Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

OK, Pops

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Eu zic ca merge pusa listuta pe prima pagina, facuta cat mai completa si fiecare selecteaza de acolo in functie de nevoile personale. Insa e bine sa fie acolo ca sursa de inspiratie.
Si Sofi a mea se fataie prin burtica intruna. Mai ales de cand ma cam doare burta. Poate simte saracuta disconfortul meu.
Intro nota mai vesela: mi-au venit (in sfarsit) rezultatele de la dozarea Rh: negative Deci fetele care aveti Rh- si mai vreti un bebe faceti vaccinul dupa nastere.

30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Popi am inteles: "jumatatoi" - trade mark,gata, scriem si la OSIM sa fim sigure E un apelativ tare haios!
Eu sunt intr-un mare impas! Acum am vazut patuturi transformabile, pe mine nu ma intereseaza transformarea, dar imi place ca e compact, cu tot cu comoda! Dar nu-mi place ca are o latura pe lungime intreaga, zic fara zabrele. Offff!

28+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor!

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Neata!
Ce m-a frapat si trebuie sa cercetez: asistenta de ocrotire. In cea veche era denumita sora de ocrotire si avea rolul de a o ajuta/sprijini pe mama, atat inainte de nastere (necesar si amenajare spatiu bebe) cat si dupa: alaptare, imbaiere, vizite la doctor. Cea "noua" ar avea chipurile acelasi rol - dar exista pe bune? unde gasim asa ceva? E vorba despre moasele pe care le platesti de-ti sar capacele? Sau chiar tre' sa-ti puna statul la dispozitie asa ceva? (si-i dai tu cat poti/vrei/consideri - ca orice serviciu medical din RO)

Popi, mie mama mi-a zis ca e vorba de asistenta medicala a medicului pediatru la care ai inscris copilul. E obligata sa vina acasa la bebe cel putin in prima saptamana mai des (unde te invata,ajuta, da sfaturi cu privire la baitza, alaptare,etc.. apoi sa vina mai rar si in cele din urma sa vina la cerere..dar la noi desi sunt obligate si ar trebui sa fie gratis ca asa sunt ca asa e in lege, totusi si aici trebuie sa 'cotizezi':)) ca vine o data moca..dar daca vede ca nu ii bagi nik in gusha, a 2a oara sigur se va fofila;)) asta e..Romania.

27+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,

da, e util sa avem o lista la care sa ne raportam fiecare.ca noi o adaptam. si mi s-a parut foarte faina ideea cu pungile.o sa pregatesc si eu hainele cu care o aduc acasa in punga.pentru cele 2-3 zile cat o sa stau in spital nu trebuie sa duc nimic, ca iti dau ei de la spital.

eu sper din tot sufletul sa am lapte.calostru inca nu a curs deloc...
citesc si eu 2 carti foarte celebre pe aici,total opuse,dar foarte interesante.vreau sa o invat de mica sa doarma in patutul ei...asa ca studiem de zor...

embarazada de 26+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neaaaataaaa!!!! vin cu vesti buneeee! Am facut morfo, arterele s-au reparat, kidu nu are circulara, placenta s-a ridicat. Puiu mamii sugea degetelul si facea ceva cu mainile de parca ar fi masurat ceva acolo. E taaare dulce. Are 360 de grame. O chifteluta de copil. Este in grafic si MOOOOOR DE DRAGUL LUI.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

MENA FELICITARIIIIIIIIIIII!!!!!!!!acum te-ai mai linistit.ma bucur ca totul e ok.sa ai grija in continuare de voi, amandoi.

embarazada de 26+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

salutare mamici!

am disparut o vreme, dar mi s-a facut dor de voi si iata-ma.
concediu, lene, serviciu si indurat cu greu zielele de canicula de care se pare ca am scapat definitiv.
sper ca sunteti bine toate. mai e asa putin pana la marea intalnire... sa vedem care va fi prima care va da vestea cea mare :)

mai naste cineva la Medlife? eu acolo vreau, ca si prima data, si noroc ca m-am uitat pe site si am vazut ca au contract de exclusivitate cu Stem Sure. la prima nastere am facut contract cu Cord Blood Center si nu ne-au taxat pt manopera (recoltare), dar acum, daca vii cu o alta banca, te taxeaza cu 12 milioane... nu stiu cum vom proceda, dar cel mai probabil o sa ne schimbam cu Stem Sure. sa vedem conditiile.

ca sa ma plang nitel, durerile mele de ligamente s-au inasprit, asa cum era de asteptat. adica ma cocosez de durere si ma si tine cam jumatate de ora. si contractii dureroase si ligamantele care parca nu mai suporta sa se intinda. am crescut subit in luna a saptea, cat altele in sapte cum se zice. de pe o zi pe alta creste burtica mea. nu stiu cum voi arata in noua luni...
dr mea a fost in concediu si nu am mai fost pe la ea de mai bine de o luna. maine merg sa o vad pe Sara. abia astept! e f miscareata si impinge asa tare ca zici ca mai are putin si ii ies piciorusele prin burta. sotul meu nu poate sa puna mana si nici sa se uite la burta mea cand se misca. i se pare ciudat. nici la prima sarcina nu putea sa puna mana, asa ca, asta e el.

am inceput sa ii pregatesc deja garderoba Sarei si am gasit hainute de-ale lui Nati. sincer, nu mi-a venit sa cred cand le-am vazut cat sunt de mici... eu am uitat complet cum era Nati mica. cred ca eram mult prea stresata ca sa ma bucur de clipele acelea si uite ca acum e fetita mare, are 3 ani. timpul a zburat... si asa o sa fie si cu Sara, dar sper sa fiu mai stapana pe mine acum si sa ma bucur de fiecare moment asa cum trebuie. sa vedem daca se adevereste ca la al doilea e mai usor... voi mamici, care aveti deja 2, imi puteti spune daca-i asa sau nu :)

va pup!

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bioana

MENA FELICITARIIIIIIIIIIII!!!!!!!!acum te-ai mai linistit.ma bucur ca totul e ok.sa ai grija in continuare de voi, amandoi.

embarazada de 26+

o fetita...

Puuup Bioana! Sunt asa de fericita. Tati ne-a promis ca ne duce la mare in weekend daca suntem cuminti. Si am fost...

Mergi la inceput

Din categoria neintamplatelor pana acum: aseara am inceput sa ma "bocanesc" cu bebe. Eu cioc-cioc, el pac cu picioru'. Burta era goala si sotul se uita la mine. Ii zic: "fii atent ca sare burta!"
" Ei sare, femeie nebuna, e prea mic kidu sa sara burta."
" Bineeeee". Eu cioc, el pac si incepe tati sa fie mai atent si se apropie. Mi-a tras plodu un picior de a sarit pe bune burta!!!!
Sta un pic si se gandeste sotul: "Auzi, e cam sinistru sa vad ca iti sare burta, nu vrei sa te internezi mai devreme?" :O:O:O

Mergi la inceput