Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19
Raspunsuri - Pagina 16
Katy82 spune:
Fetele legat de amenajat, noi nu avem prea multe variante. La 2 camere e clar ca la un moment dat una dintre ele va fi a lui bebe. El sa fie sanatos si sa vina cu bine ca ne adaptam.
Maggie bafta multa luni, sa fie vesti bune pt tine si bebe. Si eu ma duc luni la morfo de trimestru I
Apropo de papica. Va spun ce fac eu, sper sa nu va fac pofta - am bagat un crap la cuptor, misca cand l-am luat si il fac cu sos de rosii si vin alb, miroase bine, sa-i vedem si gustul.
13+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Fetele legat de amenajat, noi nu avem prea multe variante. La 2 camere e clar ca la un moment dat una dintre ele va fi a lui bebe. El sa fie sanatos si sa vina cu bine ca ne adaptam. Maggie bafta multa luni, sa fie vesti bune pt tine si bebe. Si eu ma duc luni la morfo de trimestru I Apropo de papica. Va spun ce fac eu, sper sa nu va fac pofta - am bagat un crap la cuptor, misca cand l-am luat si il fac cu sos de rosii si vin alb, miroase bine, sa-i vedem si gustul. 13+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Katy, deci in seara asta la tine iau cina. Nu accept refuzuri. Imi ploua in gura de ma inec :))).
Ref la amenajat, eu stau la garsoniera si am transformat bucataria intr-un fel de camera (are canapea extensibila) si am sucit casa de a gasit-o nebuneala :)). Iti dai seama cum o sa fie cu al doilea copil cand ne mutam la 3 camere??? Acum sarcina a fost cam grea dar daca cealalta vafi mai usoara o sa fiu si mama si zugrav si pictor,designer,bucatar,sotie si...gravida... :))
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X
lauraf89 spune:
Salutare fetelor! Noi am absentat un picut...imi pare rau pt chestiile mai putin bune pe care le-am citit..eu va pup pe toate si sper sa ramanem o mare familie in continure!
Legat de cordon in jurul gatului fina mea, care a nascut de curand, a avut fata cu cordonul de 2 ori in jurul gatului, de pe la 7 luni si ceva 8 luni...si a nascut fara probleme..natural, cu epidurala un copil perfect sanatos..deci stai linstita
Sunt alaturi de celelalte fete care au problemute! Dumnezeu sa va dea putere si sa fie totul bine!
fetele si bulgarasii
ps: srry ca nu am mai fost f activa in ultimul timp dar am scapat si eu la iesiri si profit cat pot
19+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
dankutza spune:
Buna seara,
Pana nu trece ziua sa zic si eu La multi ani de Sf Alexandru! Nu stiu daca avem Alexandre pe aici, dar una sigur e... io, io, io! Asa ca va fac cinste cu tot ce vreti, dar nu enumar ca ma apuca si pe mine pofta de ce as putea sa scriu, insa sigur e mancare made in China.
Referitor la discutiile care au fost peste zi si in ultimele zile pe FB sau DC, pot sa spun ca si la cealalta odisee au fost momente tensionate, ba chiar mai rau. Simi stie despre ce vorbesc. S-a ajuns la jigniri si intreventii ale moderatorilor. Pana la urma odiseea s-a rupt in doua si fiecare s-a dus unde a preferat. Deci, momnete tensionate vor mai fi si fiecare reactioneaza asa cum vrea: unele aleg sa scrie si sa ignore anumite persoane, altele pleaca detot, altele nu scriu o perioada... Eu de fel, nu ma cert cu nimeni. Vreau sa-mi fac prietene care sunt in situatia mea. De abia astept s ama plimb prin parc cu ARdna, Denisa si (eventual) Carmen si sa ne uitam cum cresc puii nostri si ne dam cu parerea de una de alta.
Dupa ce au trecut norii in cealalta odisee, au ajuns anumite fete sa se duca una alteia la botezuri, sau sa-si boteze al doilea copil. S-au legat pritenii cum sper ca va fi aici.
