Eu romanca vs eu japoneza

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaiTexas

cristoiu: Ati scris foarte urāt in stilul critic caracteristic fara gust, cu multe jigniri care nu isi au rostul. Nu imi cunoasteti trecutul, nu stiti motivele mele. De asemenea, nu aveti experienta inspre "cultura" americana.

Daca ati intreba mai frumos v-as raspunde mai frumos. Si ati uitat sa ma intrebati, daca exista si vecini care sunt de acord cu sarbele si toata muzica romaneasca pusa de mine.

Sārbe si alte cantece populare romanesti sunt puse in fiecare seara, de vreun an incoace. Mai exact, 2 pe seara, pe la orele 8:30. N-o sa moara nimeni de asta.

(...)

Se vede cum cateva dintre voi - puse pe rele(le mele) - ati zburatorit discutia foarte departe de a o ajuta pe Danuka. Ar trebui sa incercati sa o ajutati pe Danuka30, nu sa va fie frica de mine, din cauza afectiunii de care sufar, anume ca nu pot asculta muzica, decat foarte foarte tare. Mai dinainte stiu care mesaje vor fi dezaprobate, si cam de catre cine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va port in cārca la fiecare discutie.

In care se vede ce gust bun are baiatu' !
Ti-am dat quote ca sa stearga vreun moderator porcaria asta de mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaiTexas

cristoiu: Ati scris foarte urāt in stilul critic caracteristic fara gust, cu multe jigniri care nu isi au rostul. Nu imi cunoasteti trecutul, nu stiti motivele mele. De asemenea, nu aveti experienta inspre "cultura" americana.

Daca ati intreba mai frumos v-as raspunde mai frumos. Si ati uitat sa ma intrebati, daca exista si vecini care sunt de acord cu sarbele si toata muzica romaneasca pusa de mine.

Sārbe si alte cantece populare romanesti sunt puse in fiecare seara, de vreun an incoace. Mai exact, 2 pe seara, pe la orele 8:30. N-o sa moara nimeni de asta.

(...)

Se vede cum cateva dintre voi - puse pe rele(le mele) - ati zburatorit discutia foarte departe de a o ajuta pe Danuka. Ar trebui sa incercati sa o ajutati pe Danuka30, nu sa va fie frica de mine, din cauza afectiunii de care sufar, anume ca nu pot asculta muzica, decat foarte foarte tare. Mai dinainte stiu care mesaje vor fi dezaprobate, si cam de catre cine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va port in cārca la fiecare discutie.

Mihai, nu e vorba ca moare sau nu cineva din 2 sarbe la * jumate seara. Desi, daca au copii, TU ii poti trezi, multi copii se culca la 7:30. Personal, daca mi-ai fi vecin, nu as sta la discutii cu tine, as suna la 911 si i-as lasa sa rezolve ei problema. Tu trebuie sa intelegi ca ai obligatia de a-ti respecta vecinii! NU ai cumparat tot blocul, ai inchiriat un apartament! Si chiar daca ar fi blocul tau proprietate personala, in momentul in care decizi sa inchiriezi, da-mi voie sa-ti amintesc ca chiriasii vin si cu drepturi, nu numai cu obligatii; asa cum au obligatia de a nu-ti distruge proprietatea si a-ti plati chiria la timp, tot la fel au dreptul la liniste in primul rand, la comfort in propriul spatiu. In momentul in care sarba ta e auzita din dormitorul vecinului, i-ai incaltat un drept. Poate ca el (Vecinul) nu moare daca aude 2 sarbe, dar te asigur ca nici tu nu mori daca lea asculti la volum normal, fara sa deranjezi vecinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

hai, ca chiar nu inteleg atata oripilare! pai voi daca l-ati avea pe asta vecin, ati intra voi la balamuc! Va puteti imagina pt o secunda cum e sa ai un dilit care sa puna muzica la maxim in fiecare zi fix la aceeasi ora ??! Doar pt ca asa vrea muschii lui si cu intentia clara de a deranja ? Ati mai citit mesajele lui, cum isi terorizeaza si propriul copil, acum aflam ca si vecinii? si apoi mai baga rugaciuni pe banda rulanta pe forumuri ? Chiar asa, s-a intors forumul cu susul in jos, daca ne facem ca toleram pe oricine ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Chuny

hai, ca chiar nu inteleg atata oripilare! pai voi daca l-ati avea pe asta vecin, ati intra voi la balamuc! Va puteti imagina pt o secunda cum e sa ai un dilit care sa puna muzica la maxim in fiecare zi fix la aceeasi ora ??! Doar pt ca asa vrea muschii lui si cu intentia clara de a deranja ? Ati mai citit mesajele lui, cum isi terorizeaza si propriul copil, acum aflam ca si vecinii? si apoi mai baga rugaciuni pe banda rulanta pe forumuri ? Chiar asa, s-a intors forumul cu susul in jos, daca ne facem ca toleram pe oricine ...

Chuny, eu pe Mihai e prima oara cand il citesc. Sau nu imi amintesc, deci eu ma bazez exclusiv pe mesajele lui de la acest subiect. Iar rafuielile personale - pe PM.

Mergi la inceput

Danuka, de ce incerci tu sa inveti kanji? Eu am stat un an in Japonia, m-am pierdut de 2 ori. Am sunat o prietena sa vina sa ma ia si nu stiam sa-i spun pe ce strada sunt. Atunci am invatat katakana. E simpla de invatat-scris-citit. Am invatat alfabetul in 3 luni. La kanji nici nu mi-am intins nasul, ca nu am considerat necesar si nici nu am avut destul timp sa-l invat. Intr-un an nu-l inveti, clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Chuny, vorbim despre lucruri diferite: eu ma refer la respectul colegilor in conversatie!

Nu as face pe cineva bolnav la cap sau dilit nici macar daca persoana chiar ar fi bolnava la cap sau dilita!!!!!Chiar daca ar fi internata la balamuc de-adevaratelea! Intelegi?

Nu poti sa-i spui ca nu-i normal sa asculte tare asa cum au facut-o altii? Victoria de ex?

Si ce-au rugaciunile? Care banda rulanta? Ca eu am vazut ca a scris o rugaciune la sb Monicai, atunci cind credinciosii chiar au foat hartuiti ca nu se roaga-n lant, la ore fixe, in rest, omul a scris la subiecte cu referire la credinta, nici asa nu-i bine?

Ce dezamagire!

Mergi la inceput

Nadia, eu nu am nicio rafuiala personala cu nimeni. Poate ai curiozitatea sa dai un search despre ce ii face Mihai copilului, abea atunci o sa te ingrozesti ...

Mergi la inceput

Katya, eu am mai mult respect pt o persoana cu probleme (chiar mintale) decat pt unul care isi terorizeaza copilul si pe cei din jur. Cu asta am īncheiat discutia referitor la acest subiect!

m-am razgandit cu epitetele alea, nici atat nu merita :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaiTexas spune:

Chuny, nu vrei sa-mi fii tu vecina...

Sigur, te pierzi des in rationament. Daca as fi vecin cu Katya sau cu alti romani, ce rost ar mai avea sa dau muzica tare, ca romanii isi cunosc muzica deja. Dam muzica tare, in America. Tara asta nu are limba oficiala, nu are cultura oficiala, functioneaza cu totul altfel decat stiti voi, chiar este tara tuturor posibilitatilor. Nu fac altceva decat un simplu "statement", cum se zice pe-aici si este pur si simplu un fapt cu care numai unul din vecini are probleme. Cu "intentia clara de a deranja", nu e adevarat. E musai sa dam muzica tare si sa dansez eu, la acea ora, cu fetita, inainte sa faca baie si sa se culce.

Mergi la inceput

Chuny, o sa caut mesajele, poate, intr-o zi cand am mai mult timp. Pana atunci, te intreb: daca tu stii ca el nu-si respecta nici macar propriul copil, de ce ai asteptari de la el sa-si respecte vecinii?

Mergi la inceput