Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

fetelor felicitari pt vestile bune de la eco!!!!

sa stiti ca si sotul meu e la fel.. ii e frica efectiv de burtia mea;)) la fel si el :"e sinistru sa vad cum se misca de colo colo"..de simtit nu mai zic, ii e frica sa puna mana si cand il conving sa puna mana sare ca ars si e cam palid dupa,o fractiuune de secunda;))..zica ca daca mai continui asa o sa aibe cosmaruri ca e fix ca in Aliens :)) deci e cu capul ce sa mai:)):))))))))))

Mencis m-ai dat gata! 2 kile de bebelan frumos!!! felicitari pt grasunel!!!abia astept si eu saptaman viit controlul la gineco sa vad cat mai are flacaul meu la 28 de sapt. :X:X:X

27+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexinna

salutare mamici! nu v-am scris de multa vreme. am fost in concediu, apoi a venit mama acasa in tara si am petrecut timpul cu ea ca si asa o vad destul de rar! insa de cand am ramas singura fara rude am citit ce s-a discutat pana acum ca sa nu raman in urma!
in timpul asta am fost si eu la morfologie si am aflat ca vom avea o minune de fetita, taarreee frumusica...si tare-s mandra de ea deja ;)) are 575 de gr si totul e in parametri normali pana acum. a urcat si la mine ca prima data cand a miscat am simtit-o foarte jos iar acum se aduna in jurul buricului pe dreapta o simt mai mult. are zile cand e mai puturoasa , zile cand e mai activa..asa ca maica sa :)) apropo de colostru si de ce discutati voi si mie mi-au curs primele picaturi dar m-am stors nu a curs de la sine, nu stiu daca e de bine sau nu. frica pe care o am e cu laptele si cu faptul ca nu am sfarcul format dar sper sa fie bine. a inceput sa ma doara spatele, sa mi se umfle piciaorele si sa merg din ce in ce mai des la baie...iar pana acum m-am ingrasat cam 8 kg- cam mult :
voi cum sunteti? felicitari pt bebelusii vostri si multa sanatate!

UM 19.03 DPN 24.12
23 de saptamni cu

Felicitari pentru printesica frumoasa si grasuna! Bine ai revenit printre noi.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Menics felicitari pentru bebeloi!
Andie bine ai revenit, mai ai putin si scapi de birou!
Mena felicitari pentru vestile bune!

Eu nu am probleme cu constipatia dar beau multa apa,cred ca e important.Ce-i drept dupa ce am inceput sa iau fier parca nu mai merge chiar asa grozav dar tot merg zilnic la baie.Si pap prune zilnic,acum ca e sezon.Au fibre si ajuta.Si daca tot nu merge o cafea decofeinizata cu lapte fierbinte ar fi o solutie

In we 22-23 sept e baby expo,mergeti?Eu ajung abia sambata seara in tara pe 22,asadar ma duc duminica.Abia astept

Aaa si votez pt lista lui Popi pe prima pagina,cand o sa am nevoie o sa caut postarea aia de o sa innebunesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Menics bebe e in termen abia de la 37 de saptamani, nu mai repede. Asa ca mai ai de asteptat. Important e ca bebe e sanatos.
Dana i-am trimis pe ai mei in piata cand ies de la lucru sa-mi ia prune ca sotiorul saracu' baga suplimentare toata saptamana.
Ce am mai observat azi: in loc de linia aia mai inchisa care apare pe burta la unele gravide, la mine s-a inchis la culoare puful de pe burta. Sunt paroasa Asa am patit si la prima sarcina si dupa nastere si-a revenit puful la starea initiala; la un moment dat mi-era teama ca voi ajunge sa ma epilez si pe burta

30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!!
Mena, braaavo, deci mai aveti si voi putin si cantariti cat un pachet de cafea
Allexinna, felicitari pentru printesa
Eu sunt cu 10 kile peste, in concediu de odihna apoi prenatal, cu picioarele dezumflate, pipi des, nas infundat si somn aiurea
Menics, nu pot sa zic decat wow 2 kile? Nu-mi vine sa cred, parca ieri erau de 5 mm...

La multi ani Alexandrilor si Alexandrelor!!!!

Buuun, deci s-a votat mega-listuta
Bine, ma ocup

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Iubitele,

Sa nu cumva sa credeti ca daca nu scriu, pierd ceva din mesajele voastre! avem o perioada plina de alergatura, rezolvam chestiuni pentru care nu am timp cand sunt la job si care trebuiesc facute acum- si nu ajung aici decat seara tarziu, sa va citesc, ca sa stiu cum sunteti, nu am pupat-o pe Iulia (La multi ani,draga mea!), am fost alaturi de Valicutza (Stai acasa, iubita, musai!!,bebele e pe primul plan!- am admirat toate frumusetile de bebei 3d si am aici, alaturi, un caietzoi Maaare in care scriu toate sfaturile si pun lista!, la care adaug sau sterg in functie de ce scrieti)
Sper sa reincep sa scriu normal in we, desi o sa am o petrecere de ziua mea-eh, care e luni- si atunci iar munca, la pregateala!va tin la curent cu tot, anyway!

Deocamdata,azi schimbam saptamana si in 5 minute plecam si noi la eco 3D; sa vedem cum ne intoarcem!

Ieri am facut testul de glucoza (am asteptat acolo 4 ore jumate!!)si am zapacit copilul cu dulcegareala aia, nu s-a linistit toata ziua si toata noaptea, am plans de mila lui, ca nu isi mai gasea locul si stiu ca era tare obosit, el care e un somnoros si un cuminte..Abia acum doarme, imi pare si rau ca il duc la ultrasunete..

aveti grija de voi si de bebei, va pup pe toate si ma gandesc la voi

revenim!
noi

28 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

salutari.. am lipsit si eu ca sunt cam data peste cap cu constipatia plus hemo...
in alta ordine de idei, am fost ieri la control, bb e ...de 2 kg!!!!
iar dupa circumferinat capusorului si a toracelui este de 36 de saptamani!!! mai sunteti careva in situatia mea??
dna dr spune e totul foarte normal...ca sigur va fi mare..deh ce noutate...
problema este ca eu abia merg , ma preseaza pe toate alea.. deci inca 2 luni stiu ce voi face... ma tem ca voi cere cezariana cat de repede ne permite varsta lui bb adica undeva la 36 saptamani...

eu sunt in urma cu pregatirile... am mai luat niste paturici... nu am gasit finet la m, dar am vazut ca un scutec e 7 lei... voi lua pana la urma scutece...
alfel, starea asta de discomfort ma da peste cap...nu mai am chef de nimic...nu stiu ce sa mai mananc, cu ce sa ma mai doftorcesc...

30

Menics, asigura-te ca bei suficienta apa si mananca prune cat poti (si alte fructe, fibre in general). si eu ma confrunt cu multe neplaceri ale sarcinii, insa tranzit mai bun ca acum nu am avut niciodata. la cat de balonata si umflata ma simt uneori, asta mi-ar mai lipsi. am insa o prietena care a avut aceleasi probleme ca si tine la ambele sarcini. constipatie si hemorozi. s-a scremut asa de tare odata ca era sa nasca. sa nu cumva sa faci la fel si sa te fortezi. stiu ca suna cliseu, dar un pahar de lapte urmat de niste prune pot face minuni... adica mai bine vice-versa decat constipata
nu te grabi sa il scoti mai devreme pe dolofanel. asteapta macar pana la 38 de saptamani cand e safe.
sanatate si fruntea sus! nu mai e mult si il tii in brate ;)

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

bafta la eco bubu, te asteptam cu vesti

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
30+ de si mami de Dienutza 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

si sotul meu s-a speriat cand a vazut-o miscand pe cea mica, a avut o reactie pe care nu prea pot sa v-o descriu...:)) si eu ma confrunt cu problema constipatiei dar incerc sa o tin sub control cat pot..
bubu asteptam vesti de la eco! toate bune! :*

UM 19.03 DPN 24.12
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui allexinna

salutare mamici! nu v-am scris de multa vreme. am fost in concediu, apoi a venit mama acasa in tara si am petrecut timpul cu ea ca si asa o vad destul de rar! insa de cand am ramas singura fara rude am citit ce s-a discutat pana acum ca sa nu raman in urma!
in timpul asta am fost si eu la morfologie si am aflat ca vom avea o minune de fetita, taarreee frumusica...si tare-s mandra de ea deja ;)) are 575 de gr si totul e in parametri normali pana acum. a urcat si la mine ca prima data cand a miscat am simtit-o foarte jos iar acum se aduna in jurul buricului pe dreapta o simt mai mult. are zile cand e mai puturoasa , zile cand e mai activa..asa ca maica sa :)) apropo de colostru si de ce discutati voi si mie mi-au curs primele picaturi dar m-am stors nu a curs de la sine, nu stiu daca e de bine sau nu. frica pe care o am e cu laptele si cu faptul ca nu am sfarcul format dar sper sa fie bine. a inceput sa ma doara spatele, sa mi se umfle piciaorele si sa merg din ce in ce mai des la baie...iar pana acum m-am ingrasat cam 8 kg- cam mult :
voi cum sunteti? felicitari pt bebelusii vostri si multa sanatate!

UM 19.03 DPN 24.12
23 de saptamni cu

Felicitari pentru printesica frumoasa si grasuna! Bine ai revenit printre noi.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

multumesc ! sa-ti traiasca si tie! sa ne bucuram de ei! :*

Mergi la inceput