Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

Anca eu iti recomand http://www.teri.ro/mobilier/scaune-de-bucatarie/cat_54.html eu de la ei am luat patutul, au mobilier din lemn polonez de cea mai buna calitate, au magazin si in Cluj dar stiu ca livreaza si in tara marfa , poate te ajuta linkul.
cele care ati gasit safe feeder in Ro va rog sa dati un link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Danaang, cauta dupa "dispozitiv (de) hranire [sigur(a)]" - uite unul de nylon dar e f. scump http://www.bebebliss.ro/nuvita-dispozitiv-de-hranire-flavorillo.html

Mai erau altele la 25 lei si trebuie sa fie unele si la 7 lei. Insa J.D. tocmai a zis ca alea de plasa din "ata" sau ce-o fi se curata greu si poate ramane papa pe-acolo. Deci acum la calitate te orientezi tu.

LE: Ala de 25 vad ca a scazut la 20 http://www.tomybaby.ro/accesorii-pentru-masa/dispozitiv-de-hranire-sigur-munchkin-1721

La unele par sa existe si plase de rezerva http://www.buburuza.ro/bucataria-mea/util-si-utilat-in-bucatarie/alte-lucruri-utile-la-bucatarie/pachet-cu-6-plase-de-rezerva



mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Pls daca gasiti intr-un hipermarket dispozitiv din asta de hranire,dati de veste... ca asa, de pe site, dau pe transport probabil cam cat costa dispozitivul, daca nu mai cumpar si altceva.

Daca nu se gaseste prin magazine, o sa il comand de undeva, chiar vreau unul, cred ca e f interessant.

JD, poti sa-mi dai un link cu canuta pe care ai folosit-o la Finn? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:


Fetele, noptile noastre au inceput sa fie ok.. doarme pisica noaptea. In schimb… ziua nu inchide un ochi. M-a terminat ieri si azi. Ofof. Ne facem noi mari.
Cristina, super poza ta de la profil. Ma bucur ca nu e nicio prb la sold. Tari pozele cu morcovelul. De filmulete.. nu mai zic.
Lady, eu am dioptrii -1. de alaptat nu am alaptat prea mult, dar in sarcina nu am observat modificari. Ultimul control l-am facut cand eram gravi in 38+. Ce dioptrii ai? Ametelile nu e musai sa fie de la ochi.
Tala, de dintuci ma tot uit. Gingia e alba.. dar dintucul intarzie sa apara.. si zilele noaste sunt agitate. Bine macar ca acum doarme noaptea.
Chito, bine ai revenit!
Monna, mie pediatrul mi-a zis de 150ml de mancarica si nu mai completezi cu lapte. Alexia cand mananca 150g.. e deja f satula.
Ronina, ce caciulita ai luat de la H&M? noi am luat-o pe www.hm.com/ro/product/00761?article=00761-B#article=00761-D" target="_blank"> asta (roz)
Mada, iaurt poti face si fara iaurtiera. Cred ca sunt bani irositi. Si da, e bun cel facut in casa, insa eu am optat pt ceva cumparat.
Anca, au www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50165079" target="_blank"> scaunul asta la Ikea.
Asa. Acum despre noi. Ieri si azi.. 2 zile cumplite. Alexia mataie continuu… vrea doar sa ne jucam.. sa ii cant. Nu e interesata sa auda cantecele la tv sau calc. tot ce fac eu, e bun. Deci mami, maimutareala placuta.
Acum pe seara mi-a facut o criza de plans, dupa ce inainte observasem ca are temperatura 37,6. cred ca dintosii is de vina. Chiar nu vad alt motiv. Acum e afara cu taica-su.
Noi ieri ne-am sarbatorit.. dar in loc sa adormim noi copilul san e putem continua seara romantica , aproape ne-a adormit ea pe noi. Deci.. next time..
O seara linistita sa aveti. Eu astept pisica sa ii fac baie, masaj, mancare si somn.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annadisi spune:

Anca scaun de lemn mai gasesti Stokke.mie tare-mi place!

Happy felicitari pt aniversare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Multumesc Mirela!! abia astept sa incep cu adevarat diversificarea mai mult pt distractie nu ca sa scap de alaptat, nu stiu ce o sa fac la intarcare, cred ca o sa plang o saptamana. Va trebui sa fac doua portii de pireut pt ca si sotul meu este pofticios aseara a trebuit sa ii dau si lui o lingurita de piure de morcov, ca prea manca cu pofta Karina.
Tare mi-ar placea si mie acest dispz de hranire.Sper sa gasesc!!! In curand vrem sa luam si noi scaunel.
Anca de ce vrei de lemn?

Acum am mai vz unele comentarii de pe picasa si va multumesc, Dara, Ami, Monna, Marci, Lelu, Wali, Tala, sper ca nu am uitat pe nimeni.

Monna ce am mai ras de tine, auzi Andi era nedumerit de cum cotcodacea Karina

Mirela ai dreptate jumatate din piure era pe ea


Karina fetita noastra draga 07.04.2012


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Wow cw fain e safe feeder-ul, o sa iau si eu
Mirela spor la maimutareala
Cristina serios, s-a oprit din papat si se uita mirat la mine ca nu stia ce se aude

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, noi nu avem masina de spalat vase, ca tot ziceai de safe feeder/ul ala.
Ce pret nesimtit au aia la munchkin! l/am vazut cu 2 lire pe diferite site.uri. despre asta scriau mamele pe amazon ca se curata greu.
Am vazut si eu plase de rezerva, dar pentru canpol babies. si feeder.ul de la jane este foarte scump si mi se pare foarte mic.

Irina, intrebai de prima canita pentru Finn?
Daca da, asta e

http://idealbebe.ro/philips-avent-cana-magic-cu-manere-de-antrenament-260-ml-fara-bpa-p-1205.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

apoi am luat asta

http://www.shopmania.ro/articole-si-accesorii-alimentatie-pentru-bebelusi/p-cana-termoizolanta-avent-scf670-01-9822232


La Euan voi incepe cu asta

http://littlereadersclub.com.my/cart/index.php?main_page=product_info&products_id=11266



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dispozitivul de hranire mai ieftin era de la Primi Pasi insa nu cred ca e prevazut cu rezerve. Nu stiu cat de rezistenta e plasa ai la dintisori, mai ales asa cum ies ei cu zimtisorii aia care perforeaza usor. Aceeasi problema o vad si la silcon. Irina zicea cineva ca a vazut in Cora, iar eu am vazut intr-un magazin de produse pt copii din Afi (dar era mai scump acolo)
Happy sa va fie aniversarea de bine! ce cadou ai facut pana la urma? (daca poti sa povestesti ofcors...:) )


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Happy bun tortul?

In legatura cu pentaxim eu stiu ca nu se va mai fabrica deoarece Institutul Cantacuzino e "pa" sau apropae "pa".

Stiu ca se asteapta inlocuitor ca si la bcg. Si noi nu stim cand vopm face. De gasit nu stiu daca se mai gaseste prin farmacii.

Mergi la inceput