Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

'Neata, gagici
Azi va ofer clatite

In primul si in primul rand, am schimbat saptamana... wow, luna a saptea

Popeasco, m-am indragostit de caciulita si botosei
Looana, eu vin la latte machiatto (suna f bine pentru cat de adormita sunt)
Bubule , tre' sa fii tare entuziasmata
Poze n-ai?

Despre pediatru- noi ne vom inscrie la medicul de familie

Biiiioaaaanaaa, ceeee faaaci?

Onutz 28+ cu Lucian

Ziceai ceva de clatite? Pai...ofera-le

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Felicitari pt.schimbarea saptamanii,andie.Si eu tot azi implinesc 29 de sapt.
Pe mine m-a sunat asistenta dr.de fam sa-mi zica ca la 32 de sapt trebuie sa fac vaccinul antitetanos,ala de care va ziceam eu...
De luni merg la scoala o saptamana,cat sa-mi revad colegii si sa le urez un an scolar plin de satisfactii !Si un director Super,ca bate vantul schimbarilor...cica.Si de pe 10 sept,prenatal scrie pe mine.
Azi noapte m-au trezit niste zgomote de afara,parca erau curse de masini nu alta !Doamne,parca am fi un sat fara caini !Si de la 3 pana la 6 nici ca am mai putut adormi.Iar bebe imi tinea de urat,avea un chef de joaca...Dadea si din manute,si din picioruse...Nu stiam in ce pozitie sa stau intinsa sa-l mai domolesc.
Va pup,fetelor si va doresc un week-end perfect !

Alina 29+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

girls eu nu prea mai am timp de laptop...deja ma misc mai greu, cam imi face prbleme spatele ..stiti ca am si fetita de aproape 2 ani care nu sta 5 minute fara mine... vrea in brate mereu ..ieri nu a mers liftul si am urcat cu ea in barte 7 etaje ...plus ca am de facut prin casa, mancare pt ea ..noi pt noi mai comandam dar ei ii dau facut de mine..plus ca se scoala dimineata la maximum 7:30 ..si are decat un somn de 1h ziua..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

girls eu nu prea mai am timp de laptop...deja ma misc mai greu, cam imi face prbleme spatele ..stiti ca am si fetita de aproape 2 ani care nu sta 5 minute fara mine... vrea in brate mereu ..ieri nu a mers liftul si am urcat cu ea in barte 7 etaje ...plus ca am de facut prin casa, mancare pt ea ..noi pt noi mai comandam dar ei ii dau facut de mine..plus ca se scoala dimineata la maximum 7:30 ..si are decat un somn de 1h ziua..

Eu te inteleg asa de bine!!!! Si eu am o dezmierdata de nici 2 anisori si e tare mamoasa. Si mai rau e ca mie nici nu mi-e tot timpul bine din cauza burtii si mai trebuie sa ma bazez pe altii, ceea ce nu-mi prea convine, dar asta e.

30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Fetelor eu am 10 bady-uri cumparate marimea 56 ,eu cred ca sunt putine,nu pt inceput? Mai am 16 buc.dar marimea 62, costumase am 22 de buc marimea 50 si 56 cele mai multe ,dar badyurile 10 eu zic ca sunt putine.Pt ca la masina de spalat nu pot pune decit 2-3 lucrusoare de- a lui bebe,voi cite credeti ca trebuie sa avem pt inceput????va intreb pt ca nu stiu,si de primit chiar nu prea am pe aici la mine de la cine sa primesc....

Looana 30sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

NEATA, ONUTZ aici sunt!!!! nu sunt eu cea care strig ca azi e vineri!!!!!!!¿¿ultima mea zi de concediu....apoi mai muncesc pana pe 1 noiembrie..... sunt asa de obosita in ultima vreme...toata saptamana am dormit de amiaza.azi am lenevit in pat mai mult dupa ce a plecat tati la munca...

cine zicea ca da clatite¿aduc eu mere calite,ok¿cu 2 ma satur...nu sunt pretentioasa...am inceput sa bucataresc sa nu stau maine in bucatarie... cand eram constipata pe mine ma ajutau mult kiwi. luam un aseara si una pe stomacul gol.la ce combinatii de fructe iau eu zilnic nu mai am probleme...le amestec pe toate.o parte le fac suc si o parte le consum fresh...

LAURA scuze ca ieri nu i-am urat baietelului tau la multi ani si multa sanatate!

ALLEXINNA bine ai venit si felicitari pentru fetita.

MENICS m-ai lasat fara cuvinte.....2 kg¿¿

BUBU nu mai poti de fericire, asa-i¿ ma bucur ca totul e ok!!!nasol partea cu testul de glucoza...se pare ca eu sunt singura care l-am facut in primul trimestru.l-am repetat de cateva zile dar am scapat cu 2 intepaturi ca primul a iesit bine.multa bafta si tie sa iasa bine.
ANDIE distractie placuta la nunta!

ANGELIQUE nu te enerva ca din cate citesc eu asta c fondurile epuizate se intampla foarte des in tara...bine ca te-ai programat.

mai trebaluiesc pe aici si mai revin.

embarazada de 26+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

Fetelor eu am 10 bady-uri cumparate marimea 56 ,eu cred ca sunt putine,nu pt inceput? Mai am 16 buc.dar marimea 62, costumase am 22 de buc marimea 50 si 56 cele mai multe ,dar badyurile 10 eu zic ca sunt putine.Pt ca la masina de spalat nu pot pune decit 2-3 lucrusoare de- a lui bebe,voi cite credeti ca trebuie sa avem pt inceput????va intreb pt ca nu stiu,si de primit chiar nu prea am pe aici la mine de la cine sa primesc....

Looana 30sapt.

marimea 50 sa folosesti f putin sau delc daca bb se naste cu 52-53 cm...cum adica pui doar 2-3 la masina de spalat?:)e masina de jucarie??

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Looana, are dreptate Doura, colega mea a nascut o voleibalista de 55cm, deci haine de newborn- pa
Cred ca ai hainute suficiente. La vreo 5-6 luni o sa constati de cat de putine ori le-a purtat
Eu am 4 bodyuri de newborn si 4 pentru o luna (deci cam aceeasi treaba) si nu am de gand sa mai cumpar.

Onutz 28+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

LOOANA dar stiu ca ai multe hainute!!! eu zic sa nu mai iei!!!ajunge.toata lumea imi zice ca in primele saptamani cresc asa de repede si abia daca apuci sa le imbrace pe toate...eu inca nu le-am numarat,o sa-mi fac o lista mai incolo,sa vad ce si cum, dar de o luni nu cred ca am mai mult de 7-8.

embarazada de 26+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor;

asa si eu: am cumparat ff putine de new born... ma gandesc ca astia micii cresc vazand cu ochii in primele 2 luni.. nu are rost sa ii iau multe bodyuri ca sa nu le poarte dupa.. cred ca am 5 maxim de toate..ma bate gandul sa mai cumpar vreo 2,3 si gata:))

Fetelor e normal ca bebe sa miste continuu 3,4 ore? :)))) cand mai doarme? :))
al meu de dimineata de la 8 si pana acum aproape de 12;00 nu a stat locului deloc.. s-a miscat continuu..in sf am reusit si sa il filmez..e maxim :)) ca nu reuseam pana acum si acum i-am facut-o ii ziceam:"nah ca te-am prins in sf! busted!!!":)) ..dar chiar ma gandeam..parca niciodata nu mi-a instamplat pana acum sa fie atatea ore activ :)). Asa o fi de la saptamana mai mare incolo?

ps: eu am insomnii grave..nu mai pot domi si nu stiu de ce..nu imi mai gasesc pozitia deloc....aseara m-am culcat la 2 si m-am trezit la 8 azi..offffff!!!!si nici nu mi-e somn deloc...e grava treaba:)
27+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput