Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19
Raspunsuri - Pagina 7
carmen_76 spune:
Dankutza si burtoiul meu a crescut foarte mult saptamana trecuta. Dintr-o data!! Nu-mi venea sa cred... ma minunam singura in oglinda. :)
Si eu ma satur destul de repede si dupa ce pap se umfla mai rau burtoiul
Va pup fetelor, sa aveti o zi frumoasa, cu bebei miscaciosi si papaciosi
Va imbratisez cu drag!
Carmen 18+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
vikisor spune:
buna fetelor multumesc pentru cafeluta, excelenta eu am baut un latte machiatto cu foarte putina cafea (un sfert din normal) si cu miere
cris, stai linistita nu ne suparam ca nu scrii,,, stim ca e o perioada dificila pentru tine, dar te rugam sa nu uiti nici o clipa ca noi suntem alaturi de tine orice s-ar intampla esti de-a noastra orice ar fi eu iti tin pumnii sa fie totul bine cu bebelul si sa fie ok la RMN
cu facebookul.. si eu am aceeasi problema... pot sa il citesc doar seara ca la munca e blocat.
dankutza, si eu am senzatia ca burtica imi creste brusc.. sta cuminte vreo 2 saptamani asa, apoi incepe sa ma manance pielea, sa ma doara ligamentele si parca peste noapte creste un ditamai burtoiul si tot asa acum iar ma mananca pielea rau... deci iar face bebelina upgrade de casuta
eu m-am trezit azinoapte pe la 4 pentru ca bebelina mea dansa in burtica si nu am mai putut adormi decat pe la 5 si ceva si azi mai mult dorm pe mine
21+ cu printesa
Katy82 spune:
Buna fetele! Am fost plecata la sf saptamanii si de aceea nu am mai intrat. ma apuc sa citesc din urma.
12+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Katy82 spune:
Eu in continuare cu candida mea, scurgeri urate si abundente. Mi-a dat dr. tratament cu ovule lomexin - 2, dupa ce l-am pus pe primul n-am avut probleme o zi apoi au reaparut, in seara asta tb sa-l pun pe al doilea. Urata situatie. Multumesc de incurajari in privinta alaptatului.
Ellena Mama ce prajitura apetisanta la avatar.
Viki si eu am avut probleme cu tenul inca de la inceput. Am cosuri pe fata, gat si umeri si mai nou pistrui. Cum te mai simti Ti-a mai trecut raceala ?
Simina felicitari pt
Majia eu m-am gandit sa stau 2 ani acasa cu bebe ca la ce salarii sunt in invatamant nu fac nici o afacere ca ma intorc mai devreme.
13+
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Eu in continuare cu candida mea, scurgeri urate si abundente. Mi-a dat dr. tratament cu ovule lomexin - 2, dupa ce l-am pus pe primul n-am avut probleme o zi apoi au reaparut, in seara asta tb sa-l pun pe al doilea. Urata situatie. Multumesc de incurajari in privinta alaptatului. Viki si eu am avut probleme cu tenul inca de la inceput. Am cosuri pe fata, gat si umeri si mai nou pistrui. Cum te mai simti Ti-a mai trecut raceala ? 13+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Katy, imi pare rau sa aud ca inca ai probleme cu candida o sa treaca ea pana la urma doar doua ovule trebuie sa iti pui?
eu ma simt mai bine, multumesc am redescoperit mierea si o folosesc in loc de zahar, mai ales in bauturile calde... e minunata! nu stiu daca v-am spus dar mi-am dat seama de unde am luat raceala: o colega de la birou a racit si ne-a cam infestat pe majoritatea si ma uitam ca ieri venea pe langa mine sa se vaiete ca nu i-a trecut raceala si eu m-am tras cat mai departe de ea si am rugat-o foarte frumos sa aiba grija de ea si sa urmeze tratamentul dat de doctor, si daca e ceva, sa stea acasa si azi nu a venit
21+ cu printesa
Katy82 spune:
Vroiam sa va spun ca sunt bucuroasa. Am pus si eu 1 kg in sfarsit.
Ralu si eu am observat ca-mi creste mai repede parul. Chiar ma bucur pt ca vreau sa revin la culoarea mea naturala cat mai repede. In schimb pe picioare tb sa ma fac la 2 zile ca nu se poate altfel.
Dankutza la multi ani sotului, f. draguta fetita!
Aschiutza si eu sunt de principiul ca daca nu-ti convine salariul te duci in alta parte, in nici un caz nu tb sa te razbuni pe cei cu care lucrezi.
Simina la multi ani! Bebe sanatos si papacios!
Ioana felicitari pt bebe3. Sarcina usoara si bebe sanatos!
Blue eu am avut rinita si inainte de sarcina si am si acum. La mine merge, cateodata, solutie salina.
Carmen felicitari pt fetita!
13+
simina_kin spune:
citat din mesajul lui majia Fetelor, dati-mi si mie nou aparola pe PM pls lui Tudor si 19+ cu |
La ce avem parola noua???? la picasa?????.....s-au scimbat parolele din cauza nebunului de pe fb???
Da userul comun???...s-a scimbat si acolo parola?
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Katy82 Vroiam sa va spun ca sunt bucuroasa. Am pus si eu 1 kg in sfarsit. Ralu si eu am observat ca-mi creste mai repede parul. Chiar ma bucur pt ca vreau sa revin la culoarea mea naturala cat mai repede. In schimb pe picioare tb sa ma fac la 2 zile ca nu se poate altfel. Dankutza la multi ani sotului, f. draguta fetita! Aschiutza si eu sunt de principiul ca daca nu-ti convine salariul te duci in alta parte, in nici un caz nu tb sa te razbuni pe cei cu care lucrezi. Simina la multi ani! Bebe sanatos si papacios! Ioana felicitari pt bebe3. Sarcina usoara si bebe sanatos! Blue eu am avut rinita si inainte de sarcina si am si acum. La mine merge, cateodata, solutie salina. Carmen felicitari pt fetita! 13+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
multumesc
Citindu-ti mesajele , am impresia ca citesc un referat ....cu "punct si de la capat"
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
La ce avem parola noua???? la picasa?????.....s-au scimbat parolele din cauza nebunului de pe fb??? Da userul comun???...s-a scimbat si acolo parola? fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+ Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
pe fb se intra cu invitatie in grup si nu se mai intra dupa user si parola... e mai ok asa si nu mai are toata lumea userul si parola...cat despre picassa nu stiu ce sa iti spun, poate te ajuta fetele cu parola, eu nu o am.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X