Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19
Raspunsuri - Pagina 17
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Si noi am legat prietenii foarte frumoase la odiseea Adelei! Am si aici colege din odiseea trecuta! |
Cine?? Simi?
Cu scuzele de rigoare, vreau sa spun ca "ciorbele" aka supa acra-picanta e importanta pt mine si inca cateva fete care am salivat rau dupa ea. Plus supa thailandeza a lui Viki.
Katy multa bafta luni la morfo!
De unde ai cumparat crapul miscator? Fi-mea e mare fan peste cu mujdei. Pana si eu am mancat acum 2 zile.
Nu mi-ai facut pofta.
Lorena bine ai revenit!
Nu stiu sa raspund la intrebarile tale.
Eu am apleat la Cord Blood Center si cred, ca tot la el vom apela din nou.
Blue felicitari pt reconfirmare sexului lui bebe!
16 saptamani
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Cine?? Simi? |
Si Pisigri si Ayla.
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Si La multi ani Danku , si cine se mai sarbatoreste azi!!
am fugit la datorie (de mamica)
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
Si Pisigri si Ayla. |
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+
IULIA va invinge CANCERUL!
dankutza spune:
Printesu' misca!!!!!!
Am tras un hapciu foarte puternic si dintr-o data ca de abia am apucat sa-mi acopar gura ..... si s-a razvratit! M-a recompnesat cu 2 picioare. De 2 saptamani nu l-am mai simtit de o luasem pe aratura de nervi. Vroia sa ma duc la o eco sa vad ca e acolo.
Uite aici un tabel cu greutatea si lungimea bebelusului in functie de saptamana de sarcina. Mi se pare mai aproape de realitate decat cel de pe copilul. ro Scoateti spatiul dintre garbo si .ro (iar il considera reclama)
http://kidz.garbo. ro/articol/Sarcina/9235/greutatea-si-lungimea-bebelusului-in-functie-de-saptamana-de-sarcina.html
16 saptamani
tweetisor spune:
Mena : da e ok zona aia ..mai am prieteni care stau ..e ok ca ai RATB ...adik da in viitor o sa fie s metrou ... s-au mai ieftinit apartamentele vechi ( adik nu de astea rezidentziale )si noi oricum cautam in bloc vechi ..sa fie dupa 77 daca tot fac credit pe 35 de ani ..dar nu anamblu rezidetzial ca e departe shi ..depinzi f mult de mashina
debia ashtept shi eu sa ne vedem ..la un ceai- cafea - apa cu lamaie
tweetisor spune:
blue : felicitari pt reconfirmare ... ai mai vb cu cei de la RM ..ceva noutatzi, reduceri? ca tu erai ultima cea mai updatata cu ei ..shi oferta ..eu pe 3 mai ma vad cu agentul
somnik dulce ! ma bag la somn ..maine dim la duc sa fac testul de intolerantza la glucoza ...
vikisor spune:
Dankutza, la multi ani!!!
eu in zona petre ispirescu-sebastian am copilarit... e foarte frumos iar acum stau tot in zona... aproape de sos. alexandriei, intr-un complex nou
tweety, daca vrei, eu am o colega care stiu ca avea de vanzare un ap cu 2 camere chiar langa parcul de la sebastian... astept PM daca esti interesata
noi numai ce am bagat niste cartofi prajiti cu ou ochi, salata de rosii si branza telemea in mod surprinzator, pofta sotului, nu a mea mie mi s-a facut pofta cand le-am vazut gata facute
fetelor, pe mine ma cam doare burtica jos si spatele destul de rau am luat no spa dar nu m-a lasat decat un pic stau in pat de cand am venit de la birou mai iau un no spa inainte de somn si sper sa imi treaca pana maine
intreba cineva de marimea colului...cred ca pe fb intreba... maine o sa spun exact daca mi l-au masurat la eco... ca nu mai stiu stiu doar ca au spus mereu ca e lung si lat si asta e foarte bine
21+ cu printesa
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tweetisor blue : felicitari pt reconfirmare ... ai mai vb cu cei de la RM ..ceva noutatzi, reduceri? ca tu erai ultima cea mai updatata cu ei ..shi oferta ..eu pe 3 mai ma vad cu agentul somnik dulce ! ma bag la somn ..maine dim la duc sa fac testul de intolerantza la glucoza ... |
noapte buna! si bafta maine la testul de intoleranta la glucoza
21+ cu printesa
vikisor spune:
fetelor, va las si eu... ma bag la nani ca mi se inchid ochii vi pup pe toate somnic usor!
21+ cu printesa