferenta intre ele.
Maine dimineata merg cu piciul la dr de fam la controlul de 3 luni si sa se si uite la el cu raceala asta.

Alt stres... mi-am cumparat un voucher de pe cautareduceri.ro ca sa-mi fac analiza ptr hpv. Pret normal era 450ron, la reducere 195ron. Stau intr-un mare stres in privinta rezultatului, mai ales ca-l primesc cu o zi inainte de botez. Si ca sa va mai spun una(doar voi stiti), mi-a ghicit una odata si mi-a zis ca la 35 de ani dau coltu'... deci mai am 5 ani

Va pup si revin dupa ce mai am vesti!

Edit: uitasem sa dau prajiturici, o sampanie si multi pupici pentru ca azi, bolnaviorul meu implineste 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neata dragelor!

Am citit tot ce s-a scris in ultimele zile..am citit in fiecare zi, dar am preferat sa astept sa se linisteasca apele. Asta nu inseamna ca nu am si eu o parere, am, dar sunt convinsa ca nu ar fi schimbat cu nimic situatia - adica lucrurile au fost zise, masurile luate - ce rost mai avea sa ma declar de o parte si de alta?Multumesc pentru schimbarea parolelor, dar daca nu s-ar fi facut eu mi-as fi sters oricum pozele ( chiar nu am nevoie sa fie publicate cine stie pe unde!)..in tacere, fara tam-tam. Prefer sa ma tin departe de scandaluri, daca vad ceva ce nu-mi convine ignor pur si simplu..poate ignoranta nu e asa eleganta dar e al naibiiiiiii de sanatoasa!... am trait chestii fffff urate si grele in viata si sunt inca intr-un exercitiu continuu de a ma bucura de detalii, de a lua ceea ce e frumos si bun din ceea ce imi iese in cale. Sper ca armonia sa se reinstaleze incet incet aici, ca sincer imi sunteti dragi si ar fi pacat!

In rest.. bine, bine, foarte bine..adica no, suntem racite bocna toate printesele- din cauza ca indianului i-a fost cald noaptea, a lasat usa de la camera deschisa si AC in functiune si asa am reusit sa ne "infundam" rau de tot..numa' el a scapat, of course!

Maine mergem la controlul de 3 luni... sunt sigura ca am batut recordul odiseei la kg chiar si in comparatie cu bebeii mai mari cu o luna, maine va confirm! E o dulce asta mica, rade mereu si e cuminteeeede numa'! Iar Ilinca e delicioasa - nu-i sta o clipa gura, i-am facut un filmulet cand ii spunea povesti de nani Mayutei, dar din pacate ii prea mare si nu am reusit sa-l reduc nicicum.

Gyan - ma intrebai cum am rezolvat pana la urma - te refereai oare la regurgitat sau la raceala? Regurgitatul a trecut de la sine la 6 luni in cazul Ilincai, Cu Maya suntem inca in asteptare deci, iar raceala.. asteptam sa treaca de la sine, i-am pus o singura data supozitor pt febra.

Virgi, pupici la printesa fitoasa! Sa va faceti bine si tie sa-ti pice ceva rezerve de energie in freza sa poti continua in ritmul asta!

Aaaa, bine ca mi-am amintit - voi nu v-ati pus niciuna sterilet? Eu m-am gandit si inca nu-s chiar decisa, vreau dintr-ala fara hormoni...desi ei zic ca nu-i niciun pericol aparent in timpul alaptarii nici cu Mirena ( si in plus ala e si singurul gratuit la noi).Il vreau cat de repede, sper sa nu ma intorc cu mormolocul din excursia in Ro - ca si din Peru - bine, atunci era super dorit si asteptat, acum eu dupa mintea mea m-as bucura, dar analizand la rece e un big NO! Daca sunt fete care au/ au avut sterilet..please impartasiti inconveniente din experienta proprie! Merci :)

Pupici fetelor si bebeilor! :)

Mergi la inceput