Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
elena_gd spune:
Virgi stai linistita ca in curand o sa schimbam numele la odisee in valea plangerii.
Eu oficial sunt la limita si fizic si mai ales psihic.
Bebsteric a devenit un urlacios, de mancat abia mananca si se strange mereu de burtica. In loc sa fie mai bine e din ce in ce mai rau.
Dar cea mai mare capsa o am pe al meu sot, care vine numai dupa 7-8 acasa, de nu am timp sa gatesc, casa e cu fundul in sus si tot asa. A vazut el saptamana trecuta cat a fost in concediu cum e sa stai toata ziua cu bb mic si isi face de treaba la birou, da si cand o sa intru in el.
Hai ca m-am plans si eu destul, termin de mancat si somn.
gyan spune:
Hop si eu in valea plingerii
Andra, miha, multumesc de intrebare ... noi nu ne laudam deloc,eu sint f stresata ca bebeloiul e inca in greva foamei, ca urmare nu a luat in greutate decit 200 g luna asta ceea ce mi se pare f putin.Cei care l vad ma dispera ca se minuneaza cit e de mare (are 6 kg si 62 cm) dar cam asa era si la 2 luni. Ma lupt cu el toata ziua sa l fac sa manince ceva,d-abia seara cred ca l razbeste foamea si maninca mai mult.Mai nou ii dau si pe la 12-1 noaptea si asa mai inghite.Sotul facea haz de necaz ca cica tine ramadanul-care am impresia ca e chiar in perioada asta(maninca doar noaptea iar ziua ioc).Au fost zile cind a mincat doar 100-120 LP toata ziua si de la mine ce o mai fi apucat in conditiile in care el minca 60-90 ml LP plus sin la 3 ore.Ieri m am apucat si i am schimbat laptele praf cu de la mine putere desi vreo 2 pediatri au zis ca sa nu,o incerc si p asta.Uff...nu mi am imaginat ca o sa ajung asa la cit de mincacios era,chiar nu stiu de ce pt ca refluxul nu cred sa l aduca in asa hal de protest.Totusi in ultima luna a mai evoluat un pic in alta privinta :mai sta cite ceva timp si in alte locuri (leagan,pat) decit in brate. Mai ales daca ii arat jucarii sta chiar minute bune insa nu suficient cit sa fac eu ceva treburi prin casa.D-abia apuc sa maninc.Gata, m am vaitat cit pt tot timpul cit n am mai intrat! Am reusit sa citesc si din urma dar nu mai tin minte mare lucru asa ca nu mai comentez nimic
Voua va cade parul sau numai mie ca s stresata? ca m am speriat cit cade,o sa ramin chealaStiu ca se intimpla dupa sarcina sa cada dar parca e prea mult.
virgiL spune:
NEATZA!
Dau din nou cafea.Daca are cineva lapte,miere si ZEN ,va rog sa adaugati!
Cum a fost noaptea?Tot la discoteca umblati?
virgiL spune:
ELENO,imi pare rau ca te simti epuizata,te inteleg perfect.Cred ca oricat de greu ar fi la servici,tot mai greu e serviciul de mama full options.Mai ales cu bebeloii astia care vad ca va provoaca nu gluma.Si mai sunteti si singurele acasa....ma gandesc mereu la IONELU.
EVA,GYAN,deocamdata nu va ingrijorati in legatura cu ”perucile”.E normal sa cada tot ce a fost retinut pe fond hormonal in timpul sarcinii.In mod normal ar trebui sa pierdem cam 100 fire par pe zi(sper ca nu gresesc).Inmultiti cu 266-280 zile cate are o sarcina si vedeti cam cate fire de par aveti in plus acum(si care trebuie sa cada....plus cele 100 fire de zi cu zi .Tot hormonii maica....
albinuta83 spune:
neata! Dau eu Zen azi, in schimbul cafelei sau mai bine zis langa cafea!
Am laptopul virusat si tb sa scriu de pe tel!
Vad ca toti puii sunt intr- o perioada plangacioasa! Bine ca a scapat si al meu de colici ca altfel iar eram zombie!
