Piersicute de iulie-august 2012 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Fetelor bebeii vostri cam cat timp sug??? A mea suge vreo 15 minute, doar dintr-un san si nu mai vrea, am mai incercat sa-i dau celelalt san, dar degeaba, mi-e frica ca poate nu papa destul, dar vad ca doarme dupa ce papa...naca nu mai stiu ce sa cred, cred ca o iau razna imi fac tot felul de griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Pampers sensitive am folosit si noi la Bianca pana pe la 6 luni, apoi am trecut la Libero chilotei. Facuse o iritatie ff urata. In plus aveau un miros de petrol.
La Clara folosim Pampers clasic momentan.

Clara sta 5-15 minute la san, uneori si mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

michelle si la cat timp ii dai? eu o las sa treaca 3 ore, intre timp ea cauta, dar ma chinui de 2 zile sa o obisnuiesc cu suzeta, ca altfel voia sanul, si mi-e frica sa nu infometez fata, am mai incercat-o eu cand cauta tzitzi sa-i dau sticla cu lapte si nu voia, clar cauta tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ada - tare feciorul tau cu biberonul cu cola :)) Doamne ce le mai trece prin cap

Ca_mila - pai cam la 2.5-3 ore, dar daca cere mai devreme ii dau si la o ora, nu contorizez chiar. Suzeta nu prea o tine daca nu ii e somn, cand e perioada de veghe nu suzeteste, doar cand vrea nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

salutare.
daca nu m-ati sters de pe lista .sa va pove pataniile mele...

am pierdut batalia cu alaptatul...ma mulg manual cate 20 ml...ha!ha!

mergem la kineto-o zi da/o zi ba... picior tal valg+plagiocefalie...acum suntem in pauza 2 sapt

avem multi muci-azi am fost la orl-colargol-batista bebelusului-eferalgan ..mai mergem miercuri...colici,,,nu prea-inca.se gandea sa interneze....aoleoooo.

bananaim de nebuni.mai trebuie sa facem o eco la inimioara...

nu am mai intrat pt ca n-am putut.

ppici la toate si mi-era dor de converatiile cu voi

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA
DN-30.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

am facut bube si rani la urechi de la cerecei speciali de bb

am facut si o forma de alergie---dermatita atopica..pe fata-bubite rosii...se irita mai mult seara-cand am fost la dr nu se mai vedeau...

cam asa ne distram noi cu bebelina-cand de una-cand de alta

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA
DN-30.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Vali, nu te-a sters nimeni...

Carmen, ti-am pus pozele de pe mail pe picasa, sper ca am retinut bine ca le voiai acolo si nu am facut vreo gafa. Frumos flacau ai, sa iti traiasca, pupam ochisorii albastri. Fain tortul.

Vazut si poza noua cu Nectarel, mascota odiseii noastre a devenit un bufliu ! Felicitari, Ada!

Eu am papat un mic dejun copios si stau cu burta in sus, bb a papat sin el intre timp si doarme de aproape 2 ore. Mai incolo vrem sa iesim.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Multu mult Fleur , asta vroiam.

Cand ne mutam? Cum? Face cineva link?

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Cu mare drag, va invit sa pasim impreuna intr-o noua etapa bebeluseasca:

CAPITOLUL 1

Ramas bun, odisee draga!

Mergi la inceput