Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

salutare mamici!

am disparut o vreme, dar mi s-a facut dor de voi si iata-ma.
concediu, lene, serviciu si indurat cu greu zielele de canicula de care se pare ca am scapat definitiv.
sper ca sunteti bine toate. mai e asa putin pana la marea intalnire... sa vedem care va fi prima care va da vestea cea mare :)

mai naste cineva la Medlife? eu acolo vreau, ca si prima data, si noroc ca m-am uitat pe site si am vazut ca au contract de exclusivitate cu Stem Sure. la prima nastere am facut contract cu Cord Blood Center si nu ne-au taxat pt manopera (recoltare), dar acum, daca vii cu o alta banca, te taxeaza cu 12 milioane... nu stiu cum vom proceda, dar cel mai probabil o sa ne schimbam cu Stem Sure. sa vedem conditiile.

ca sa ma plang nitel, durerile mele de ligamente s-au inasprit, asa cum era de asteptat. adica ma cocosez de durere si ma si tine cam jumatate de ora. si contractii dureroase si ligamantele care parca nu mai suporta sa se intinda. am crescut subit in luna a saptea, cat altele in sapte cum se zice. de pe o zi pe alta creste burtica mea. nu stiu cum voi arata in noua luni...
dr mea a fost in concediu si nu am mai fost pe la ea de mai bine de o luna. maine merg sa o vad pe Sara. abia astept! e f miscareata si impinge asa tare ca zici ca mai are putin si ii ies piciorusele prin burta. sotul meu nu poate sa puna mana si nici sa se uite la burta mea cand se misca. i se pare ciudat. nici la prima sarcina nu putea sa puna mana, asa ca, asta e el.

am inceput sa ii pregatesc deja garderoba Sarei si am gasit hainute de-ale lui Nati. sincer, nu mi-a venit sa cred cand le-am vazut cat sunt de mici... eu am uitat complet cum era Nati mica. cred ca eram mult prea stresata ca sa ma bucur de clipele acelea si uite ca acum e fetita mare, are 3 ani. timpul a zburat... si asa o sa fie si cu Sara, dar sper sa fiu mai stapana pe mine acum si sa ma bucur de fiecare moment asa cum trebuie. sa vedem daca se adevereste ca la al doilea e mai usor... voi mamici, care aveti deja 2, imi puteti spune daca-i asa sau nu :)

va pup!

23+

Asa a crescut si burtoiu meu de zici ca am papat un pepenas . Nici sotului nu prea ii place si bebe simte ca atunci cand pune mana sotul se retrage kidu de tot, de zici ca nu sunt gravi dar cand ma joc eu cu el si-l bocanesc si pun mana loveste tare, tare de imi salta burta .
Ma bucur ca nu sunt singura care s-a apucat devreme de calcat spalat aranjat hainute. La cat de multe sunt, pana in ianuarie le termin eu

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Azi e Sf Alexandru, asa ca urez si eu celor care poarta numele!!!

si cu scuzele de rigoare pentru intarziere (am fost si sunttare necajita din pricina de sot :(()
IuliaCospy!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

salutare mamici! nu v-am scris de multa vreme. am fost in concediu, apoi a venit mama acasa in tara si am petrecut timpul cu ea ca si asa o vad destul de rar! insa de cand am ramas singura fara rude am citit ce s-a discutat pana acum ca sa nu raman in urma!
in timpul asta am fost si eu la morfologie si am aflat ca vom avea o minune de fetita, taarreee frumusica...si tare-s mandra de ea deja ;)) are 575 de gr si totul e in parametri normali pana acum. a urcat si la mine ca prima data cand a miscat am simtit-o foarte jos iar acum se aduna in jurul buricului pe dreapta o simt mai mult. are zile cand e mai puturoasa , zile cand e mai activa..asa ca maica sa :)) apropo de colostru si de ce discutati voi si mie mi-au curs primele picaturi dar m-am stors nu a curs de la sine, nu stiu daca e de bine sau nu. frica pe care o am e cu laptele si cu faptul ca nu am sfarcul format dar sper sa fie bine. a inceput sa ma doara spatele, sa mi se umfle piciaorele si sa merg din ce in ce mai des la baie...iar pana acum m-am ingrasat cam 8 kg- cam mult :
voi cum sunteti? felicitari pt bebelusii vostri si multa sanatate!

UM 19.03 DPN 24.12
23 de saptamni cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Felicitari, Mena! Ma bucur mult ca sunteti bine si tu si bebe! Asta da motiv de sarbatorit la malul marii!
Sa cresteti mari si voinici!

28+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

salutare mamici!

am disparut o vreme, dar mi s-a facut dor de voi si iata-ma.
concediu, lene, serviciu si indurat cu greu zielele de canicula de care se pare ca am scapat definitiv.
sper ca sunteti bine toate. mai e asa putin pana la marea intalnire... sa vedem care va fi prima care va da vestea cea mare :)

mai naste cineva la Medlife? eu acolo vreau, ca si prima data, si noroc ca m-am uitat pe site si am vazut ca au contract de exclusivitate cu Stem Sure. la prima nastere am facut contract cu Cord Blood Center si nu ne-au taxat pt manopera (recoltare), dar acum, daca vii cu o alta banca, te taxeaza cu 12 milioane... nu stiu cum vom proceda, dar cel mai probabil o sa ne schimbam cu Stem Sure. sa vedem conditiile.

ca sa ma plang nitel, durerile mele de ligamente s-au inasprit, asa cum era de asteptat. adica ma cocosez de durere si ma si tine cam jumatate de ora. si contractii dureroase si ligamantele care parca nu mai suporta sa se intinda. am crescut subit in luna a saptea, cat altele in sapte cum se zice. de pe o zi pe alta creste burtica mea. nu stiu cum voi arata in noua luni...
dr mea a fost in concediu si nu am mai fost pe la ea de mai bine de o luna. maine merg sa o vad pe Sara. abia astept! e f miscareata si impinge asa tare ca zici ca mai are putin si ii ies piciorusele prin burta. sotul meu nu poate sa puna mana si nici sa se uite la burta mea cand se misca. i se pare ciudat. nici la prima sarcina nu putea sa puna mana, asa ca, asta e el.

am inceput sa ii pregatesc deja garderoba Sarei si am gasit hainute de-ale lui Nati. sincer, nu mi-a venit sa cred cand le-am vazut cat sunt de mici... eu am uitat complet cum era Nati mica. cred ca eram mult prea stresata ca sa ma bucur de clipele acelea si uite ca acum e fetita mare, are 3 ani. timpul a zburat... si asa o sa fie si cu Sara, dar sper sa fiu mai stapana pe mine acum si sa ma bucur de fiecare moment asa cum trebuie. sa vedem daca se adevereste ca la al doilea e mai usor... voi mamici, care aveti deja 2, imi puteti spune daca-i asa sau nu :)

va pup!

23+

Asa a crescut si burtoiu meu de zici ca am papat un pepenas . Nici sotului nu prea ii place si bebe simte ca atunci cand pune mana sotul se retrage kidu de tot, de zici ca nu sunt gravi dar cand ma joc eu cu el si-l bocanesc si pun mana loveste tare, tare de imi salta burta .
Ma bucur ca nu sunt singura care s-a apucat devreme de calcat spalat aranjat hainute. La cat de multe sunt, pana in ianuarie le termin eu

Mena, daca si sotului tau i s-a parut "sinistru", atunci o sa-l iert pe al meu ;)
acum am vazut DPN-ul tau. eu ziceam sa vedem care naste prima, dar nu m-ar suprinde sa fiu chiar eu :) am o presimtire ca voi naste la sf lui Octombrie desi DPN este 13 nov si la ultima ecografie s-a decalat pe 10 nov. se zice ca a doua nastere, daca prima e cezariana, se declanseaza mai devreme. cum Nati a venit pe nepusa masa la 38 de sapt si 2 zile, daca sora-sa o fi si mai grabita... adevarul este ca ma tem tare sa nu ma apuce travaliul pe unde nu trebuie, mai ales cand mai am cate o contractie din aceea dureroasa...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Andie,esti o draguta ! un pup mare pt tine !
Mena,felicitari pt vestile bune si s-o tinem tot asa !!!
Si eu mi-am facut o listuta personala din tot ce ati postat aici.Si va multumesc pt.asta !
Maine schimbam saptamana !

Alina 28+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

La multi ani pt puiul tau Laurika! Si la multi ani tuturor celor care poarta numele sf. Alexandru!

Mena, felicitari pt vestile bune de la eco! Ai grija de bb si de tine!

Iulia, mami de Sara Andreea si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Mena ma bucur foarte mult ca ai vesti asa de bune!

30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Sarumana mult fetele pentru cuvintele frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

salutari.. am lipsit si eu ca sunt cam data peste cap cu constipatia plus hemo...
in alta ordine de idei, am fost ieri la control, bb e ...de 2 kg!!!!
iar dupa circumferinat capusorului si a toracelui este de 36 de saptamani!!! mai sunteti careva in situatia mea??
dna dr spune e totul foarte normal...ca sigur va fi mare..deh ce noutate...
problema este ca eu abia merg , ma preseaza pe toate alea.. deci inca 2 luni stiu ce voi face... ma tem ca voi cere cezariana cat de repede ne permite varsta lui bb adica undeva la 36 saptamani...

eu sunt in urma cu pregatirile... am mai luat niste paturici... nu am gasit finet la m, dar am vazut ca un scutec e 7 lei... voi lua pana la urma scutece...
alfel, starea asta de discomfort ma da peste cap...nu mai am chef de nimic...nu stiu ce sa mai mananc, cu ce sa ma mai doftorcesc...

30

Mergi la inceput