Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)
Raspunsuri - Pagina 9
danielabejan spune:
neatza fetele
felicitari mirabela pt bebe andrei, sa fie un baietel exemplu mancacios, sanatos si necolicios, iar tu sa te recuperezi super repede si sa va bucurati de bebe clipa de clipa.
lalu nu te mai speria atat, imi pot doar imagina k e greu sa stepti si sa nu iti faci fel si fel de ganduri, dar gandeste-te ca fetele au nascut la 36 pe bb2 ceea ce e destul de normal sa vina mai repede, desi oana a facut cezariana pt sanatatea ei ai a lui bebe, iar la patricia factorul decisiv a fost tensiunea ei super mare, asa k nu te mai panica, astea au fost situatii deosebite cu happy ending
la tine fiind si prima sarcina si baietel e absolut normal sa ajungi si la 42, orice dr iti poate confirma asta si sunt f multe mamicutze care au nascut pe bb1 la 42 de sapt
deci capusorul sus si asteapta-l linistita pe bebe petru caci impreuna o scoateti voi 2 la capat fara cezariana.
35+ Emma Gabrielle
Adriana_77 spune:
Felicitari Mirabela, bine ai venit Andrei Calin sa fi sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor
Astazi conform UM am implinit 37 de saptamani, ma simt f bine si m-am relaxat, daca bb vrea sa mai stea inca 2 saptamani ar fi ideal, daca nu il primim cu drag.
37+ Bogdan Alexandru
mami.ilinca spune:
Adriana: ce fain,37 sapt! bb e cuminte si vorba ta, in maxim 2-3 sapt va cunoasteti!Cum o sa nasti , natural sau cezariana?
Lalu: nu te mai speria atat de cezariana, te rog , chiar nu e un mare bau-bau! Ca sa razi un pic, eu as avea inima cat un purice la nasterea naturala...o sa fie bine , ai sa vezi!
Adriana_77 spune:
mami.ilinca o sa fac cezariana,desi mi-as fi dorit sa nasc natural, am o hernie de disc mai veche si neurologul mi-a explicat ca in sarcina s-a agravat si e exclus sa riscam un travaliu pt ca nu stim ce se poate intampla. Dar dr mea nu m-a programat inca, asteptam sa vedem ce vrea bebe, totusi cred ca daca ajung la 39 de sapt o sa fie programata.
37+ Bogdan Alexandru
danageodoiu spune:
Buna mamici si viitoare mamici!
Felicitari intai Patriciei, Oanei si Mirabelei pentru primii bobocei din lista!
Zilele trecute mi-a scris Daniela Bejan si mi-a zis ca au intrebat fetele de pe forum de mine, ca n-am mai dat niciun semn de mult. Asa este, din pacate 4 luni cat am fost la serviciu n-am avut acces la net si seara era ko, incercam sa stau si cu Simina si restul de-ale casei.
Acum sunt acasa si astept marele eveniment.
Suntem si noi pe ultima suta. Am 36 sapt si ceva, maine aflu data cezarianei, probabil in jurul datei de 15 septembrie.
Fac cezariana pt ca Adela este cu capul in sus si are si circulara de cordon si si-a prins si o manuta acolo, doar daca prin vreo minune se schimba situatia si voi putea naste natural. Din pacate sunt destul de suparata pe situatia asta, pt ca nasterea anterioara a fost normala si usoara, travaliul scurt de 4-5 ore, recuperarea usoara..asta e..desi incerc sa ma obisnuiesc cu ideea cezarianei, nu pot sa nu recunosc ca vestea intoarcerii Adelei cu capul in sus de acum 6 sapt mi-a stricat linistea sau nerabdarea din ultima parte a sarcinii.
Stiu ca mai sunt fete in situatia asta, nu vreau sa le transmit si lor mai mult din starea mea.
De alltfel Adela este bine, dezvoltata corespunzator varstei si pana la urma asta conteaza cel mai mult. Sa fie bebelusii bine.
O sa incerc sa intru mai des pe forum, dar Simina nu-mi lasa toata ziua un ragaz, iar cand doarme la pranza incerc sa dorm si eu si uite asta e situatia.
Numai vesti bune,
DAna
Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
36+ ticker pe graviduta cu
MoRo_K spune:
Felicitari Mirabela!!!Sanatate multa amndurora bb sa fie mancacios si cuminte si sa va bucurati de el!
Danageodoiu bine ai revenit!
Raluca22acum dc tot scrisesi mai intreb si eu...erau hemoroizi externi?nu s-au retras deloc?bun pontul cu crema de galbenele..chiar am un unguent cu galbenele mereu in frigider ma aprovizioneaza ai mei din Ro stiu ca face bine in multe chiar dc uite ca nu-l prea folosesc...nu stiu dc e ok si-n sarcina...mai bine astept un picuts si dp dau si eu.
Olivette sanatate multa sotului si da...e cam neplacut :(...si eu astept sa treaca zapusala asta...la noi cica de marti.....si vai astept la anu cu piciul sa mergem cateva zile pe aici la mere...o sa fac la bai cat pt 2 ani...ca na anul asta n-am facut deloc...decat dusuri reci in cadaSi eu imi faceam probleme ca nu dorm pe stanga...mi-a zis doctorul sa stau calma ca bb se acomodeaza in pozitia in care stau eu...e maleabil
Anka-Iasi mai prin ce ai trecut...uffff...eu citisem ca nu tre sa faci efort ca sa nu se agraveze/sparga...dar ce zici tu acolo....si na sincera sa fiu probabil si eu as cam fi smotruit la fel....Vreau sa intreb insa ca nu pricep...deci pe tine te durea pt ca se sparsesera...aveai hemoroizi externi?...am dat un search pt trombofilie dar n-am reusit sa inteleg...n-am reusit sa inteleg legatura cu hemoroizii si ce inseamna de fapt...dc poti poate imi explici si mie ...pt ca din ce citeam acolo scrie de mutatii de ereditare de trombofilie la picioare....si na dc ai patit-o tu macar sa ma cercetez sa nu am si eu asa ceva...si inca ceva la ce fel de doctor te-ai dus...hematolog sau la ginecolocul tau?adevarul e ca m-ai cam speriat...:(....nu misc pai...eu acum ma dau cu o crema seara azi e a 3-a zi vad ca nu s-au retras deloc si sunt ca boabele de strugure...cam de jur-imprejur..scuze pt atatea detalii da na...
Merci pt sfatul cu gheata pun asa cate un cub de ieri de 2-3 ori pe zi...
Tzitziri si patricbebe ma bucur tare mult ca merge totul asa frumos sa dea Domnul si la noi celelalte sa mearga totul bine lin :) si sa avem bb asa cumintei ca ai vostri!
Patricbebesi eu ma cam gandesc cum va fi cu baia,scutece...ce mai cu toate dp...ca o sa ne cam tremure mainile
Noi azi ne-am relaxat...pe seara vrem sa mergem pana la Sf Fanurie la biserica maine e sarbatroarea dar de azi scot icoana si azi e si balciul:D aici se face balci de obicei cand are hramul o biserica si Sf acesta aici e cautat...e Sf la care te rogi dc ai pierdut ceva sau dc vrei sa te lumineze in ceva si scoate la suprafata....si se face cate un chec dc te-ai rugat sa te ajute si se duce la sfintit...asta in fiecare zi a saptamanii e plin acolo nu numai cand e hramul...adevarul e ca te ajuta de cate ori am uitat unde am pus diverse si ne-a luminat dp...dc n-a facut soacra la checuri mai ales pt sot care tot uita :)))
Cam atatic puup mandrele!
32
mami.ilinca spune:
Oana:Sophia o sa creasca tare frumos, o sa vezi, pe Ilinca cu Topfer am crescut-o de la 6 luni.Bine ca te-am intrebat, nu stiam ce cutie sa-i iau bebelusei 2 pt urgente, T.pre sau nr 1.Multumesc pt raspuns. Tu cum te simti dupa cezariana?A fost mai greu sau mai usor de suportat ca prima data?
Dana:bine i revenit.Ce nume frumos, Adela, la fel ca si Simina,mai rare dar tare delicate si placute.Nu te necaji cu cezariana, o sa fie f bine, nu e floare la ureche dar nici bau-bau.Bebelusa sa fie sanatoasa ca modul cum o cunoasteti , nu prea conteaza.
Olivette:cred ca c m bine dormi cum iti e comod , nu cum scrie in cartioricum bb te avertizeaza sigur dc nu-i convine si tb sa-i faci pe plac
33+
patricbebe spune:
Mirabela felicitari!!! Va doresc sanatate si sa aveti parte de ce e mai bun!
34w cu Ilaria Rita
stella87 spune:
Buna seara
Sau mai bine neatza, ca eu de o ora m-am trezit Am dormit vreo 3 ore juma. Am gatit la pranz si dupa, am cazut lata la datorie Acu am facut un dus racoritor sa ma mai trezesc nitel. Sper ca la noapte sa mai pot dormi
Anka si Moro, e nasol rau prin ce treceti cu hemeroizii, sunt ingrozitori. Am si eu unul, cred, oricum daca e, este intern. Ideea e ca de doua ori am sangerat nitel dupa nr2 si m-a durut zona dupa aceea. Am incercat sa consum mult iaurt, pt tranzit intestinal si fructe. La mine cauza era constipatia, am tot fost constipata in sarcina. In rest, am citit ca dusurile caldute dupa nr2 ajuta. Pe mine dieta si dusurile imediat dupa m-au ajutat.
Olivia, eu am renuntat sa mai incerc sa dorm pe stanga din al 3lea trimestru, la fel bebe ma loveste cu picioarele rau de tot. Am presupus ca ceva nu-i convine cand dorm asa si n-am mai insistat. Cum zic si fetele, stiu bebelinii ce vor si ce nu. Cel mai important pt bebe e sa fii odihnitaMulta sanatate sotului!
Mari, super ca s-au mai atenuat contractiile! Tine-o tot asa
Daniela, o sa tin minte ce i-ai zis lui Lalu, daca bebe Matei va inrtarzia, fiind la prima sarcina cu baietel Asa am citit si eu ca se intampla.
Adriana, felicitari pt 37+!
Dana, bine ai revenit in ! Si eu vreau sa nasc natural, sperand sa fie asa usor cum am inteles ca a fost si la tine. Totusi, am o amenintare de lichid in exces, ceea ce m-ar trimite direct la bisturiu. Iti inteleg necajirea, dar sanatatea lui e cea mai importanta, indiferent de cum faceti cunostinta!
Daniela, mi-a placut mult povestea ta cu a sotului, foarte romantica! Adevarul e ca atunci cand doi oameni se potrivesc si stiu ce vor, timpul parca se compacta. Si eu ma stiu cu sotul de doi ani jumate. Unii ar spune ca ne-am grabit cu bebe, dar ce conteaza. Noi stim cel mai bine cat de fericiti suntem ca formam o familie, curand cu 3 membrii.
Kytana, Lalu, ce mai faceti? Dati raportul ca sa nu intram la idei!
fericita 37+ cu
lalu85 spune:
Fetelor eu azi am avut momente in care mi-a fost putin frig adik niste frisoane dar de intensitate mica si nu am febra ca mi-am luat temperatura si am 36 si un pic...nu stiu de la ce ar putea fi...
lalu85 40+ cu