Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, am citit un pic pe FB, si nu mi-a placut sa aud ca o fata a trebuit sa recurga la anumite masuri. (stiti la cine ma refer). Va rog, sa nu va suparati pe mine, dar cum nu stiu cine pe unde cotrobaie, si cine face glume, in fine, am preferat sa ies din orice grup. Am pastrat doar pe Simina, ca pe ea o stiu demult. Prefer sa scriu aici, unde nu-mi apare numele real. Pe FB am numai numele real, dar nu si alte (gen unde lucrez, etc), insa am poze cu copilul.
Am avut o situatie oarecum similara si la cealalta odisee unde fetele au constatat diversi indivizi abonati la pozele pe care noi le postam, pe contul comun. Sunt multi obsedati cu diferite obsesii (femei gravide, fetite pe plaja fara costum). Mie imi e frica de ei, mai mult scarba si sila ca un nebun ar putea avea un gand necurat la adresa burtii mele sau a fetitei mele. De aceea eu i-am luat intotdeuana costum intreg lui fi-mea, chiar si la 8 luni si ma duc in Turcia in concediu cu copilul, pe unde (sper eu) sunt mai zdraveni la cap.
Sunt dementi din aia care posteaza poze, pe care binenteles le fura de alte mame. Ba inca scriu o perioada ca sa incepa comunitatea sa aiba incredere in ei.
In fine, inca o data, va rog nu va suparati pe mine ca m-am sters din lista voastra de prieteni.
Eu prefer sa scriu aici, sub portectia unui nickname. Tot sper ca intr-o buna zi, se vor face grupuri private si pe DC.

16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, am citit un pic pe FB, si nu mi-a placut sa aud ca o fata a trebuit sa recurga la anumite masuri. (stiti la cine ma refer). Va rog, sa nu va suparati pe mine, dar cum nu stiu cine pe unde cotrobaie, si cine face glume, in fine, am preferat sa ies din orice grup. Am pastrat doar pe Simina, ca pe ea o stiu demult. Prefer sa scriu aici, unde nu-mi apare numele real. Pe FB am numai numele real, dar nu si alte (gen unde lucrez, etc), insa am poze cu copilul.
Am avut o situatie oarecum similara si la cealalta odisee unde fetele au constatat diversi indivizi abonati la pozele pe care noi le postam, pe contul comun. Sunt multi obsedati cu diferite obsesii (femei gravide, fetite pe plaja fara costum). Mie imi e frica de ei, mai mult scarba si sila ca un nebun ar putea avea un gand necurat la adresa burtii mele sau a fetitei mele. De aceea eu i-am luat intotdeuana costum intreg lui fi-mea, chiar si la 8 luni si ma duc in Turcia in concediu cu copilul, pe unde (sper eu) sunt mai zdraveni la cap.
Sunt dementi din aia care posteaza poze, pe care binenteles le fura de alte mame. Ba inca scriu o perioada ca sa incepa comunitatea sa aiba incredere in ei.
In fine, inca o data, va rog nu va suparati pe mine ca m-am sters din lista voastra de prieteni.
Eu prefer sa scriu aici, sub portectia unui nickname. Tot sper ca intr-o buna zi, se vor face grupuri private si pe DC.

16 saptamani

Nu se supara nimeni. Este alegerea ta si o respectam. Imi pare bine ca esti protectoare cu fata ta. Sunt multi nebuni...noi ne aparam dar cand e vb de copil deja este mult mai sensibila situatia. Vom vorbi aici ca si pana acum :)

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Ce nebun? Despre ce vorbiti? Ce s-a intamplat pe FB??

lui Tudor si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele mi-a spus o colega sa am grija cand intind rufe sa nu ridic f. mult mainile in sus pt ca din ac cauza cordonul ombilical poate sa se duca in jurul gatului si sa-i faca rau lui bebe. Nu stiu cat de adevarat este. Mi-a zis ca ei i-a spus dr.
Mys felicitari pt fetita!
Mena si la mine reactia colegilor, dupa 2 luni de concediu, a fost - Vai in ce hal ai slabit! Si eu ma bag la prajituri daca ne mai servesti si azi.
Ioana felicitari pt baietel si pt rezultatele bune. Si eu am burtica f. jos, sa speram ca se ridica.
Legat de ”tavaleala” la noi s-a lasat cu sangerari de 2 ori si nici macar nu am dus-o la capat, deci ne punem pofta in cui

13+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele mi-a spus o colega sa am grija cand intind rufe sa nu ridic f. mult mainile in sus pt ca din ac cauza cordonul ombilical poate sa se duca in jurul gatului si sa-i faca rau lui bebe. Nu stiu cat de adevarat este. Mi-a zis ca ei i-a spus dr.
Mys felicitari pt fetita!
Mena si la mine reactia colegilor, dupa 2 luni de concediu, a fost - Vai in ce hal ai slabit! Si eu ma bag la prajituri daca ne mai servesti si azi.
Ioana felicitari pt baietel si pt rezultatele bune. Si eu am burtica f. jos, sa speram ca se ridica.
Legat de ”tavaleala” la noi s-a lasat cu sangerari de 2 ori si nici macar nu am dus-o la capat, deci ne punem pofta in cui

13+

Azi am niste Bake Rolls cu usturoi. Va poftesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Katy multumeeesc! E o bucata din tortul pe care l-am avut la cununie. Adica bucatica mea de tort . A fost minunat la gust .

cu nazdravan (Edward) => 22+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:

16 saptamani

da si eu sunt de aceeasi parere.de aceea nu m-am adaugat la userul fetelor.un grup privat e mai sigur.eu am facut unul insa daca fetele nu au fost de acord nu am mai insistat.nu ii inteleg oe oamenii care isi pun poze si informatii personale mai ales cu copii lor pe fb.practic devin si mai vulnerabili.eu am locuit in sua un timp si am vazut acolo ce inseamna psihopati si nebuni.peste tot vezi afise cu copii rapiti.ps.nu sunt patita insa am auzit atat de multe ca ma feresc.internetul nu e o varianta prea sigura in general de aceea eu nici pe fb nu am cont cu numele meu adev.in fine doar parerea mea.

Mergi la inceput

Monica la multi ani baietelului!
Ellena las-o mai moale cu treaba prin casa. Adica faci dar ca o graviduta, cu program redus.
Viki ecler, vreau si eu.
Dankutza eu i-am spus sotului ca vreau sa mergem macar in septembrie, bebe va avea aproximativ 6 luni. Nu f. departe dar sa iesim si noi pe undeva.
Denisa la multi ani!
Maggie felicitari pt cei 7 ani.
Crismac, bafta la RMN, sa dea Dumnezeu sa fie un rezultat bun.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:

16 saptamani

Nu se supara nimeni. Este alegerea ta si o respectam. Imi pare bine ca esti protectoare cu fata ta. Sunt multi nebuni...noi ne aparam dar cand e vb de copil deja este mult mai sensibila situatia. Vom vorbi aici ca si pana acum :)

fetelor, ce s-a intamplat pe fb?? ca eu nu stiu??

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Viki doar 2 ovule mi-a dat si crema in fiecare seara si dimineata.
pe toate!

13+

Mergi la inceput