Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Monna:
Cristina: pai si mie imi place sa o tin la piept dar imi satisfac placerile cand e treaza, sa profite si ea oricum ea papa incet asa ca avem perioade lungi de dragaleala Apoi o pun jos, prefer oarecum sa stea cu coloana dreapta cand doarme macar. La fel am constatat si eu ca uneori cand doarme putin si se trezeste e inca obosita si ar mai dormi, dar nu tot timpul readoarme usor.
Irinaelena, JD: multu', din atatea modele sigur gasesc si eu ceva de luat
Buburuza: pai asta e ca Bianca nu accepta mancarea, deci n-am cum rezolva din alimentatie deocamdata. Are 6 luni si o sapt si e inca pe lm exclusiv (+ intre 2 si 5 grame de solide, ca si cum n-ar fi). Da, ea avea anemie deja la nastere ca e prematura si nu i-am dat prea mult tratament ca ii agrava refluxul si arsurile pe gat. In afara de buze albicioase cam are si simptomele. Nasol e ca recoltarea pt analize se face pe nemancate si ea dimineata e fomista tare, nici scutecul nu ma lasa sa-l schimb, ce sa mai fug la clinica cu ea Daca merele sunt dulci iese compotul ok si fara zahar, cel putin mie mi se pare ok.
Happy: ce diferiti sunt bebeii Bianca nu prea alege jucariile, ia ce ii dau eu. Dar daca sunt din cele pe care nu le poate apuca prea bine le da drumul repede si atunci ii dau altceva.
Lady_X: si eu vreau sa-mi schimb ramele la ochelari si mi-e groaza ca tare greu gasesc sa-mi vina bine, cu majoritatea arat ca un bondar. De curand Bianca a inceput sa rada mai des cand apare tati seara si o ridica in sus, cred ca ii e dor de el peste zi si de aia se veseleste asa cand il vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

ronina, eu mereu am dus copilul la analize dupa ce manca. cum sa lasi copilul nemancat dimineata ? mergeam la synevo pe martirilor, unde am tot fost si in sarcina pentru mine, mereu ma intreba domnisoara de la receptie daca e copilul nemancat, si ii ziceam ca a mancat, ma intreba cand, pana ajungeam noi treceau vreo ora-doua de la ultima masa si zicea ca e oki.
Sau chiar trebuie tinuti si ei asa mici nemancati?

Acum ca ma gandesc mai bine, dupa ce am plecat din spital (louis turcanu, prematuri si neonatologie) ne tot duceam pt analize si eritropoietina aia pt anemie, si nu m-au intrebat niciodata de mancare, iar analizele erau facute special pentru anemie

Mami de Adrian, 31.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Lady_X: tot la synevo am fost si eu si mie mi-au spus sa fie nemancata de cel putin 3-4h ca sa fie concludent Adevarul e ca si eu cand imi fac analizele imi spune dr. de familie sa merg nemancata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Lady si noi mai avem inca probleme cu ochisorul, am incercat de toate si nimic nu merge. Pediatra mi-a spus sa-l las in pace si daca pana la un an nu-i trece o sa facem un control amanuntit la oftalmolog. La fel ca si la voi sunt perioade si perioade, cand nu are deloc cand are...
Ronina si Andi se uita dupa tati seara cand vine. Cum il prinde in vizor numai cu ochii dupa el si-i trage niste zambete de numa'. Cred ca incep si ei sa constientizeze fiecare ce rol are in casa .

Fetelor de maine sa nu ma dati disparuta . Am prins gustul plimbarilor asa ca plecam in Chicago si ne intoarcem duminica. Sper sa prindem vreme frumoasa ca se anunta ploi pe sambata din gauza uraganului Isaac.

Pup fetele si strengareii

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salut Mamici .Eu trebuie sa recunosc ca am o problema.cand dau de greu ma bag cu capul la fund si nu Mai zic nimic .astfel spus de vreo 4 zile nu am Mai putut alapta din sanul stang din cauza unei rani facute de suptul defectuos al fetei mele.am dat cu lasinoh am dat cu bepanten ;a trecut foarte greu.am muls la mana ca la pompa iesea f greu sau deloc.acum a trecut rana dar cred ca am un canal sensibil ca tot doare ceva pe acolo.am pus fata la San dar ea si asa suge Prost asa ca nu pot sa zic ca o sa resolve ea canalul. Am avut si un episod fara kk vreo 3 zile pe care l-am rezolvat dupa metoda Darei cu supozitorul taiat pe lung.multumim de idee. Papam morcovel si dovlecel de azi.dupa ce l-am fiert mi am aruncat ochii pe tabelul de diversificare dat de Buburuza si vad ca primul e dovleacul nu dovlecelul.acum ce era sa fac ;am scos miezul cu partea cu semi nte si am zis sa ii dau ca tot era fiarta.l-a mancat bine. JD am cautat si eu pe amazon canuta cum vrei sa incepi la Euan dar nu am gasit modelul ala .de unde il iei tu fac livrari si in uk.are tetina sau cioc canuta? Eu marti ma intorc la munca si credeti-ma ca mi-e un pic greu.parca ma oftic ca am facut asa planul si nu ma Bucur Mai mult de ea Acasa .dupa-amiezele vor fivaglomerate cu Rares deci nu voi avea timp numai pt ea.ma omorat cu zambete le ei pana la urechi de cate ori ma vede si ma doare sufletul cand ma gandesc ca s-ar putea uita asa dupa soacra mea care o sa stea cu ea.mai in gluma Mai in serios i-am spus ca Eu ma las de munca Daca fata trage la ea .Sunt cam deprimata dar va citesc ca- mi faceti bine la moral.aaaa am fost azi si I-am luat biscuiti de la Heintz de care a zis JD care Sunt deal 4-6 luni dar nu stiu cand o sa- I dau inca.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

carstea, daca doare sanul de la canale infundate poti sa pui foaie de varza pe san, un pic strivita inainte. La mine face minuni, o data pe luna mi se infunda sau se sensibilizeaza un canal la sanul drept ca doare rau si pana mi-l desfund, numai cu varza reusesc sa scap de durere. Cu mersul la munca, te cred ca te doare sufletul sa o lasi cu altcineva, dar macar e cu o persoana cunoscuta si de incredere... Ai program scurt sau lucrezi ziua intreaga? Vii in pauza sa alaptezi fata?
monna, distractie faina in plimbarica si vreme buna sa aveti!

La multe lunite si la multi ani, Adrian de LadyX!!!

Mirela, cum mai e Alexia?
Tala, de cand ziceai ca ii dai Fe Matildei si de care/cat? Eu am vb cu o prietena al carei sot e pediatru si mi-a recomandat sa-i dau Ca gluconic 10 zile pe luna si apoi celelate 20 de zile Fe haussman, Ca 1 ml/kg/zi, iar Fe 2 ml/kg/zi, dar incep cu mai putin si cresc doza la 2 zile. Am zis sa ma apuc de maine ca tot e 1 si sa pot tine socoteala.
Amy, eu am tinut minte ce ai scris pe 15 fiindca de Sf Maria am trecut pe la socrii mei si am sarbatorita pe Mariuca cu un gratarel si tortulet dupa care am pornit spre Iasi, prin Ramnic si daca tot am trecut prin Valea Ramnicului vroiam sa va vad. Socrii mei stau intr-o localitate din comuna Galbenu, nush daca stii drumul in partea aia spre jud Braila, dar de la Valea cred ca urmeaza Ziduri, Balaceanu si apoi Galbenu, sunt vreo 30 de km cred. Eu si nunta am facut-o in Ramnic si merg frecvent in oras cand stam la ei.

Noi am facut ieri Rotarixul si pana acum s-a prezentat ok, fara febra. Si Mariuca zambeste cu gura mareeee si e tare curioasa de jucariile lui Stef si numai cu ochii dupa el este. Rade in hohote doar daca o gadil sau fac hapciu . Tre sa o proptesc mereu cu ceva ca nu mai sta pe spate, se rasuceste imediat pe burta, nu si inapoi. Am vazut ca se rasuceste pe burta doar de pe partea dreapta, pe stanga doar pe o barte sta, nu se intoarce si pe burta. Nush daca ar trebui sa-mi fac griji, incerc totusi sa o stimulez sa se roteasca si de pe stanga...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Cristina C imi pare rau de problema cu sanul, o singura data am avut si eu dureri si tot cu varza am rezolvat. Eu ma intorc la un an la munca si tot imi pare rau de alegerea facuta, ma consoleaza totusi ca sunt doar part-time si o ca o pot lasa cu 3 bunici+sot.

Dorinutza si Karina se intoarce pe burta doar pe dreapta. O sa incerc si eu sa pun ceva in dreapta poate se intorce si pe stanga, daca chiar trebuie.

Azi ma apuc de zacusca, sper sa iasa bine, anul trecut cum aveam arsuri si de la apa, zacusca ma omora. Mi-a zis o doamna sa las ceapa de seara sa se scurga si asa nu mai ai arsuri, asa am facut.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Cristina C, eu am luat cana aia gogoasa de la imaginarium din Bucuresti anul trecut. Acum nu am mai vazut/o. Din ce am gasit pe net e numai in Asia. Habar n/am de ce. Insa am vazut produse BOON care seamana foarte mult cu ce am eu la momma. cum ar fi

http://www.boonuk.co.uk/Fluid.php

http://www.boonuk.co.uk/Squirt.php

Ai putea incerca sa intrebi aici, mi se pare ca e site/ul imaginarium irlanda

http://www.imaginarium.ie/mealtime-kit/ecommerce_1/50238



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Si mai aveam ceva pentru tine, Cristina C. I l/am trimis si unui prieten din Leeds care asteapta un bebe zilele astea

http://www.latestfreestuff.co.uk/free-baby-stuff/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Dorinuta, nici nu stiu ce sa zic. Alexia e mataita iar.. (adica n-a incetat sa fie). azi nici fructele nu le-a mancat. daca ii era foame.. le manca. pt pranz i-am facut supa de dovlecel cu carnita de pui. dar fiindca dovlecelul e mai apos.. i-am facut-o subtire sa i-o dau la biberon.. sa vedem ce parere are
voi ce faceti?
Carstea, si eu fac la fel ca tine cand am ceva pe suflet. nu vreau sa vad/aud pe nimeni si nimic. asa ca eu te inteleg.
noi maine tb sa mergem la o nunta la tara la un var al lui Marian. vorbisem sa o las pe Alexia cu prietena mea dar ieri m-am suparat pe ea si nu as mai suna-o sa vina. as lua-o cu noi.. nici nu stiu cum sa fac. e ca naiba. pe 15 sept mergem la 2 nunti dar alea macar sunt in bucuresti.
asa ca.. sunt indispusa.

Mergi la inceput