Elena noi i-am dat bifido baby. Dupa 2-3 saptamani a inceput sa aiba tranzit de vreo 5 ori pe zi, astfel ca a scapat si de gaze si de durerile de burta! La noi era program de plimbat cu partzaieli la 4-5 dimineata! Daca am cum sa te ajut si sa iti trimit, cu cea mai mare placere!
Eva, ce frumusete lungana aveti voi! Si Rares are 67 cm si 6370 gr.
Gyan, ce laptic ii dai acum?
Ca tot a venit vb de dolofani, ieri s-a nascut verisorul lui Rares I 4 kg si 54 cm!
Revin mai tarziu k sa nu pierd mes!
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
miha81 spune:
Buna dimineata si multumim de cafea! Eu o beau doar cu lapte si fara zahar dar azi dimineata am adaugar si putin ZEN ca tare nevoie aveam! Si puiul meu se trezeste mai des si parca plange mai multisor, cred ca e ceva general..
Onuta nu mai stiu cand e festivalul la Vaslui dar te voi anunta, oricum intai trebuie sa treaca de preselectie. Acum ne pregatim pentru Galati, plecam de maine iar Bianca va intra vineri sau sambata. Trebuie sa ne cautam si cazare si e mai complicat de cand suntem 4 pentru ca noua nu ne e de ajuns o camera dubla. Nu e nimeni din Galati?
joana2672001 spune:
Neatzaaaa, dau si eu o cana mareeee de ZEN.
Am fost cu piticul la neurolog pt ca zicea pediatra ca nu si tine bine capul copilul, iar neuroloaga care de altfel este o draguta l a controlat pe toate partile, au ras, jucat si a zis ca o probema am eu nu copilul.
Deci , mi a spus ca este absolult normal daca uita sa si mai ridice capul cateodata, insa daca il tragi de 2-3-4 ori consecutiv si tot nu isi da seama ca treb sa l traga dupa el sa l pun mai des pe burtica chiar daca protesteaza. Mi a spus ca are tendinta de stanga, asta am observat si noi. Se joaca cu stanga, isi suge mana stanga, se intorce pe stanga, acum sa vedem cand mai creste. Numai artist nu aveam in familie:)))))
Credeti ma ca sunt tata de happy ca imi vine sa tip in gura mare, Doamne cat stres si ganduri negre!!!
Imi pare tare rau ca sunt asa urlaciosi odraslele , si al meu e la fel insa in euforia mea acum parca nu ma oboseste asa tare:))))) II dau espumisan acum si probiotice. Cand la mojoritatea le trec colicii noua ne incep
Mirina5 spune:
buuna!! va multumesc pt raspunsuri!!
Virgi, nu-i dau apa, doar in ceai si aia e plata imbuteliata (fiarta si racita), diversificarea nu am inceput-o..am renuntat la ea..pana la 5-6 luni poate sa mai astepte..
Multumesc Ellyshor pt parole.
Cat despre Tzuky..scrisesem un mesaj luung pe atunci, dar nu s-a salvat si am renuntat sa-l reiau...timpul e f scurt!!!
Stiu ca spunea ca ne "zghihuim" copii si de aceea regurgiteaza, ei bine,nu cred ca cineva face asta, dar nah, fiecare se crede cel mai bun parinte din lume.Mai spunea sa ne tratam copii ca pe oameni, sa nu le facem ce nu ne place noua, sau ceva de genul asta..buuun, atunci cand a vb despre baita in fiecare zi, mama ei spunea ca nu a fost la "prashit"...ei bine, nici eu nu dau cu sapa, dar pt asta tot fac baie/dus zilnic si chiar de mai multe ori pe zi. daca ea face baie doar cand da cu sapa, problema ei.
Scuze ca am revenit la subiect, doar ca nu apucasem sa-mi spun parerea.
In fine...Ellyshor cum merg pregatirile pt botez?? Asteptam poze.
Acum cred ca voi posta si eu pe picassa, am descoperit de ce nu ma lasa, nu aveam browser-ul potrivit.
citesc ce-ati mai vb si revin.
pupici
mirela77a spune:
miha81, la vs festivalul este in ultimul weekend din septembrie
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile