Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neata fetele,

azi schimb saptamana , am mai trecut cu bine de o saptamana, ma simt mai bine de cand iau ginypral-ul.
mi-am terminat bagajul pentru spital , si ieri am spalat si eu lucrurile lui bebe , azi sa i le calc si sa i le pun in comoda lui ( am gasit la carrefour o super comoda frumoasa cu 4 sertare din salcam , are un raft colorat si cu manerele colorate si a fost doar 200 ron, pentru cine e interesat , sa va grabiti , noi am luat-o pe ultima de aici din oras)
va pupic , o duminica frumoasa!

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
31+ de si mami de Dienutza 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bravo, Vali

Onutz 28+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata !Cine vine la ceai sau la un Lattemachiato
Valicutza incet,incet trece 5-6 saptamani daca trec asa ca si saptamana aceasta e foarte bine,bebele vezi si tu ca sta cumintel decit trebuie sa stai si tu cuminte...poate te mai ajuta sotul si restul mai lasale asa cum poti ,poate ai cineva sa vina sa te ajute un pic 2-3 pe saptamana prin casa.Ma bucur ca ai dat un semn si esti bine,sa folosesi comoda cu bebe sanatosi amindoi acuma mai de pus si lucrusoarele lui bebe la loc si termin si cu grija asta.
Si eu le-am inpartit lucrusoarele lui bebe pt ale pune la spalat,mie groaza pt am f multe plus 3 lenjeri ,cearceafuri,paturite sau stins destule.Vad eu cind am chef de el ,trebuie sa iau detergent pt bebe si am vazut niste cutii la kaufland care se inchid ermetic si sunt ferite de praf si am sa le pun acolo pina la mutare.Parca vad cind ma mut dupa 2-3 zile deja ma ia prin surprindere bebele.
Off mai am 2 zile si plec la Dr. cred ca sunt asa de nerabdatoare si pt ca face numai cu ecograf D3/4 si il vad as de clar pe bebe.Eu merg din 2 in 2 saptamani din august la controale,abia asteptsa-i vad gurita si nasuc mic ,cit o fi mai crescut ultimadata pe 16
aug.avea 950gr acuma sper sa aibe la 1300-1400 gr.
Angiutza pe unde esti ca nu te-am mai vazut de multicel pe la noi,sper ca sunteti bine
Fetele sa aveti o duminica frumoasa si placuta

Looana 30sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

'Neata, fetele
Ma, eu nu vad poza cea noua a lui Bubu

Onutz 28+ cu Lucian

Nici eu nu vad poza lui Bubu. Nu apare la fotografiile ei.Bubu,unde-i flacaul? Sa-l vedem si noi...

Alina 29+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata
Valicutza ma bucur ca esti mai bine. Felicitari pt noua saptamana
Bubule rezist cu stoicism. Profit ca e we si sunt toti acasa si eu stau si ma relaxez, oarecum Incep sa ma entuziasmez ca se apropie momentul magic sau, din contra, sa ma panichez ca nu e totul gata (oricum mai e timp sa fie terminate, dar na).
Fetele eu va dau o cafea slaba cu muuuuuuult laptic.
Am tot vrut sa va spun sa nu va mai agitati atata cu greutatea bebelului, ca cunosc muulte cazuri in care diferenta intre ce a zis medicul la eco si cat a cantarit la nastere era si de jumatate de kil (lui sora-mea i-a gresit greutatea cu 400 gr, iar unei prietene in Timisoara zicea ca probabil ii va face cezariana ca e prea mare fetita si cand colo a nascut natural cu o greutate de 2900) Ca intr-adevar iti poate spune ca e mai maricel sau mai micut, dar aia nu inseamna ca e batuta in cuie greutatea spusa. Inca nu e pusa la punct si aplicata tehnologia asta asa cum trebuie. De aceea eu nici nu am intrebat medicul; atata timp cat bebe e ok si in parametri de crestere, nu ma stresez.

30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

De acord cu Popescu
Greutatea e o treaba relativa. De-aia zic, Menics, cine stie cat cantareste minunea ta de fapt
Dupa nastere la fel- cantarul e doar un factor de stres

Onutz 28+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetelor,

Doura imi pare rau ca te doare spatele si ca nu mai poti intra,dar te mai asteptam din cand sa stim ca esti bine

Loona ai suficienta imbracaminte,eu nu am nici pe sfert cat ai tu dar mai astept un pic.

Bioana imi pare rau ca ti se termina concediu,ai grija de tine

Mami nici eu nu stiu cateodata cand doarme minunea mea,e asa de activ uneori ca ma gandesc ca doar atipeste un pic si apoi iar joaca.

Iriliac ce bine ca ai mai intratCum iti mai este?

Aqua da repede va miscati,la noi tot haos este,eu nu ma simt prea bine si sotul e responsbil si cu curatenia si cu mancarea asa ca ne miscam lent.

Tnicoleta ai o pitica frumoasa foc

Laurika imi pare rau ca ai probleme cu soacra,eu pe a mea incerc sa nu o bag in seama ca la ce zice ar trebui sa fiu nervoasa non-stop.Asa ca ma fac ca nu aud si nu pun la suflet.

Bubu ce falcos ai tu acolo eu din cate vad seamana leit cu tine

Epopeasca ce bine ca ai ajutor si tu te poti odihni,eu ieri am avut pofta de ceva si mi-am cumparat sa imi fac dar nu am apucat ca mi-a fost rau,am avut contractii si colac peste pupaza eram si constipata si nu stiam cum sa fac.Am plans ieri cat nu am plans in toata sarcina,mi-e tare frica mai ales ca simt presiune si junghiuri si disconfort jos.Sotul saracul s-a apucat sa bucatareasca dar ceva ce se pricepea el si a ramas cu curatenia pe cap.S-au oferit niste straini sa imi faca mancarea dorita ca dureaza dar mi-a fost rusine sa ii las in conditiile in care am si eu mama si soacra aproape de mine.Poate astazi ma indur si imi fac ca imi curge balele de pofta

Valicutza ma bucur ca te simti mai bine.Dar tu ce simptome ai avut?Ai avut dureri inainte sa mergi la dr?Ca eu stau cu frica in san ca nu ma simt bine deloc

Menics ce mai faci?

Pup toate burticile

25+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Angelique stiu ca iti este greu, dar incearca sa te relaxezi. Si mie mi-a venit sa plang, ca si eu tot cu junghiuri o tin de cateva zile (la mine cred ca sunt ligamentele si cezariana anterioara, ca simt durere doar in fata, nu in tot uterul) si mai ma si contractii, majoritatea nedureroase (BH), dar la istoricul meu suflu si in iaurt. Cu toate astea imi gasesc cate ceva care sa imi ocupe timpul, sa nu ma mai gandesc. Eu am luat papaverina 1 la 8 ore (la recomandarea medicului in cazul durerilor) si no-spa la nevoie, cand vedeam ca se ingroasa gluma cu contractiile (altfel la durere nu m-a ajutat).
Gaseste-ti un joc pe comp (daca ai laptop sau IPad sa poti sta in pat) sau ceva sa citesti, orice iti ocupa timpul si mintea. Nu stiu in ce relatii esti cu mama si cu soacra, dar avand in vedere starea ta, ar face bine sa se mobilizeze si sa te ajute cat-de-cat, nu sa vina direct dupa ce nasti cu pretentii de bunici. Si tu sa ai tupeu si sa le zici sa te ajute.
Eu te pup si iti doresc numai si numai bine

30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Gata am pus mancarea la cuptor si astept cu nerabdare sa se facade-abia astept sa mananc.Acum stau cumintica in pat si ii multumesc lui Doamne Doamne ca am reusit sa o termin.
Eu de cateva zile nu mai am pofta de mancare sunt prea stresata din cauza contractiilor si mi-a pierit pofta de papa.

Epopeasca e nerealizabil ce spui tu acolo,sunt multe la mijloc.Relatia mea cu ele este buna aparent dar de la distanta,eu m-am descurcat mereu singura cu ajutorul sotului,acum e la fel dar cu diferenta ca daca se intampla ceva doamne fereste pe mine nu mai conteaza nimeni indiferent ca e vorba de boala sau altceva.Si cand or sa vina cu pretentii de bunici autostiutori o sa stiu eu ce le spun.

25+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Epopeasca tot asa te simti?Eu fac injectii la greu,am fundul ciur Nu ma deranjeaza sa mai fac si 3 luni de acum incolo dar sa stiu ca bebe iese la termen.Deja la mine pastilele nu mai aveau efect asa ca nu am incotro.

25+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput