Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
onutz83 spune:
Ooof, Laurikule...
Complicata treaba... Ai grija doar ca cel mic si cel din burtica sa nu simta problemele astea...
Onutz 28+ cu Lucian
Looana spune:
Laurika ignoro daca poti acuma pt ca nu e bine atit pt tine cit si pt bebe,e adevarat ca e greu mai ales cind cineva -si baga nasu.Nu stii cum e mai bine ,cum o dai tot nu e bine....urasc soacrele astea care nu-si vad de batrinetea lor....am si eu una la fel numai ca eu am mare noroc pt ca sotul meu o ignora si o lasa sa vorbeasca de una singura.
Fetelor asa e adevarat ,eu sunt dusa cu pluta adica nu pot sa ma abtin de la lucruosare pt bebei,intr-un timp aveam slaiciune la lenjeri intime acuma am dat in alta...
Defapt cele 10 body-uri pt prima luna i-mi ajung daca stau sa calculez daca pun lucrurile lui bebe odata la 3 zile la spalat tot i-mi ajung sa am rezerva pina se usuca.Sotul si asa a zis ca i-mi va cumpara uscator de rufe asa ca de indata se vor usca.
Vad ca voi vb de celule stem,eu nu stiu ce sa fac,sotul meu a stat de o vorba cu un Dr de la o clinica si care spunea ca inca nu se stie ce se vor putea face acuma eventual peste citiva ani ,deocamdata inca nu se prea lucreaza multi doctori cu ele.Trebuie sa discut totusi cu sotul sa vedem daca facem ceva cu ele sau renunta.Eu o prietena care le-a luat dar medicul i-a taiat cordonul prea scurt si nu au fost suficiente ,asa ca nu poate sa le foloseasca la nimic.
Looana 30sapt.
bioana spune:
of LAURIKA .trebuie sa ai mare grija de baietel si de bebe.
embarazada de 26+
o fetita...
onutz83 spune:
Looana, eu inca nu am auzit de un om sau copilas care sa se fi vindecat de vreo boala cu propriile celule stem. Cel putin nu in RO.
De un singur caz am citit, un nene care s-a vindecat de SIDA cu ajutorul unui transplant de celule stem recoltate de la un compatibil.
Cata vreme nimeni nu poate spune nimic sigur (in schimb se recolteaza in draci desi eu nu inteleg de ce) eu nu recoltez nimic.
Sa-mi fie cu iertare, dar sa platesc mii de lei pe promisiuni si clauze interpretabile- nu, mersi.
Singurul lucru pe care l-as face ar fi sa le donez, dar am inteles ca exista o singura banca nu stiu unde in Europa. Evident ca nu exista suficiente informatii, pentru ca jecmanirea sa poata contiua, cel putin in RO.
Nu aruncati cu rosii, va rog, este doar parerea mea. Stiu ca tind sa fiu vehementa cateodata
Later edit: am gasit un material despre donarea sangelui placentar: http://stirileprotv.ro/locale/29/la-cluj-s-a-deschis-prima-banca-publica-de-celule-stem-din-tara.html
In sfarsit un semn de normalitate in sistem.
Nu ma intelegeti gresit, fetele care optati pentru recoltare de sange placentar sau celule stem, mie mi se pare ca sumele de bani cerute sunt prea mari in conditiile in care nu se stie mare lucru, printre altele, despre cat de bine se vor pastra in timp (banuiesc ca speranta tuturor, ca si a mea, este ca peste cativa ani sa se stie mai mult si in caz de Doamne fereste copilasii nostri vor avea sanse mult mai mari de vindecare).
Eu sper sa nu avem vreodata nevoie de ele
Onutz 28+ cu Lucian
onutz83 spune:
Am uitat sa va spun: mi-am luat tampoane pt sani de la DM- 8 ron 30 buc, inca nu mi s-a intamplat nimic ca sa pot spune cat sunt de bune
Onutz 28+ cu Lucian
Bubulina42 spune:
Dragelor,
Dimineata la prima ora m-am trezit si am scris un luuung mesaj a la Bubulina si l-am pierdut cand sa apas pe trimite un raspuns, din cauza ca mi s-a blocat calcularetul de imi venea sa dau cu el de pamant era mortus!Asa ca nu mai am, din pacate, rabdarea sa scriu totul,cum o luasem asa, pe fete cucuiete si burtici cu gagalici..:(
Scurt: e weekend.
- sunt de acord cu Onutz in ce priveste recoltarea de celule stem, un vagon de bani care nu stii unde ajung si o investitie pe care nu o poti avea sub control nicicum..Si eu spun pas, nici nu mi-am batut macar capul cu asta!
-Mena
Angelique, odihneste-te
Laurika, relaxeaza-te, respira adanc si explica-i si sotului tau ca fiecare cu familia lui,mama lui a avut timp sa ii dirijeze pe toti, o viata intreaga, acum ai nevoie sa fii linistita..Sper ca nu locuiesti cu ea!
Doamne, cand citesc asa amaraciuni la fete, imi vine mereu sa multumesc lui Doamne Doamne pentru felul de a fi al soacre mele, care e super, absolut super,mi-e tare draga si ne intelegem super!Aseara a sunat sa ma intrebe ce tort si ce praji vreau sa imi faca, ca sa nu muncesc eu...Well, oricum am multe in gand si am sa fac destule, dar probabil ca eu fac aperitivele si deci ii las ei partea de sweet things, ca de, e ardeleanca si face niste minunatii!!
Nu am facut al doilea test de glucoza, il fac next week.
Nicoleta, merci
Bioana, odihneste-te si lasa copila sa doarma linistita, eu de cand am vazut ca are oarecum un program foarte regulat de somn-joaca,nu il ma trezesc aiurea, ca de, ei fac nani si cresc, asa ca il las sa ma cheme cand vrea el, nu ii stric ritmul..Dupa oboseala din ultimele zile, a dormit pana azi la 9.30:), fara sa miste..
Acum 10 minute sughita de zor, ne era si mila de el:(..
Dupa sughit, s-a intins un pic de am zis ca mi se da burta peste cap-a alunecat in stanga- si a adormit la loc,Ieri, la eco, la un moment dat s-a intors cu fundul in sus si dormea asa, pe genunchi si pe manutze, cu funduletu in sus, ne-am distrat, era teribil!!
Looana, si eu eram (si sunt) topita dupa lenjeria intima, aici in tara asta mi se pare ca am dat de comoara de aur, asa de faine si de accesibile sunt ca pret, niste frumuseti! acum pauza, ca de, burtica spune "mai rezista si tu un pic", dar soon soon soon ma arunc iar in nebuniile preferate:):)
Va pup pe toate si va doresc un weekend super frumos, aveti grija de voi si de burtici!
Daca am timp, vin si maine, macar sa va pup!
28 + cu Nicholas
onutz83 spune:
Ooof, Bubu, ce frustrant e cand se pierde un mesaj kilometric...
Ce frumos ai descris ce a facut Nicholas Eu nu prea pot sa-mi dau seama... Lucian inghionteste cel mai mult in stanga jos si dreapta sus, cum naiba, sta rasucit...?
Nu stiu, dar abia astept ecografia...
Onutz 28+ cu Lucian
Bubulina42 spune:
Onutzule, ce faceai, de ce nu dormeai la ora aia?:) a fost o surpriza sa iti gasesc mesajul dupa al meu, eu eram convinsa ca toata lumea doarme tun in Ro, -si uite la Onutz a mea!
Sa stii ca si la mine se intampla de multe ori sa fiu sigura ca e jos in stanga si sa ma inghionteasca in acelasi timp sus, in dreapta.Nu sta rasucit, insa nu uita ca ei au crescut acum, uterul la fel, tot spatiul e al lor, - si atat cat inca nu sunt super inghesuiti-sunt sportivi!! sta cu capul intr-o parte si face bicicleta in alta, asta e:), sunt ce n-ai vazut!
Eu la eco l-am vazut si cum s-a intors cu fundul la noi, dupa aia cum s-a pus cu fundul in sus-cum am scris-apoi s-a intors ir spre noi si isi aducea talpile la gurita..ei, era ocupat, baiatul, toata lumea era a lui! si ce ma cuc avea, mai mai, iar pe langa el nu mai spun:):), Tehniciana a zis:nici o indoiala ca e baiat!! De parca nu simtisem din prima clipa ca o sa fie baietel
ok, voi mai aveti putin si va sculati, este 0.10 aici;ma duc sa fac un dush, sa citesc nitel, sa ii pup poza lui Bufli al nostru si apoi ma culc.
O zi frumoasa, dragele mele!!
28 + cu Nicholas
onutz83 spune:
Hello
Sper ca azi-noapte ati dormit, pentru ca eu m-am culcat la 5. Nu mi-a fost somn si pace. Am vazut aproape un sezon din Masterchef
Bubule, nu ne pui si noua o poza cu Nicholas?
Onutz 28+ cu Lucian
Looana spune:
Buna dimineata!
Wow nici nu i-mi vine sa cred ca deja e 1 septembrie,pt mine timpul a trecut repede si sper ca si de acuma incolo la fel sa treaca Eu zic ca a inceput numaratoarea inversa pt noi dupa 30 de sapt.
Bubu sa stii ca nici eu nu am somn umeori e 1 noaptea ,noroc cu Ipad ca stau sub plapuma cu el ascunsa
Fetelor ce face-ti azi? E cald voi ,la mine e rece acuma dupa ploie,dar e ok placut.
Eu pt colici am zis sa-mi aduca COLIEF 2 sticlute cred ca i-mi ajung citisem pe net ca e foarte un acuma sa vedem plus ceai ce chimen si anason.
O zi frumoasa de tomna sa aveti si linistita sa va relaxati cit puteti,sa pune-ti pe viitoari tatici la treaba
Looana 30sapt.