Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Felicitari Mirabela! Bine ai venit bebe Calin Andrei!!

Am cautat ultimul post al Mirabelei: s-a intamplat fix cum a prevestit ea! Sotiorul cu David la tara si ea a nascut (asta daca nu a ajuns sotiorul la timp, chiar a gasit-o cu bobocelul drag in brate! Ma bucur ca sunt amandoi bine si abia astept sa auzim cum a decurs totul! Ce maricel e el la 36s, 3350g Super!

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Felicitari Mirabela! Bine ai venit, Calin Andrei, primul bobocel baietel!

Si grasunel si el la 36 de saptamani. Mirabela, sper sa-ti revii repede si sper ca nu ai mai trecut prin chinurile de la prima nastere.

Mai fetelor cu nascutul vostru la 36 de saptamani, ma cam bagati in sperieti. M-a apucat panica! Daca nasc acum?!!? N-am bagaj facut, nu sunt gata, mai trebuie sa stau!

Pati si Oana, ma bucur ca sunteti deja acasa si printesicile sunt papacioase

Kytanutz, ma bucur ca te simti mai bine, draguta. Mai stai si tu prin casa, macar azi, ca de maine cica s-ar mai racori!

Anka, imi pare rau de ce probleme ai cu nenorocitii de hemoroizi. Daca ti-a zis ca ai tromboflebita de sarcina nu ar trebui sa faci injectii cu Clexane pentru subtierea sangelui?

Lulutza, nu mai fi nici tu supi. Il ai pe sotiorul iubit langa tine si in curand o sa vina si printesica Teodora

Lalu, ce sa mai zic? Ai un bebe care se lasa mult asteptat! Ce tot vorbeam noi pe la inceput sa o sa fii prima. Dar uite ca el nu vrea!
Cand mai mergi la dr? Stiu ca totusi mai mult de 42 saptamani nu se recomanda sa stai.

Stiti ca vorbeam noi mai demult despre pozitia de somn. Recomandat peste tot este sa dorimi pe stanga. Eu nu pot insa, cand ma pun pe stanga ma loveste bebe in toate partile, mi se lateste burta de zici ca se aseaza orizontal in ea, ma doare efectiv. Pe dreapta la fel nu pot, ca dupa 5 minute am burta pietroi si abia ma mai intoarce sotul. Ca sa nu mai zic ca pe ambele parti cred ca-mi apasa pe vezica, ca la 10 minute de stat m-apuca pipi. Singura pozitie in care nu ma doare nimic, nu simt nevoia sa urinez non-stop, bebe sta cuminte si eu pot sa dorm este pe spate. Dar peste tot unde citesc zice ca nu e bine sa stau pe spate, ca nu ajunge oxigenul/sangele la bebe, mai ales in ultimul trimestru, ca nu-mi mai circula ncii mie sangele cum trebuie spre picioare si ma umflu si altele. Zice ca oricum nici n-as putea sa stau pe spate si ca o sa ma intorc eu singura. Pe naiba! Eu numai asa pot sa stau si n-am nici un disconfort. Oare ii fac rau lui bebe daca dorm pe spate? Ca aseara ma tot mustra constiinta si incercam sa stau pa stanga si a fost un chin

36+ Maya

Mergi la inceput

Eu cred ca bobocica ta Olivia te anunta cand nu-i place cum stai. Poate nu o fi bine pe spate din perspectiva unora, dar fiecare are anatomia din sarcina diferita. Asa e sa fie la tine, sa-ti fie okay sa dormi pe spate. Asa ca lasa mustrarile si fa nani cum va simtiti amandoua bine

Eu dorm cum apuc, iar cand nu ii place, pingu ma anunta cu 2 picioruse zdravene Il las pe el sa ma invete cand nu stiu cate ceva, colaboram si noi

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor sunt ff apatica si sunt cu psihicul la pamant...am o presimtire ca bb nu va veni natural asa cum imi doresc...miercuri merg la control si cred ca o sa facem cezariana pt ca o sa fiu in 41s si faza este ca deja eu stau tot timpul stresata, cu grija sa fiu atenta sa vad daca mai misca cat de des misca si asa mai departe...imi fac nereu griji pt bb ca acum pe ultima suta de metrii trebuie sa le urmarim fiecare miscare

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna, burtici, mamicute si dragi bobocei!

Inca o surpriza minunata FELICITARI MIRABELA! Si tu si BB CALIN sa fiti sanatosi! Recuperare rapida si sa ai parte de un bebe cuminte si mancacios!

Noi suntem bine, fara dureri, bebe sta cuminte la adapost. Asteapta si el vizita de maine cu neonatologul Ieri am fost la mama, cum va ziceam, si am facut curateeenie, dar d-aia cu aruncat saci de chestii vechi si inutile, aspirat, spalat, tot tacamul. Sotul si mama au fost baza, eu m-am ocupat de biblioteca familiei, am adus niste rafturi de biblio si am reorganizat cartuliile. Sunt mandra de colectia bunicii mele, m-am uitat si peste oracolele ei de cand era mica. Tare m-am emotionat.

Problema e ca ne-au invadat niste gandacei in bucatarie, asa ca am dat fuga si am cumparat un insecticid, K-Othrine fiole si din cate am citit nu-i toxic si isi face treaba bine. Dar acu m-a luat paranoia si mi-e teama sa nu fi facut rau la bebe De fapt, nu eu am dat cu el, dar tot mi-e teama... Deh, am fost o problema neprevazuta si trebuie repede rezolvata.

Dupa ziua de ieri n-au inceput dureri, bebe e miscator ca de obicei, doar eu am o problema cu degetele, mi s-au umflat de nu le mai pot indoi ca lumea, iar la mana stanga mi s-au invinetit putin articulatiile de la deget, de unde le indoi. Sper sa nu fie probleme.

V-am citit si mai revin cu nominalizat, dar acu fug la bucatarie ca am niste papica pe foc. Va !

fericita 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Salutare tuturor burticilor si proaspetelor mamicute!
Felicitari Mirabelac! Bine ai venit Calin Andrei!
Recuperare rapida mamicutelor! Sa va traiasca bebelusii frumosi,cuminti, papaciosi si necoliciosi!
Noi suntem bine. Nu am mai avut rabdare pana luni, asa ca vineri am mers la eco sa-l vedem pe bb. Inca nu s-a intors, iar daca nu o va face in urmatoarele 2 saptamani, va trebui sa optam pt cezariana. Bb are 2,585 Kg, contractiile s-au mai diminuat, colul e ok. Am oprit si tratamentul cu "yutopar", Mg si Ca. Continuam cu Fe si Acidul folic.
Acum iesim un pic la plimbare. Va pupam dulce!

36w3d
Raul-Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna ziua burticutze !!!

FELICITARI MIRABELA !!! BINE AI VENIT CALIN ANDREI !!!
sa fiti sanatosi si fericiti !!!

multumesc fetelor pentru gandurile si sfaturile voastre ...

Olivette ai incercat sa pui o perna sub burtica atunci cand stai pe o parte ? si pe mine ma deranjeaza rau daca nu sustin sarcina in nici un fel ... e drept ca stau si pe spate , dar dupa un timp amortesc si simt nevoia sa ma sucesc ; atunci pun perne din toate partile si parca sunt o pasa ... si rezist asa mult si bine !

lalu85 sunt sigura ca ai intrat putin in panica , dar te rog rezista si nu fii agitata ... se va intampla exact cand este "prevazut" sa se intample ... ai fost eroina pana acum ; mult nu mai este ... orcum minunea se va intampla - doar ca atunci cand va vrea ea !!! noi suntem aici sa te sustinem !

fug la o cafea , dar revin in 5 minute !

37 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

ne-am baut cafelutza ca eram un pic apatice .

ieri toata ziua am dormit si ne-am uitat la filme ! adica un film de trei ore , o ora de somn ... si asta de dimineata pana noaptea tarziu ... am ajuns in pat dupa 2 si ne-am trezit dupa 10 ... nu ne-am mai odihnit si relaxat asa de cateva luni ... saracu' sot zicea ca-l dor oasele de la stat degeaba ... dar sincer , din cand in cand e recomandata o cura de facut nimic !!!

astazi cred ca reluam procedurile si ne lafaim in relax !

sa aveti o duminica placuta in continuare !!!

37 + Teodora

Mergi la inceput

Lalutz drag, dar de ce crezi tu ca va fi cezariana? O prietena de-a mea a nascut natural (indus) la 42s. A durata cu totul 4h, de durut a fost suportabil si nu a cerut nici epi. Asa ca, ridica fruntea si zambeste! Au trecut 9 lunisoare pline de emotie. Acum mai este asa de putin!! Daca ti-e teama pentru bebe, banuiesc ca poti solicita inducerea, nu?
Te imbratisez si nu te mai gandi la ce este mai rau ci la faptul ca in putin timp vei fi o mamica implinita cu puiucul la piept

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Ma panichez cand vad ca deja au nascut atatea fete....si ma gandesc ca poate e ceva in neregula cu mine...nu stiu ce sa mai cred....la orice mic simptom pe care il am de rau sau ceva mai ciudat ma sperii si intru in panica ca nu cumva sa pateasca bb ceva si imi vine sa plang non-stop....uooff....si probabil ca o sa vb cu dr. sa inducem nasterea k de cezariana imi este cumplit de frica

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput