Piersicute de iulie-august 2012 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura32 spune:
Buna fetele
Cred ca este ceva in aer de plang bebelusii , eu am avut si aseara circ de la 8 pana 11 aseara si noaptea de la 2 pana 3 , deja am inceput sa-mi placa tareee
Ali cu soacra eu te inteleg , mie doar imi mai da cate un sfat si tot nu imi convine , cred ca o sa ne certam si noi dar stai sa se faca copilul mai mare ca sa avem motiv si asa imi zicea intr-o zi ca ea crede ca nu o sa las baiatul la ea , eu chiar ma bucur ca si-a dat seama singura .
Ada ,imi pare rau ca ai pierdut niste bani .... noi sa fim sanatosi ca in viata asta vom mai pierde multe .
Carmina , am vazut ca mai sunat dar eu sunt cu circoteca dupa mine si mai rau ma enervez ca nu pot sa stau la telefon dar cum adoarme te sun
Kimmy , cred ca ati cam stat pe ghimpi cu Timi , dar ma bucur ca este in regula totul .
Dana , nu stiu ca sa-ti spun de anestezie , dar cred ca medicul stie mai bine
Vorbeati de ? eu nici nu am ajuns la control macar , am programare pe 10 sept si atunci o sa am vre-o 10 sapt dar nu imi pare rau ca am amanat momentul ca dupa control nu o sa mai am nici o scuza asa ca mai ma scot si eu acum . Sunteti tari cu sutienul pe voi , dar ce se intampla sare laptele ?!?
Eu de protectie nu am nevoie sunt sarita din schema la acest subiect
Pentru dureri mi-a dat de la farmacie panadol , a spus ca este ok si eu am crezut-o
Pentru fetele care au spus ca am curaj sa plec in concediu .... dar ce poate fi mai rau decat acasa ?!?
Ma gandesc ca poate va fi mai bine la aer curat si tare si va dormi mai mult ... ma gandesc si eu
Eu de plecat oricum plec ca altfel o iau razna fara concediu anul asta , plec in tara , in nordul Moldovei ... Vatra Dornei , Campulung Moldovenesc , nu iesim din tara ( nu am curaj ) , daca Doamne fereste se intampla ceva sunt in tara pot intra in orice spital asa la drum in afara mai trebuie si asigurare de sanatate si chiar este prea mic , cred eu . Am o prietena care a plecat la 4 luni cu bb la turci si a fost ok , dar ea nu a avut un colicos ... nici nu stia ca are copil in casa , deci nu este cazul meu
LA MULTI ANI DE SF. ALEXANDRU !!!! Poate avem vre-o Alexandra pe aici
Va
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Fleurdelise spune:
Hola,
Iar ma fatzai pe aici in loc sa pun capul jos in camera cu baiatul, care tocmai a adormit la loc, dar nu pot sa adorm.
Daconst, poza e dinainte de botez si din cate stiu e pe picasa, o sa verific. De la botez am pus deja, cred ca te adresai celorlalte fete, dar nah, am raspuns si eu ca sa ma aflu in treaba .
Laura, ce traseu frumos veti avea ...acusi plaaang iar de nostalgie. Vatra Dornei, Campulung Mold.... de vis...si aveti o multime de pensiuni frumoase acolo unde puteti sta. In fond ai dreptate, daca piticul tot se chinuie cu colicii, acasa, de ce sa nu schimbe aerul, poate-l ajuta. Si eu vreau sa mergem cu Eric dar cred ca un weekend, la munte, nu departe de Montreal, vreau sa dea cu nasucul un pic la aerosoli montani poate-l ajuta la fornaiala.
Kimmy, cred si eu ca ati avut emotii cu "prietenul" soacrei. Uf, oamenii de o anumita varsta parca nu mai judeca, corect cateodata. Le dai copii pe mana dar ar trebui supravegheati ei, in primul rand. Greu cu ei...
Pupici, ma reintorc la nani.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!
Daconst spune:
fleur,ai dreptate,acum am vazut pozele voastre.frumosi foc.
nu stiu frate cum dorm ai vostri asa linistiti pe spate cu mainile in sus,super multumiti...la noi,n-ai sa vezi.doarme tot iepureste numai sa nu-l las.
doar daca dorm linga el se mai destinde putin parca...dar nici atunci.
laura,eu te incurajez sa pleci ca sigur va prinde bine.eu cit am calatorit am avut cel mai cuminte copil.iar acasa e cel mai fitzos.asa ca nici nu te mai gandi,sigur va fi bine.
kimmy,sa stii ca asta m-a incurajat si pe mine sa alaptez mai departe,ca a luat la fel ca lucas in greutate si el bea si lp.
hai ca daca alapteaza si alea din somalia,care nu poti spune ca mananca mai bine ca noi,pai atunci reusimsi noi.
aruba,pe unde mai sunteti?
sper ca va plimbati,doar.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
michelle1981 spune:
Azi implinim si noi o luna!
Avem 1.3 kg in plus si 3 cm!
Tocmai am mancat 2 ciorchini de strugure. Sa vedem ce ne asteapta
Pt dureri de cap se pot lua ce se da si la bebe: Paracetamol, Nurofen
Dana - cu dentistul as avea si eu treaba, ma dor maselele cand mananc dulciuri.
Din cate stiu se poate face anestezie dar trebuie sa nu alaptezi 3-4 ore (mulgi laptele si il arunci)
Eu la Bianca am avut anestezie locala la deget la picior (unghie incarnata) si asa am procedat, dar intreaba medicul
Porumbita spune:
laura o sa fie ok cu concediu; noi cu bb 2 am plecat un wk la paltinu la 4 sapt + la 6 sapt si sapt viitoare la 2 luni merge 3 zile la mare; din tara iesim cu el la 4.5 luni ; la fel am facut si cu cel mare
michelle sa va fie de mine cresterea ;)
fleur eu stiu ca bbii cresc mult in primele 3 luni dupa e mult mai scazut ritmul; victor avea la 6 sapt 5300 (iesit cu 3150 din spital)
Daconst spune:
Clara,la cit mai multe lunite!!!
Miha,tocmai am cautat pe net si astia aici spun ca poti sa faci anestezie locala si sa alaptezi ca asta nu trece in sange,deci nu are nicio treaba.
O sa sun si la dentist sa vad exact.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
michelle1981 spune:
Multumim de urari
Ce fel de anestezie, sa intrebi, ca sunt mai multe din cate stiu
casandralin spune:
Buna proaspete mamici!
Am citit postarile voastre referitoare la contraceptie si am ramas usor uimita de fetele care se feresc de anticonceptionale fiindca intra hormoni in organism si ii pot "transmite" copiilor . Pai drgai doamne steriletul ce credeti ca este ?
" un dispozitiv intrauterin ce se gaseste sub diferite forme si marimi, si este de doua feluri: sterilete pasive, din polietilen, si sterilete active, adica cu eliberare de cupru sau cu eliberare de substanta hormonala. Cele active sunt cel mai des folosite in prezent."
Sincer la noi n-am gasit nicaieri varianta pasiva de sterilet iar dr mea a zis ca oricum nevand hormoni care sa inhibe ovulatia / fecundarea nu-l recomanda.
Nu va suparati ca sugerez asta dar la contraceptia masculina nu puteti apela ? Pe principiul : sa mai sufere si dansul .......
13+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png
ioana3110 spune:
Buna fetelor! Va pupam pe toate
Noi suntem la Cluj. Am venit la mama pe teritoriul ei sa verificam bebitza la doctorii de aici. Acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu am nascut aici ca as fi fost mare printzesa. Dar ce sa-i faci...capu face, capu trage!
Macar bine ca am reusit sa o aduc pe Ana la controale aici. Deocamdata totul pare bine. Ne-au iesit leucocitele usor crescute si incercam sa aflam cauza. Am ajuns la minunata greutate de 2500 gr , adica nu mai suntem prematur . doamne ajuta sa crestem bine si in continuare. Ne chinuie si pe noi colicile dar vad ca ajuta mult Gripe-ul si am luat si niste Espumisan picaturi. Doarme destul de bine noaptea cu o singura trezire la 4. Asta in noptile bune!
Mi-e dor de voi gagici! De-abia astept sa ne revedem la un cico la Roxi cu toate carucioarele dupa noi
Pupicei!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto