Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
irilac31 spune:
Buna dimineata mamici cu burticute jucause...vai ce mult ati scris, sper sa reusesc azi sa citesc si eu tot. Super ideea cu listuta de pe prima pag....vreau sa ma apuc sa-mi fac si eu o listuta cu ce voi avea nevoie in primele luni ca sa le cumpar treptat. Sper sa am si timpul necesar sa studiez piata si sa iau deciziile bune.
Pupici
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
24+
epopeasca spune:
Looana si eu zic ca ai destule hainute.
Mami nu stiu daca mai rau de tine ca nu poti dormi, dar mnacar nu esti obosita, sau de mine care sunt obosita mereu. Pe bune fetelor, sunt rupta de oboseala si nu pot sa ma culc ca nu are cine sa stea cu Andreea. Si cand imi adoarme ea de pranz nu mai pot dormi eu, oricat de obosita as fi. Mai ales ca am somnul super-sensibil si imediat ma trezesc.
Bioana lasa ca trece si perioada asta si vine si mult asteptatul concediu de maternitate. Cred ca o sa nasc eu inainte sa intri tu in concediu (cam cu o saptamana )
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
onutz83 spune:
Mami, al meu doarme cu zilele
O data la cateva zile ma cuprind paranoia si panica...
Onutz 28+ cu Lucian
aqua80 spune:
Buna fetelor.In sfarsit weekend.Bun de smotru in casa dupa zugravit, de spalat perdele, draperii si geamuri.Speram sa terminam pana duminica ca sa-mi aduc baietelul acasa de la mama si saptam viitoare sa-l pregatesc pt gradinita, sa-i fac analizele, etc.
Va invit printre picaturi la o claca pt spalat si apoi calcat haine de bebelusi.Miercuri a venit prietena mea cu 2 saci de haine de la fetita ei nascuta in noiembrie 2011.
28s+ mamica de Alexandru ( 10.06.2009)
vreausaninga spune:
Buna fetelor!
Ce harnice sunteti: cafelute, clatite, eu am o leneeee asa ca de vineri!
Loona ai o adevarata garderoba pt bebe.Sa le poarte sanatos si voios!Cred ca pt moment sunt suficiente,stai sa vezi cat de maricel va fi bebe si in functie de asta mai cumperi, zi eu.
Eu nici nu stiu ce marimi sa cumpar mai degraba, mai stau sa vad la urmatoarea eco cat a mai crescut, pt ca daca face 4 kg cum a zis dr....
Fetelor care va simtiti obosite si aveti tensiunea mica poate intrebati dr si puteti sa beti o jumate de cafea de dimi. Eu cam asa fac, mi-a zis dr, ca oricum am tensiune mica si ma simt ca o planta uneori.
Epopeasca vad ca nu-i simplu deloc sa ai un bobocel mic si inca unul pe drum.
Aqua spor la gospodareala!
Am primit de la mama un ghid pt alaptare , ma apuc de lecturat! Draga de ea nici nu mai stie ce sa faca de atata drag si nerabdare pt bebe. Sper sa fiu si eu o mama macar jumate cat ea de buna.
fetele si jucausii!
28+
"buburuzul"
tnicoleta spune:
Buna fetele
Vin si eu la o cafea. Sunt umpic cheauna. Azi noapte e la 3 mancam eugenii si citeam. Pe la 5 am adormit si la 6.30 m-am trezit sa merg cu Bia la analize.
Bubu - lui Nicolas si tin pumnii sa iasa bine al doilea test de glucoza.
burticilor cu probleme. Stati la pat si relaxativa. Treaba o sa faceti la greu dupa nastere, acum e important sa creasca bbi sanatosi la caldurica.
Loana, ai multe hainute de marime mica. Eu zic sa iei masuri mai mari. In cele de nou nascut intra fix 2 maxim 3 saptamani apoi le schimbi. Bebelusii in primele 3 luni iau in greutate aproximariv 1 kg/luna si se inalta aproximatix 2 cm/luna (depinde de copil) deci or sa iti ramana multe hainute nepurtate.
Angeliq, am patit si eu aceeasi poveste cu analizele luna asta. Suna la Medlife si intreaba cand primesc fonduri acum in septembrie. Poate ai noroc si prinzi prima transa de deconturi. Azi a fost ultima zi de recolatat pe CASMB si am fost cu Bia la analize. Trimiterea de la medic e valabila 30 de zile.
Bioana, relaxeazate inainte sa incepi din nou munca. Nu poti intra mai devreme de 1 noiembrie in prenatal?
Menics, grasunelului. Lasa-l sa stea la caldurica, nu te stresa, chiar daca iti este greu.
Mami - pitica mea cat sunt la munca misca intr-una. Probabil nu ii place pozitia in care stau. Seara cand ma intind in pat abia mai misca, ptobabil e obosita. Da reia joaca in timpul noptii si cere e mancare.
Onutz - multumim de listuta.
Eu inca nici nu ma gandesc ce mai trebuie pt bebelus. Avem in plan terminarea casei.
Stiu doar ca am patut, ramas de la Bia si folosit si de nepoti. Trebuie reconditionat putin si sa ii comand saltea noua, ca cea veche e prea plina de pipi si miroase urat.
Hainute am luat cateva, 2 bady, 2 bluzite, un dres, 2 perechi de sotele si o paturica si un sac de dormit. In rest pauza.
Probabil o sa mai imi faca soacramea cateva camasute si caciulite cand o veni la Bucuresti ca asta ii place cel mai mult.
Nicoleta 23+
bioana spune:
gata treaba pe ziua de azi....mai fac un dus si la pat,sa trag un pui de somn..a mea pititca are zile mai agitate si zile cand e tare lenesa...cand vad eu ca nu prea da semne imi pun mana pe burtica si o apas asa de cateva ori.imi raspunde si apoi isi vede de treaba ei...sotul rade si iti tot promite ca ma trezeste intr-o noapte sa ma intrebe ce fac sa vada daca imi place..
EPOPEASCA
AQUA spor la treaba.sa nu te obosesti insa prea tare...
VREAUSANINGA de cand am ramas insarcinata eu nu mai pot sa beau cafea.nici sa o miros. si daca ma gandesc bine, e singurul lucru care ma deranjeaza...
daca ar fi dupa doctorii de aici as merge la munca pana in 1 decembrie. nu incurajeaza prenatalul deloc...zice ca ma vede bine, ca am pus 5 kg si jum.ca nu am de ce sa ma plang...
embarazada de 26+
o fetita...
Geani80 spune:
hello!
vad ca ne-am tinut de urat telepatic astnoapte. si eu m-am uitat pe pereti ore in sir. am avut si niste dureri... ligamentele astea nu sunt suficient de elastice ori cresc eu cu prea mare viteza. la prima sarcina nu am avut nici o problema de genul.
nu mai stiu cine zicea de hainute... sfatul meu, nu luati multe pt nou nascuti! intr-o saptamana deja au crescut si nu mai intra in ele. 4-5 body-uri de nou nascut sunt suficiente. am constatat ca cel mai bine este sa le iei pe parcurs, sa nu faci stoc. eu una am ramas cu ele nepurtate. tot asa, luasem la duzina.
Silvia, Andie, eu inca nu am semnat contractul cu Stem Sure. trebuie mers la ei la sediu, nu? ma pregateam sa ma duc la cord blood, ca voiam sa continui cu ei, dar daca s-a schimbat situatia si acum stem sure are exclusivitate, parca nu as mai da 12 mil in plus pt recoltare.
eu o sa nasc cu dna dr Caliopia Parfene. ca si prima oara. nu as schimba-o cu nimeni, desi am auzit lucruri bune si despre Popa si Steriu. la Steriu mi-am facut o ecografie la prima sarcina.
la 4 am programare la ginecologie si o sa o vad pe Sara... mi-e dor sa o vad, mai ales ca ultima ecografie, la 22 de sapt a fost dezastru. nu am inteles nimic, nu am nici o poza. la 32 de sapt facem din nou eco cu morfologie.
va pup si va urez weekend placut!
29+
tnicoleta spune:
Bioana - Asa face Bia seara cand are chef de bubacelile sorasii. Iar eu o iau si o zgaltai si o intreb daca ii place.
Pacat ca nu iti poti lua concediu mai devreme. Eu i-am anuntat ca le la 1 octombrie vreau concediu. Mai am inca 16 zile de CO si apoi prenatal. Am numarat si zilele pe calendar si se portivesc destul de bine. Deci, mai trag septembrie si gata.
Apoi ma dedic Biei pana apare bebelina.
Nicoleta 23+
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
va multumesc pentru urari si dam si noi un suculet si prajitura.
Cu sotul,lucrurile sunt cam complicate :(.iarisi baga coana soacra nasu in oala mea, dar de data asta pun picioru in prag definitiv.am mai pus eu picioru in prag, dar acum chiar nu mai dauinapoi.nu doresc nimanui o cutra ca a mea.otrava curata si eu sunt de vina ca am lasat lucrurile sa mearga prea departe si acu fi-su e cu figuri in cap.dar am eugrija de pielea lui.mai rau e ca ma cam doare burtasi stau cu frica, mai ales ca si bebe se agita foartemult din cauza mea .
Va pup cu drag
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 27+ cu