16 saptamani
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Buna seara, Pana nu trece ziua sa zic si eu La multi ani de Sf Alexandru! Nu stiu daca avem Alexandre pe aici, dar una sigur e... io, io, io! Asa ca va fac cinste cu tot ce vreti, dar nu enumar ca ma apuca si pe mine pofta de ce as putea sa scriu, insa sigur e mancare made in China. Referitor la discutiile care au fost peste zi si in ultimele zile pe FB sau DC, pot sa spun ca si la cealalta odisee au fost momente tensionate, ba chiar mai rau. Simi stie despre ce vorbesc. S-a ajuns la jigniri si intreventii ale moderatorilor. Pana la urma odiseea s-a rupt in doua si fiecare s-a dus unde a preferat. Deci, momnete tensionate vor mai fi si fiecare reactioneaza asa cum vrea: unele aleg sa scrie si sa ignore anumite persoane, altele pleaca detot, altele nu scriu o perioada... Eu de fel, nu ma cert cu nimeni. Vreau sa-mi fac prietene care sunt in situatia mea. De abia astept s ama plimb prin parc cu ARdna, Denisa si (eventual) Carmen si sa ne uitam cum cresc puii nostri si ne dam cu parerea de una de alta. Dupa ce au trecut norii in cealalta odisee, au ajuns anumite fete sa se duca una alteia la botezuri, sau sa-si boteze al doilea copil. S-au legat pritenii cum sper ca va fi aici. 16 saptamani |
Dankutza, sper si simt ca nu o sa se ajunga acolo. Si la fel sper si simt ca unele dintre noi vom lega prietenii stranse. Nu putem simti aceeasi afinitate catre toata lumea. Sunt persoane intre care exista chimie si o intelegere speciala sau care au mai multe in comun, daaar, chiar daca parerile difera suntem oameni si este normal sa ne acceptam asa cum suntem.
LA MULTI AAAAANI!!!!!
denisamada spune:
Si noi am legat prietenii foarte frumoase la odiseea Adelei! Am si aici colege din odiseea trecuta!
La multi ani!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+
IULIA va invinge CANCERUL!
dankutza spune:
Citind in urma, am vazut vesti care m-au intristat de la Denisa si Maggie.
Denisa si daca e sa ajungi la serclaj, nu esti nici prima si nici ultima... doar ca nu e placut sa stai la pat atatea luni... dar si cand o sa tii mogaldeata aia scumpa in brate, o sa uiti. Multa sanatate!
Maggie eu cred ca totul va fi bine. Neaparat iti trebuie o a doua parere.
Maine am emotii mari pt Cris. Doamne ajuta sa vina Cris cu vesti bune. Minuni se intampla si trebuie sa se intample si o minune pt Cris.
16 saptamani
tweetisor spune:
katy : mmm ... peste la cuptos ..sos de vin ... ..vin i eu pe langa mena
eu azi am ales varianta scurta : m-am dus in kaufland sa iau niste ciupercutze shi smantana sa fac o ciulama cu mamaligutza shi ..m-a ademenit mirosul de pui la rotisor shi pe cineva mancand la o masa dintr-un pui cu o pofta ..ca s-a dus ciulamaua mea : am mancat pui la rotisor + inghetazata inainte + cioco
eu nu am avut pofte cine stie ce pana acum ..dar de la un timp mi-e pofta de jeleuri , care sunt fff nesanatoasa shi cu e.uri ... mi-am luat azi o punga , o sa am grija cum mi-e draia o pauzasc
dankutza : si eu sper sa nu mai fie vreun moment tensionat ..decat binentzeles ca vor mai fi contradictzii dar nu asha tensiuni ..
debia ashtept sa vedem unde gasim apatament , mai bine zis unde ne permite bugetul sa-l luam ..sa vad atunci pe langa cine voi sta ..sa ne plimbam shtrumfishorii in parc
apropo , sugestii , zone ceva ? asta e pt mine subiectul saptamanii shi devin obsedata .. mi-ash dori sa gasim undeva sa aiba shi parc aproape .. ca e important
mena1906 spune:
TWEETY:Mie imi place zona in care stau si are si parc: 13 septembrie-Sebastian si am auzit ca s-au mai ieftinit pe aici apt. Am mega image, parculet, piata de legume si fructe unde sunt lasata sa imi aleg marfa, carnita e mereu proaspata in piata de unde o cumpar, un restaurant cu terasa (pt botez si alte baute ). Nu am METROU!!!! Dar se construieste undeva pe aproape, am vazut. Ratb-ul face 10-20 minute pana la Unirii.
lauraf89 spune:
La multi ani!!!!
19+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!