Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
silviad spune:
Dupa ce am nascut l-am inscris pe pitic la medicul nostru de familie (fiind si pediatru). Daca nu iti convine medicul de familie ii cauti un pediatru: unul care are cabinet medical individual, unul de la o clinica particulara...
Neonatologul mi-a propus la externarea noastra din spital sa il inscriu chiar la el. I-am multumit, i-am explicat ca vrem unul din Targoviste de unde locuim, nu din Bucuresti unde am nascut, ca o sa revin ori de cate ori considera el ca e necesar contra-cost eventual.
Silvia 30 mami de Maria si Petri 6 ani
Bubulina42 spune:
Iubitele,va pupacesc!
am fost la eco, am innebunit de emotii si ne-am miorlait amandoi ca aia cand am vazut bubulinul grasun, cu niste falcute de imi venea sa bag mana prin ecran sa il iau de obrajori!! a zis si tehniciana ca se vede ca se hraneste bine si ca e un frumos, noi eram,suntem si ramanem to-piti!
Somnoros rau,ca testul de glucoza de ieri mi l-a agitat maxim si abia azi dimineata a cazut in somnul ala al lui adanc, insa oricum, era super sportiv, avea tot pachetul de "baiatul lui tati" , dormea cu pumnul drept la falca, eh, ce sa spun...suntem fericiti rau, cred ca m-am uitat la poze de mai am un pic si incep sa se strambe pozele la mine, ca s-or fi plictisit!
Am suficient lichid, asta mi-a spus.Bebele nu s-a intors si dupa cat de relaxat statea, pe spate, nu prea parea sa aiba de gand
Partea urata a zilei e ca m-au sunat de la spital sa ma duc sa repet maine testul de glucoza, -doza mare- fiindca a iesit o valoare f ridicata; speram ca am scapat, iar il agita pe bebe..of, saracutul..
Menics,, doua kile??? esti super tare, cea mai tare, ce sa mai! felcitari si lasa bebele acolo pana la 38 cand totul e ok si drumul liber catre lumea asta zapacita, nu-l deranja mai devreme.
Pe mine ma ajuta f mult cana de lapte (500 ml!) bauta in fiecare dimineata, nu m-am mai constipat de 4 luni!Incearca.Si compotul de prune uscate e f bun, ca si prunele fresh.Se stie ca au efect laxativ.
Angelique, ai grija de tine, fara efort!
Onutz! Multumiri pentru lista! foarte foarte utila! ce bine ca ai scapat de job, cand ma gandesc ca next week eu o iau de la capat.., bine ca luni e zi libera.
Cred ca e pe post de cadou, hi hi!N-am chef de uriciosii aia de ziua mea!
Miss, parca trebuia sa schimbi saptamana, nuuuuu? Nii uite, am crescut!
Alexinna, felicitari pentru bubulina si bine ai revenit printre noi!
Mena,mezina noastra, pupam cu drag mamica si painica pusa la dospit! scumpul de el, sta acolo la caldurica si creste incetisor
ValicutzaSper ca stai cumintica si te odihnesti!
pentru toti si toate ce-au sarbatorit ziua numelui astazi!
Fetele, al meu sot, daca s-ar putea,ar sta numai cu mana pe burtica, zici ca s-a zapacit, pe masura ce a crescut burtica, e innebunit, ii place de nu mai poate, mai ales ca smecherul asta mic ii raspunde imediat ce ii ciocane si ii vorbeste, si noaptea doarme cu mana pe burtica, zice ca "il acopera tati cu paturica pe bebe":):) hi hi.Am doi baieti scumpi!
fug la dush, e aproape miezul noptii si vreau sa ma bag la citit si sa nu ma mai fatai atat, ca sa doarma licuriciul linistit:):)
va pupacesc cu drag pe toate, dragele mele dragi!!
28 + cu Nicholas
andie_n spune:
Iar n-am somn , asa ca recuperez ce ati scris ieri. Ieri am aflat ca mai trebuie sa merg la serviciu 2 zile si saptamana viitoare, dar oricum e ok, mai e putin, abia astept sa treaca. Maine mergem la nunta, sincer nu prea am cine stie ce chef, dar o sa mergem si sper sa ne simtim bine. Azi schimbam si noi saptamana, am ajuns la 29 .
Onutz, multumim pentru lista de pe prima pagina!
Popi, multumim pentru informatiile din lista si pentru ca mi-ai zis de diferentele dintre cele 2 editii ale cartii. Chiar zice de asistenta de ocrotire si in varianta noua? Eu am fost convinsa ca asta era o inventie comunista care nu mai exista . Esti mortala cu copyrightul pe "jumatatoi" .
Mena, felicitari pentru morfo si rezultatele bune! Sa fiti sanatosi in continuare si tu si bb!
Geani, bine ai revenit! Si eu o sa nasc la Medlife, cu dr Mihaela Steriu. N-am semnat inca, sper ca sapt viitoare sa mergem sa semnam. Succes azi la eco!
Mena, si sotului meu i se pare destul de freaky cum mi se misca burta, dar tot ii place sa o simta pe fiica-sa . Adevarul ca si mie mi se pare wierd cateodata, stau asa linistita si imi da cate una de tresar.
Cu intarziere din nou, La Multi Ani celor ce poarta numele de Alexandru/Alexandra.
Laura, La Multi Ani pentru baietelul tau! De ce te necajeste sotul?
Alexxina, bine ai revenit si felicitari pentru ! Sa fiti sanatoase amandoua in continuare!
Menics, felicitari pentru bb mare, sanatate in continuare si succes sa iti fie cat mai usor sa duci sarcina pana la termen!
Bubu, . Felicitari pentru schimbarea saptamanii!
Geani, multumim de sfaturile in privinta constipatiei, o sa-mi iau si eu prune azi sa vedem daca am cand sa le si mananc la munca.
Angelique, ai grija de tine! Nasol ca nu mai sunt bani de analize, poate gasesti un laborator sa le faci totusi. Am vazut ca si la Medlife in ultimile dati cand am fost erau afise ca s-a epuizat plafonul de la CASMB.
Mami_de2, multumim de informatiile despre inscrierea la pediatru.
Bubu, felicitari pentru eco! E asa dragut sa-l vezi pe bb, nu? Mai bine sa faci si al doilea test de glucoza, cred ca e neplacut si pentru tine si pentru bb testul, dar o sa iasa bine de data asta si o sa fii linistita ca sunteti ok.
O zi buna sa aveti!
Andreea 29+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
andie_n spune:
Am pus si eu la profil o poza cu bb de la eco! O zi buna tuturor!
Andreea 29+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
douradoudou spune:
fetelor , stiam ca pt constipatie (asta in caz ca nu rezolvati din alimentatie), e f eficienta "apa de prune"(apa in care ati hidratata niste prune uscate sau "apa de curmale "(apa in care ati hidratat niste curmale...eu nu am incercat pt ca nu am avut ever prbleme de tranzit dar stiu de la cineva
felicitari pt vestile bune de la eco
mooooama ..2 kg deja la bb de menics..pana la termen ajunge la aproape 5
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
Looana spune:
Buna dimineata cine e treaz sa vina la un lattemachiato sau ceai
Andi nu ai somnic ,deci hai ca ne luam de manutza petrece frumoasa la nunta si felicitari pt sapt.noua
Bubulina ma bucur ca acuma pt tine ca l-ai vazut bine pe Nicolas la ecografie,cred ca ti-a facut cu minuta lui acumpa....eu sunt topita de ecografile in D3/4 pt ca se vad atit de clare,nu exista zi sa nu ma uit la pozele lui care le-am acasa,cind mi-se face dor ma uit la ele
Laura la multi ani baietelului sa aibe noroc mult in viata
Onutz multumim pt listuta
Angelique cum te simti,
Sunt o gramada de fete care nu mai scriu,oare ce fac ele,de ex. pe Camitu nu am vazut-o de ceva timp
Noi marti avem ecografie din nou,din punctul acesta sunt o norocoasa ca fac de fiecare data ecografi numai in D3/4 si il vad acuma din 2 in 2 saptamani.La mine ma programeaza Dr.la ultimul control pt urmatorul control ...vedem acuma de marti pt ca stiu ca o jumate de ora te pune intr-o incapere unde iti pune un aparat cu ceva pe burta unde si urmareste contractile uterului dupa aceai controleza colul cu mana si ecografia .Fetelor la voi asa fac Doctori din saptamina 30??cind sunt sala de asteptare auzeam bataile inimi cind era o gravida inauntru la aparat,e fenomenal,acuma mi-a venit si mie rindul am intrat in sapt 30 deja am am schimbat prefixul ...abia astept sa aud in boxe pe bebelinu meu
fetele o dimineata frumoasa hai ca incepe weekendul si ne mai odihnim
Looana 30sapt.
epopeasca spune:
Buna dimineata burtici dragi
Eu in dimi asta m-am trezit obosita, dar se pare ca imi revin asa treptat, ceea ce e bine. Eu va dau o Inka cu lapte (seamana la gust cu cafeaua, dar e din cereale). Azi e mai bine cu burtica, dar insa sunt precauta.
Bubu super vesti ai tu de la eco. Pacat de testul ala nenorocit de glucoza.
Doura bine ai revenit, ca ai fost cam absenta
Andie nu esti singura matinala, ca si eu m-am trezit devreme, numai ca m-am miscat mai incet. Tu ai fost mai harnicuta.
Angelique (parca tu ziceai ceva) eu azi am reusit sa ma programez pt analize in 20 septembrie. Speram sa fie mai repede, dar bine ca am reusit si asa. Mi-a zis tipa de la laborator sa-mi iau trimiterea de la medic cu o zi sau doua inainte.
Fetele constipate, ieri am verificat si eu teoria cu prunele (eu mai mult de pofta, ca altfel usor constipata sunt de felul meu) si a mers brici
Nu am apucat sa felicit pe cei cu numele de Alex din familiile voastre Si noi daca aveam baietel, tot Alexandru l-ar fi chemat
Felicitari si pentru schimbarile de saptamana. Sa dea Doamne-Doamne sa ajungem toate macar pana in sapt.38
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
mena1906 spune:
Bubu, taaaaaaaaaaaare dulce esti!!! Se stramba pozele la tine?. Felicitari pentru bubulinu dragalas. Testul o sa iasa bine, o sa vezi, nu papa nimic dulce cu o zi inainte. Tin pumnii.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X
onutz83 spune:
'Neata, gagici
Azi va ofer clatite
In primul si in primul rand, am schimbat saptamana... wow, luna a saptea
Popeasco, m-am indragostit de caciulita si botosei
Looana, eu vin la latte machiatto (suna f bine pentru cat de adormita sunt)
Bubule , tre' sa fii tare entuziasmata
Poze n-ai?
Despre pediatru- noi ne vom inscrie la medicul de familie
Biiiioaaaanaaa, ceeee faaaci?
Onutz 28+ cu Lucian