Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
epopeasca spune:
Salutare burtici
Eu azi-noapte am fost tinuta treaza de tot restul familionului Popescu: bebelina se fataia si lovea tocmai in partea de jos in zona colului si a vezicii (deci durere si pipilica), Andreea s-a tot carait (nu stiu de ce, cred ca pur si simplu a avut o noapte mai rea) si tati a sforait (era obosit saracutul). Azi iar sunt prietena cu patul din cauza burtii si ma indeletnicesc cu crosetarea unui sfeter pt Andreea. Tocmai i l-a dat buna-sa la probat si a zis ca "i fai", adica e fain
Restul familionului adult (sotiorul mult iubit, buni si bunu) fac treaba prin casa, inclusiv inceperea curateniei de toamna, care va lua cel putin cateva zile, mai ales ca reorganizam si spatiul din casa.
Va doresc un weekend cat mai frumos!
LE: de oboseala am uitat sa va povestesc ceva: azi-noapte bebelina nu se pai potolea (dupa cum v-am spus si mai sus) si intrun final l-am chemat pe tati, ca eram disperata cu burta. Si tati a pus mana pe burtica acolo unde lovea si s-a calmat imediat. Asa frumos s-a linistit ca a venit tati la ea...lui i-am zis ca-i lipesc acolo mana cu superglue
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
onutz83 spune:
Looana, in Bucuresti este o zi minunata, calda, insorita, bate usor vantul (material de raceala )
Popescule, si al meu e calmant ambulant
S-a trezit si juniorul meu, mi se pare foarte tare cum se misca burtica
Onutz 28+ cu Lucian
Looana spune:
Epopeasca punel pe sot diseara direct cu mana pe burtica ca sa dormi bine si tu si bebelina.
Sotul meu pune un pic si o ia ,are o frica sa nu-l apese pe bebelin,zice ca poate e grea mana lui.Mie stiti ce i-mi face sotu seara cind mai stam la taclale pune pe Taraf sau pe Mymanele si bebelinu cit aude muzica topaie incontinu cind merg cu masina la fel cit conduc si merge muzica conduce si el
Fetele ce stii de Camitu eu nu am vazut-o de ce vreme
Looana 30sapt.
Bubulina42 spune:
Hellooo, fetele mele! Tot incerc sa il pun pe Nicholas sa va salute pe timp de weekend, dar nu sunt sigura ca am reusit!
Gina2, asa si la noi, mana lui tati e pe post de paturica, adoarme imediat cand vine si il mangaie, insa puiul nostru e oricum un linistit si un somnoros, asta e preferatul lui: somnul!
Va pupacesc pe toaaaaate! Trimit repede, sa vad daca am reusit sa imi pun licuriciul sa va salute!
28 + cu Nicholas
Looana spune:
Bubu felicitari pt fetisoara lui Nicolash e un dulce foc fecioru tau,cred ca duce cu tine la asemanare important e sa fie sanatos pina la urma .Cite Gr.are bebelinu ?cred ca are la 1 kg si ceva peste,se vede pe el ca-i place somnul.
Pupici pe obrajori
Looana 30sapt.
epopeasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Hellooo, fetele mele! Tot incerc sa il pun pe Nicholas sa va salute pe timp de weekend, dar nu sunt sigura ca am reusit! Gina2, asa si la noi, mana lui tati e pe post de paturica, adoarme imediat cand vine si il mangaie, insa puiul nostru e oricum un linistit si un somnoros, asta e preferatul lui: somnul! Va pupacesc pe toaaaaate! Trimit repede, sa vad daca am reusit sa imi pun licuriciul sa va salute! 28 + cu Nicholas |
E absolut superb Nicholas al tau! Cred ca va cuceri tare multe inimi obrajorii si nasucul!
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
Bubulina42 spune:
multumeeeeesc, multumim, dragele mele, si eu abia astept sa il rontai de obrajorii aia dragalasi!
Eu eram sigura ca nu a aparut poza, ca am tot incercat sa o schimb, iar ce vad eu aici e tot poza mea... Chiar a aparut puiul nostru in locul pozei intiale? super!
Va puuuup, sper ca toate burticile sunt ok! Gina2, cum e burtica?
Cum a fost ziua pentru voi?
Looana
28 + cu Nicholas
Bubulina42 spune:
cu gramele..grea intrebare, caci asa cum v-am spus si eu si Alma,aici nimeni nu iti da astfel de amanunte..Pai cand?in cele doua eco mari si late? ca e posibil sa nu mai am nici o eco daca sarcina merge bine, astia sunt chiar nebuni!Pai cum vad ei cum e pozitionat, cum cum cum? ghicesc, pipaie si atat? In fine,asta ma nemultumeste, recunosc..Nu visam eu prea multe eco,dar macar informatiile de baza..
Tot ce stiu e ca avea 500 si un pic de grame la 20 de saptamani, cand am facut eco morfo si dr a zis ca are sa fie un bebelus mare, sa ne pregatim pentru asta:):)Om vedea.Dar obrajori aaaaare!!
Si cand am fost noi la eco v-am zis ca facea nani si i-am zis tehnicienei sa nu ni-l trezeasca, era super obosit dupa ce bausem nebunia de glucoza care il zapacise...Oricum, asta e placerea lui cea mai mare:nani
Are barbia lui tati, fruntea lui,gura mea (in poza o tine stransa, dar in altele are niste buzeeee) si mai vedem noi si alte analize pe personaj, pe viu:)Imi doresc sa il mosteneasca pe tatal sotului la par, ca e numai carlionti:):), numai ca nu prea cred ca-s sanse...
Va pup si sa aveti o seara frumoasaaaa, burticutele mele dragi!
hop, uite ca a dat si buflici un ghiont, s-a bagat si el in vorba, cica sa va pup si din partea lui
28 + cu Nicholas
angiuta spune:
Buna imineata!
Revin si eu...internet nu avem inca, abia pe 10 vine un Techniker. Serviciile astea merg foarte greu ii, oricum vom concedia contractul cu providerul, nu se pote sa ne lase aproape 2 saptamani fara net.
Ne-m mutat in apartamentul nou dar mai sunt multe de facut si umpart, merge greu...
Cineva vorbea mai la inceputul capitolului despre o lista si despre termometre. Nu se folosesc termometre de ureche la bebelusi. Puteti folosi termometru rectal cu varf flexibil (la V. am avut unul Braun, o sa cumpar unul identic pentru ca am fost multumita)
sau suzeta.
Sticle nu va trebuie mai mult de 2 daca alaptati. Deci e bine sa aveti macar 2 pentru inceput, de preferat cu tetine diferite pentru ca nu toti bebeii accepta tetinele din silicon. Repet daca bebe e alaptat exclusiv nu are nevoie nici de ceai si nici de apa. Laptele care vine la inceput e mai diluat si-i tine de sete iar cel de apoi de foame. Daca primeste formula atunci da, dar de preferat fara ceai geanule, ala are si indulcitori in el.
Chiar daca va doriti sa alaptati e bine sa veti o utie de lapte praf in casa, pentru orice eventualitate. Eu de sterilizator nu am avut nevoie pentru ca V. nu a acceptat nici o tetina, a fot laptat exclusiv in fericire. Va sfatuiesc sa nu-l cumparati dinainte pentru ca e poibil sa nu veti nevoie.
Loona cei de anason si chimeni (stilltee) gasesti fara probleme la orice drogherie sau farmacie, nu e nevoie sa-ti procuri in Ro. Pt. colici poti primi reteta de la pediatru, stiu ca se gaseste si aici ex. Sabsimplex -eu nu am folosit. Bune sunt si pernute din samburi de cirese incalzite, se gasesec de ex. la DM.
Creme pt. sani primesti in spital si acasa de la moasa.
Batista bebelusului nu prea se gaseste aici dar am vazut la myToys un dispozitiv asemanaor nu se ataseaza la aspirator ci se trage cu gura. Cred ca pe asta il voi lua.
Uscator de rufe nu te sfatuiesc sa folosesti pentru hainele lui bebe, eu am facut prostia i multe au "intrat la apa". Acum nu stiu, poate modelele noi au mai multe programe si nu se mai intampla asa, al meu are aproape 10 ani, e pe cale de pensionare....
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 25+