"Dinozaur tigan" gasit in Franta!
Raspunsuri - Pagina 4
alina_s spune:
asadar, b.nica, tiganii ti-au calcat proprietatea si ti-au furat bunuri, ceea ce nu e numai ilegal ci si imoral. TU ai dreptul sa nu-i ai la inima, ba chiar sa simti o profunda neplacere legata de ei, dar francezii (care au avut de suferit la nivel de tara ce-ai suferit tu la nivel de proprietate privata) n-au dreptul sa se simta ofensati si sa aleaga aceasta denumire pentru dinozaurii lor? Imi poti explica mai pe larg, fiindca zau nu prea inteleg argumentul
b.nica spune:
Eu nu am spus ca tiganii mi-au calcat proprietatea.
Eu am raspuns interventiei agresive a Victoriei care s-a manifestat atunci cand am pomenit de "mosia" mea si am dorit sa clarific o situatie care ma punea pe mine intr-o postura care nu ma caracteriza.
cristinuk@ spune:
Aham .... Da tre sa ai academia de politie facuta musai sa realizezi pe cine ai o banuiala aia de voteaza cu doua maini, aia de nu lucra pamantu, aia de fura fierul vechi ......aaaa stiu !..stiu eu!.... comunitatea chineza din Romania
nadaflorilor spune:
de obicei tiganii detin depozitele e revalorificare a fierului vechi, cei ce-l fura sunt sau nu tigani, sau mai bine zis nu sunt toti tigani, sunt destui romani fara ocupatie care fac si ei un ban mai mult sau mai putin "cinstit"
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Eu nu am spus ca tiganii mi-au calcat proprietatea. Eu am raspuns interventiei agresive a Victoriei care s-a manifestat atunci cand am pomenit de "mosia" mea si am dorit sa clarific o situatie care ma punea pe mine intr-o postura care nu ma caracteriza. |
Arata-mi si mie unde-i agresivitatea.
cristinuk@ spune:
in anul 2010 4 romani au fost arestati dupa de au furat 400 de kile de fire de cupru de pe calea ferata si in 2011 au fost arestati 8 pentru acelasi lucru
imi calculezi si mie cam cate sute de terapii, reanimare si imormantari ar fi avut loc daca se intampla o nenorocire cu oamenii din trenurile care treceau pe acolo ? norocul fu ca baietii nu s au deranjat si au actionat in apropierea unei statii de tren care oricum e pazita si inspectata de jandarmi
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Las la o parte tonul nepotrivit cu care mi te adresezi, poate te-a deranjat ce am spus despre mosia mea. Ca sa-ti linistesc nervii pot sa-ti spun ca "mosia" mea este cauza pt. care fac terapie la psihiatru dupa ce mi-a fost calcata de hoti. Au luat tot ce era fier din curte dar hotii au devenit f. nervosi cand au constatat ca nu au ce fura din casa pt. ca erau numai carti si mobila veche si s-au cam razbunat as zice. Politistii mi-au spus ca au niste suspecti dar i-am lasat in mama lor pt. ca am considerat ca deceptia cu cartile era suficienta. Acum, vezi ca nu comentez cum se alese primarele in comuna dand pamant unora care nu au nici cea mai mica intentie sa-l lucreze pt. ca nu le sta in obicei dar pot vota cu 2 maini, etc. Vezi tu Victoria astea sunt povesti din tara, de ce te incurci tu in ele de acolo din Canada? Un ultim sfat, nu arunca cu piatra daca nu cunosti bine tinta! |
Am reciti mesajul tau si tot nu pricep ce legatura are mosia ta cu dinozaurul tigan al francezilor?!
PS: de ce crezi tu ca pe mine ma deranjeaza mosia ta? Ce treaba am eu daca tu ai mosie sau garsoniera? Nici nu-mi ceri si nici nu ti-am dat eu, deci? De ce as EU avea vreo problema cu proprietatea TA?
Rufus spune:
Mai, a gasit cineva vreun schelet de dinozaur pe mosia proprie? Ce tot aveti cu mosiile?
Rufus, Tora si iadele
Letitia1 spune:
De ce noi avem dreptul sa facem aceste comparatii si altii nu? De ce e OK sa spunem "zgarcit ca un scotian" dar nu si "nomad ca un tigan"? |
Din acelasi motiv pentru care numai romanii ramasi in tara au dreptul sa besteleasca Romania pe forumul asta iar cei plecati sint de urgenta pusi la punct cum deschid gura sa arunce o critica. Nu prea inteleg atitudinea asta pur romaneasca. Sa nu uitam ca fondatorii acestui formum sint ei insisi emigranti.
uite inca un exemplu chiar la acest subiect, dar sint zeci pe forumul asta:
b.nica: Vezi tu Victoria astea sunt povesti din tara, de ce te incurci tu in ele de acolo din Canada? |