Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19
Raspunsuri - Pagina 6
carmen_76 spune:
Xtraordinary, multumim pentru cafeluta...ma inscriu si eu la una cu lapte ca sunt cam adprmita si nu am chef de nimik la job...as vrea sa dorm
Carmen 18+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
dara76 spune:
Fetele, imi cer scuze ca intervin, sper sa nu va suparati, dar nemaifiind graviduta, nu mai am ce face cu dopplerul de ascultat inimioara bebelusului (e ca un mini-ecograf, dar fara imagini, doar cu sunete - si se pot inregistra zgomotele din burtica pentru a i le pune bebelusului mai tarziu) - asa ca daca intereseaza pe cineva:
http://www.okazii.ro/accesorii-mamici/alte-accesorii-pentru-mamici/doppler-fetal-monitor-inimioara-bebe-in-burtica-angel-sounds-a117609351
Va multumesc si scuze pentru interventia inopinata.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
dankutza spune:
Buna,
Vreau sa va intreb, voua vi s-a intamplat sa cresca burta dintr-o data? Nu stiu daca am innebunit, dar de cateva zile, am facut o ditai burta. Ce ma socheaza e ca a crescut f mult in ultima saptamana, 5 zile. Voua vi s-a intamplat asa?
Logic mi se parea sa cresca progresiv, cate putin in fiecare saptmana...
Ah, si am mai observat. AM impresia ca mi-a impins intenstinele si stomacul in sus. In primul rand ma satur mult mai repede, uneori nu percep senzatia de foame, dar ma ia o durere de cap si cum ma indop, cum trece. In al doilea rand, am o burta tare rau deasupra buricului, dar moale sub buric. In plus, imi pare ca burta e usor tuguita. Nu mai pot dormi cu burta in sus. Ma deranjeaza ceva. e pozitia mea preferata, dar cum ma asez cu burta in sus, cum ma trezesc si ma intorc pe dunga cu perna de gravide intre picioare.
Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa-mi masor talia, dar sigur a crescut cativa cm in ultimele zile.
Dar bebe tot nu misca si ma cam racaie asta....
16 saptamani
majia spune:
Cris, nu stiu daca mai ai sperante dar sper sa fie bine la RMN. Stii ca suntem alaturi de tine oricare ar fi decizia ta si poti oricand sa ne scrii daca simti nevoia...
Dankutza, exact asa creste si burtica mea, are puseuri de crestere ca si copilasii. SI la fel iau in greutate ... stagnez o perioada si apoi in cateva zile iau mult dintr-o data si apoi iar stagnez. Eu zic ca int-o saptamana, maxim doua o sa miste si la tine. Nu ai motive sa te nelinistesti.
xtra, mersi de cafeluta, doar ce o savurez si eu ... cu mult lapte, un croissant si un suc de portocale .
lui Tudor si 19+ cu
tweetisor spune:
neatza fetelor !
da shi eu am patzit asha ...sa cresc deodata f repede ... adica mi-a si zis o prietenza : ca saptamana trecuta nu erai asha :)
burtica tare am inteles ca e normal .. o prietena insarcinata anul trcut la fel patea ..si deodata ..si daca facea efort ..dar nu f mare
fetele ..ce s-a mai intamplat aseara pe fb ..eu am adormit cu laptopul deschis :( ... la servici nu pot intra pe fb ca e blocat ...
eu tocmai ce am mancat o prajiturik cu muullttaaa ciocolata si bebe e f acrtiv acum
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Eu zic ca int-o saptamana, maxim doua o sa miste si la tine. Nu ai motive sa te nelinistesti. |
A miscat la 14 saptamani si 5 zile. A miscat in acelasi loc timp de cateva zile si apoi nimic. Nu-l mai simt deloc de vreo saptamana si jumatate.
Burta voastra este moale sub buric?
16 saptamani
majia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
A miscat la 14 saptamani si 5 zile. A miscat in acelasi loc timp de cateva zile si apoi nimic. Nu-l mai simt deloc de vreo saptamana si jumatate. Burta voastra este moale sub buric? 16 saptamani |
Poate si-a schimbat pozitia? Burtica mea e tare sub buric si moale peste buric. Pe bebe la inceput il simteam pe linia chilotului, apoi incet incet mai sus, acum il simt si pe linia buricului si cateodata si un pic mai sus. Se face mare
lui Tudor si 19+ cu
ELEnNa_12 spune:
Neatza!! Eu imediat ma duc sa-mi prepar laptele cald cu miere. Azi am fost o lenesa... bebe imi da numai suturi ca sa-l hranesc, el cat sa mai poata sta flamand, saracu' ... :D
Fetelor, am citit cu atentie ce scrieti voi pe aici in legatura cu Stem. Eu, in general, nu plec niciodata de la premisa semnarii unui contract ca imi iau teapa. Niciodata! Noi semnam un contract cu banca de celule, pe care ei sunt f obligati sa il respecte. Sunt o gramada de parghii legale prin care sa-ti recuperezi prejudiciul in cazul in care nu este ok ceva in viitorul apropiat sau cel indepartat.
Noi am luat hotararea ca... merita un sacrificiu de 40mil puiul nostru. Indiferent daca vom avea sau nu nevoie de ele vreodata. Ma gandesc ca nu am avut banii astia si gata. (Si asa nu-i am :))) ).
Si inca o chestie care scrie la mine in contract (tre' sa-l recitesc ca am uitat anumite detalii) odata criogenate supravietuirea celulelor este absolut asigurata o perioada nedeterminata. Adica nu peste 18 ani gata, nu mai ai ce face cu ele. In fine, noi hotararea am luat-o pt ca am incredere in medicina si in cercetatori si cred ca peste ceva ani, vor fi f multe boli tratabile cu stem adaugate la acele liste deja existente. Sau cine stie ce se va mai putea face cu ele... peste ani.
Dankutza, subscriu, si burtoiul meu a crescut foarte mult saptamana trecuta. Dintr-o data!! Nu-mi venea sa cred... ma minunam singura in oglinda. :)
Va pup fetelor, sa aveti o zi frumoasa, cu bebei miscaciosi si papaciosi :*:*
Va imbratisez cu drag!
cu nazdravan (Edward) => 22+ , DPN 30.12.2012
ELEnNa_12 spune:
Dankutza
Burtica mea e f tare sub buric si moale deasupra buricului. Nu stiu explicatii dar e clar ca bebe se pozitioneaza cum vrea, asa ca nu te panica... fiecare sarcina are pozitia ei (banuiesc).
cu nazdravan (Edward) => 22+ , DPN 30.12.2012