Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Epopeasca bine zici tu,multi bunici au pretentii dupa ce se naste bb sa vina sa stea cu zile....eu deja le-am tait macaroana si la uni si la alti.Sotul meu deja ia zis lui mama lui ca nu are ce face,deja-si facuse planul ca vine 2 sapt sa stea la noi.Sotul meu nu suporta sa o aibe in casa atitea zile,eventual o chem cind sunt in spital o zi daca nu vad eu cind am chef de ei o zi ,doua maxim.Noi vrem sa stam singurei cu bebelinu,de craciun si revelion vrem sa stam acasa cu bebele,deja mi-sa autoinvitat niste prieteni sa faca noi sarbatorile.Nu stiu ori cum eu cu fundul in sus ,ori din alte motive dar chiar nu vreau si nu o sa suport sa vad ca toata lumea vrea sa-mi tina in brate si sa-mi pupe bebele,deja ma irita pe creieri dar sa-l vad ca toata ziua mi-l cineva in brate din patutul lui cind sta linistit...mai ales ca in primele sapt ei dorm mult.E bine cel putin ca eu cu sotul meu nu lasam din afara nimeni sa ne comande in casa sau sa stii tot ce facem noi,din punctul acesta de vedere comunicam foarte bine amindoi.Hai ca vorbesc mult azi se vede ca sunt singura acasa
graviutele

Looana 30sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Pup burticile frumoase, e duminica, la noi dupa amiaza e petrecareala, casa plina, dar o sa imi placaaaa, tocmai pentru ca anul asta totul e ..atfel:).Le-am facut pe toate incetisor si m-am trezit acum cateva minute (e 7 dimineata aici) pliiiina de energie
Adevarul e ca numai cand merg mult pe jos obosesc si ma simt uneori ca o leguma si trebuie sa ma asez undeva..

Plus ca devin din ce in ce mai puternice durerile sub sani, de parca cineva ma baga in corset si ma strange de nu mai am aer.Azi noapte de la 3 la 5 am dormit in fotoliu,ca nu mai puteam sta intinsa.Arsurile nu a disparut,dar nu mai sunt asa dese..

Gina2,usurel,usurel, e timp de toate, tu trebuie sa fii in primul rand linistita si de-loc stresata, sper sincer sa te ajute ai tai cu toate macar pe weekend si stii bine ca nu e cazul sa intri in panica pentru ce mai e de facut, fiindca timp mai e
Si eu sunt de acord ca nu e litera de lege cu greutatea lui asta micu, dupa ce i-am vazut falcutzele m-am linistit instant, asta a fost imp., sa vad ca e bine..Cordonul era prin jurul lui, lichid cat sa se joace inca linistit,sportiv era, toate erau la locul lor (inclusiv cuculetzul!), asa ca toate sunt ok, oricum la nastere vom sti exact greutatea:), asta clar
Grija de tine!

Angelique, multuuu, -si eu spun ca si closca, de, ca e al meu,-ca e un frumos!- abia il astept(insa nu mai devreme de 38 de sapt)
Te rog sa o asculti pe Gina si sa apelezi la mama sau soacra, e ceva extrem de normal, eu nu stiu de ce ele asteapta sa le ceri si nu se ofera, mai ales ca tu ai o sarcina mai sensibila si trebuie sa te odihnesti si sa ai multa grija de tine.Vorba lui Gina, cand vine nepotul or sa fie toata ziua prezente, ca si bunici.Fara probleme, cere ajutor! nici nu iti dai seama cat bine ti-ai face!

Valicutza,incetisor si cu liniste-si in ganduri- si in ceea ce faci zilnic-, stai cuminte si nu mai fa eforturi, sunt sigura ca bebe va sta cumintel acolo pana ii spui ca poate veni

Onutz,Alina, probabil trebuie sa restartati pagina, sa dati un refresh, ca si eu am avut surpriza diminineata sa imi vad gandacelul salutandu-ma de la poza de profil:), iar ieri nu intelegeam cum fetele il vad si eu vad tot poza mea

Looana
Cred ca mai ai timp suficient, eu de la 31-32 de saptamani vreau sa ma apuc de hainute, spalat,calcat,aranjat..Dulapul l-am vazut, cel de hainute,la Ikea,-inca nu l-am luat.Pana la urma cum ai facut peretii in camera la bebe?
Oricum eu de saptamana asta incep serviciul, asa ca de la 1 oct ma apuc de toate care vor fi "urgente",cand voi ramane acasa, altel mai devreme de 7 jumate-8 seara nu o sa mai ajung acasa in timpul saptamanii...Si eu ma gandesc la masina de uscat..mi-e teama ca imi transforma hainutele de 3 luni in new born clothes..

Looana, ca tu esti in Germania, am o mare rugaminte, te poti uita in vreun magazin de bebe acolo sau intreba ceva prietene, cunostinte, daca are cineva "New Pram 3 in 1 Daisy Edition"?Ne-a placut la nebunie caruciorul asta si ne bate gandul sa il comandam pe net, din Germania..E un gand deocamdata, insa tre sa ne hotaram repede, livrarea e intre 5-8 saptamani..Merci anticipat!

Fetelor, de Ary si Mia nu mai stim nimicutza nimicutza..
Silviad, tu pe unde esti?
Also, m-am uitat azi la lista noastra si sunt fete de care nici nu imi mai amintesc sa fi trecut pe aici de luni intregi:mada81?andradame?sandra, pantazi,iparpala,ico,luciana,Yna,loreley (cine e?), miha, dalv,oanamamica,in fine, mai sunt multe..Ele mai sunt in odiseea noastra?Cred ca ar fi frumos sa mai treceti si sa lasati un rand-gand aici, sa stim ca inca sunteti aici, toate alaturi, sa nu ne mai punem intrebari -si atunci e e ok, asteptam sa ne anuntati ca a venit bebe.

Bioana, mataluzta pe unde-mi umbli, cum esti, iti faci de cap in weekend?:)
Menaaaaaaa! ce face cornuletzul tau scump?Pestisoul azuriu se joaca de zor?

Hai va pup, ma duc sa fac salata de vinete.Cea de boeuf a facut-o aseara soacra, m-a anuntat ca e gata, tortul la fel (dar am facut si eu unul, hi hi)

Aveti grija de voi, dragelor;daca mai am cand, mai trec o tura sa va salut, sau doar sa va citesc.

O duminica linistita tuturor fetelor mele dragi!
Tare bine e aici, in casuta noastra!Chiar am devenit ca o mare familie, nu e asa Este!Va puuuup!

28 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Loooana, mi se pare chiar nesimtire, clar, sa se invite cineva de Sarbatori in casa unde e un bebe de abia o luna-doua, am zis! Te rog sa nu ai nici o jena sa le spui ca asta e un an special pentru voi si ca il vreti mai intim, numai voi cu bebe, fiindca oricum e foarte mic si tu va trebui sa ii acorzi mult timp, ce vor aia, sa stai de pus mese si facut ptaji??? Mai, oameni buni, pana unde poate merge tupeul, n-ai vazut asa ceva!! si mie mi s-au fluturat pe la urechi povesti din astea, dar eu sunt foarte categorica, acum vorbim de un bebe care are nevoie de o atmosfera calma, linistita,calda, multa atentie, papa la timp, dragoste,ingrijire ca la carte,-nu de o jucarie pe care o pui in cos si sta acolo pana se termina petrecareala.Of! sa le spui sa stea cuminti la ei acasa sau sa se autoinvite in alta parte.NU pierdeti nimic daca se supara!!

Cu pupatul si luatul in brate, iar o sa fiu fiara
Chiar acum citesc o carte superba,scrisa aici de o dr obstetrician, care are si ea 2 fetite.Nu e voie sa pupi bebeul pe nicaieri la inceput, numai pe manusi, daca chiar nu se poate, insa este ca o poarta deschisa pentru orice tip de microbi.Vorbesc acum tot de prieteni, bunici, etc..Oricum, eu am o nebuneala cu cei care vin si se apuca sa pupe bebeii oamenilor..!Plus ca o sa ii trimit pe toti sa se spele pe maini si sa se dezinfecteze cand intra.NU sunt absurda, dar la ce nebunii de vremuri sunt si la cata lume acorda foarte putina importanta igienei,well..sunt rea,ca si bebeul trebuie respectat! ok, reunosc ca noi o sa il innebunim de pupaceli,dar iese din burta mea, e altceva!
Oricum, am sa va mai pun din cand in cand fragmente din ce citesc, e f f ok tipa si spune clar ce ai nevoie si ce nu la inceput, la ce sa te astepti si de ce nu poti sa scapi...

Angelique, copilule, stai linistita, mare mare grija de tine!Bebele va veni la timpul lui, NU mai fii stresata ca il amarasti si pe el si nu are nevoie de asta, please!!

hai va pupacesc.Iar!()
Looana, iubita, - fii categorica, da?chiar acum sa ii suni pe aia sa le spui sa isi caute alt cuib de plecat de acasa!

28 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubu, am dat refresh, logout, login de nu stiu cate ori... Hai, pune-o si pe picassa, pleeeaseeee!!!

Onutz 28+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Bubule LA MULTI ANI!!!! anticipat! Iti doresc toata fericirea din lume, sa ai o zi de nastere de neuitat, plina ochi numai de momente frumoase!
Angelique - tu stii cel mai bine ce e la tine in familie. Eu insa atat spun: daca e vorba de viata copilului tau nenascut si de sanatatea lui (ca practic astea sunt in risc acum) ceva trebuie facut. Nici eu nu sunt de acord cu soacra-mea, mai ales ca sotul meu nascandu-se prematur, e obisnuita cu cocolositul bebelusului, cu infofolitul si eu nici nu vreau sa aud. Dar dupa nastere o sa am nevoie de ajutor, mai ales ca nasc prin cezariana si mai am o fetita de 2 ani care are nevoile ei. Si cum mama saraca nu mai are concediu, vine mama-soacra o luna sa ma ajute. Dar aia nu inseamna ca o sa fac cum vrea ea. Eu sunt mama, eu hotarasc, ea poate sa-si dea cu parerea si sa ma ajute. Atat. (Sunt curioasa cum o sa mearga). Si din perlele soacra-mii: am vorbit azi la telefon (stau in alta localitate) si ii povesteam ca vom avea nevoie de un dulap pt hainutele fetelor la care ea imi zice ca pe ale bebelinei le pot pune si intrun sac sau plasa undeva intrun colt, ca nu ocupa mult loc Pe bune?!?!?!?!?!?!?!?!? Fii-su in schimb nu se baga intre noi si asa e mai bine (cu ocazia asta mi-am dat seama cu cine seamana asa "econom"). Auzi tu - in sac
Cat despre vizite, Looana, eu la Andreea, Doamne-ajuta, n-am avut probleme. N-a luat-o nimeni s-o deranjeze, nu mi-a pupat-o nimeni si nici macar nu a luat-o in brate fara sa-mi ceara mie voie. De Anul Nou am avut musafiri o matusa si un unchi veniti din alta localitate, dar a fost chiar o placere. Nu au avut nevoie de tratament preferential si a fost o adevarata sarbatoare in familie. Dar totul depinde de persoanele in cauza.

30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Ok:)
Onutz- pus in Picassa; sta acolo cuminte cat il las, - asa a zis--sau asta inteleg eu din tzopaiala lui ca tocmai se joaca fericit in clipa asta.
Cred si eu, dupa atata somn!! Doarme mult mai mult ca mine:)

28 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Uuuuite-l, ma, pe somnoros!!! Ietete ce dulceata are Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Poftiti la CAPITOL NOU, albinutelor

Mergi la inceput