Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
vreausaninga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Pisicutele, Am pus listuta pe prima pagina Onutz 27+ cu Lucian |
Yeeeeeeeeeeeeee! Avem lista! Multumim,Onutz!
28+
"buburuzul"
silviad spune:
Geani si eu o sa nasc la Medlife. Poate ne intalnim. Ai facut contractul? Tu la ce dr. mergi. Eu la dr. Popa Mirela.
Silvia 30 mami de Maria si Petri 6 ani
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Mena, braaavo, deci mai aveti si voi putin si cantariti cat un pachet de cafea Buuun, deci s-a votat mega-listuta Bine, ma ocup Onutz 27+ cu Lucian |
Eu am zis ca suntem cei mai mititei. Cantareste cat o painica mai mica un pic.
Sarumana pentru listuta. Este de mare ajutor
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X
angelique_19 spune:
Andie imi pare bine ca nu mai mergi la serviciu,o sa fii mai relaxata acasa chiar daca mai trebuie sa si muncesti
Epopeasca si eu am dureri de burtica si contractii,sotul imi spune sa stau cat mai mult in pat si asta fac nu stiu unde vede el ca fac ceva.In afara de mers in oras sa cumparam chiuveta noua si un dulapior de baie si taiat legume pentru mancare de pe scaun nu am facut nimic.Si totusi nu e un efort mare dar sunt mai sensibila.
Apropo de ce a spus Mami noi trebuie sa inscriem copilul la un pediatru?De cand?Ca mie asa mi-a spus cineva si eu sunt total pe dinafara.
Mena ma bucur de vestile bune pe care le ai despre kidul tau
Geani si sotul meu ma intreaba cum este sa iti miste ceva in burta si e tare fericit cand loveste licuriciul de se misca toata burtica
Allexinna felicitari pentru fetita si te mai asteptam cu vesti despre voi.
Menics felicitari pentru dolofanel.Si eu sunt in aceiasi oala cu tine cu constipatia si hemoroizi asa ca te inteleg perfect.Daca gasesti solutia salvatoare imi spui si mie
Bubu te asteptam cu vesti,sa intri negresit sa ne spui noutati
Onutz si eu m-am cantarit azi si tot 10 kg am luat asa ca o las mai moale cu dulciurileMultumim de listuta
Eu am fost la dr. de familie sa imi fac analizele si nu mai au fonduri cica trebuie sa astept pana pe 15 septembrie daca vreau sa le fac fara banuti,altfel ma costa in jur de un milion si ceva.Si eu pe 18 trebuie sa ajung la dr. mea cu analizele.Asa ca ori astept telefonul lor in caz ca pot sa le fac mai devreme ori merg sa le fac la Bucuresti la laboratoarele care mai au fonduri.Plus ca nici macar tensiunea nu mi-a luat
25+ cu Stefan Lucian
epopeasca spune:
Angelique trebuie sa iti alegi un medic pediatru la care sa-ti inscrii bebele si respectivul medic, teoretic, ar trebui sa-ti faca o vizita acasa in prima saptamana dupa externare sa-ti consulte bebele, sa-ti explice una-alta, mai ales ca vine sezonul bolilor si nu e indicat sa mergi tu cu bebe la cabinet sa mai ia de pe la pacienti te miri ce.
Eu cred ca am durerile astea de la ligamentele din zona si de la operatia de cezariana. Azi am trecut pe papaverina si se pare ca e mai eficienta decat no-spa, care mi-e bun numai la contractii.
Si ca sa vedeti ce fac eu cand trebuie sa stau la pat, am pus poze cu capodoperele in albumul comun. Astea sunt facute zilele trecute si sunt pt o fetita de nici o luna (menite sa-i fie bune cand se mai racoreste afara) si pt nepotica de 5 luni.
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
angelique_19 spune:
Epopesca multam de informatieDar de cand trebuie sa il inscriu la medicul pediatru?
25+ cu Stefan Lucian
Mami_de2 spune:
Angelique, prietena mea care a nascut acum 3 sapt. si-a inscris bebelusul la medicul pediatru la 3 zile dupa ce a nascut-o. nu avea medic nu avea nimic, m-a sunat pe mine sa ii dau pe cineva si i-am dat nr. medicului meu de familie care spre noroc e si pediatru , a sunat-o si i-a zis ca buna ziua, am nascut, trebuie sa inscriu copilul la un medic pediatru,ce trebuie sa fac?! si dr. i-a zis ca vine ea la ea acasa pt pitima vizita si discuta si acolo i-a consultat copil, tot,etc si a luat-o in baza de date pe baza certificatului de nastere,etc..apoi a trimis-o pe asistenta acasa cand a mai avut nevoie. asadar cred ca iti trebuie intai certificatul ala de nastere al copilului deci nu ai cum sa inscrii bebelusul inainte de a se naste undeva;)) ci eventual sa poti vb cu vreun dr.ca sa nu te ia prn surprindere ca nu ai gasit medic.dar atat.
27+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G