Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)
Raspunsuri - Pagina 7
GETY spune:
Buna ziua, proaspete mamici si burticute.
Va scriu sa va anunt ca Mirabelac a nascut ieri, 25 august 2012 un baietel pe nume Calin Andrei, 36 saptamani, 3350 grame, APGAR 10.
Sarcina usoara in continuare si sa duceti pe lume bebei sanatosi si frumosi!
mami.ilinca spune:
Kytana: te rog sa stai cumintica intinsa in pat si sa te menajezi. E posibil sa fi coborat bebe si din cauza asta sa fi fost durerile. Oricum lui Lalu pe la 33-34 sapt i-a coborat burtica, tin minte conversatia cu ea, si iata ca e la 40+! Deci relax
Eu sunt bine, mi-am luat magne b6 (iau 2 pe zi datorita carceilor)si tb sa ies un pic la cumparaturi aproape de casa si apoi ma intind si eu, cumintica.
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GETY Buna ziua, proaspete mamici si burticute. Va scriu sa va anunt ca Mirabelac a nascut ieri, 25 august 2012 un baietel pe nume Calin Andrei, 36 saptamani, 3350 grame, APGAR 10. Sarcina usoara in continuare si sa duceti pe lume bebei sanatosi si frumosi! Asa creste Maria Diana GREUTATEA MEA |
wow bine ai venit bb Calin Andrei! Mirabela : refacere rapida si sper sa ne spui o poveste frumoasa de spre a 2 a nastere!
Lalu: vin baieteii, asta e saptamasna lor , clar ...
Gety: multumim pt veste!
anidaz spune:
ce veste!Multumim mult Gety
Bine ai venit pe lume Calin Andrei ,sa ai parte de o viata de vis!
Bravo mami Mirabela,laptic mult si refacere rapida!
36+
AMR 2 SAPTAMANI!
lalu85 spune:
Bravooo Mirabelaaaa
[red]Bine ai venit BB Calin, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate[red]
lalu85 40+ cu
ANKA-iasi spune:
BINE AI VENIT BEBE CALIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MIRABELA FELICITARI SI SA TE REFACI CAT MAI REPEDE!!!
ramona7575 spune:
Waw, ce ma bucur ca a nascut Mirabelac , multa sanatate puiului
Sper ca nu a trecut prin acelas cosmar ca data trecuta cu anestezia , asteptam cu nerabdare vesti de la tine cand esti in putere.
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de fetitza + 32
Ramona_bm spune:
Buna fetelor!
Felicitari MIrabela!!! Recuperare rapida, multa sanatate si laptic pentru bebitul tau!
Bine ai venit bebe Calin Andrei! Sa cresti mare, sanatos, cuminte si papacios
Nu stiu daca am apucat sa scriu inainte dar..
Felicitari Pati si Oana pentru frumusetile voastre Sa cresca mari, sanatoase si sa va bucure toata viata!Ma bucur ca sunteti deja acasa amandoua.
Am tot incercat sa va citesc dar acum e in vizita in oras prietena mea cea mai buna din copilarie si sunt foarte prinsa cu plimbatul ei pana pe Miercuri sau Joi cand merge inapoi la Bucuresti.
Va pup pe toate si sper ca bebeii nostri sa continue sa vina asa frumos cum au inceput sanatosi, frumosi si cat mai aproape de termen
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
30+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
tzitziri spune:
Mirabelac, felicitari! Sa fie sanatos si mancacios !
mami.ilinca, ii dau Topfer Pre. Nu e prematurica, dar asa ne-a recomandat din maternitate ca cea mai buna alegere pana la 5-6 kg.Dupa aia trecem pe Topfer 1.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
36+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
ramona7575 spune:
Noi am ramas singuri pentru 5 zile, sotul s-a inscris la Universitatea Maritima si are de echivalat niste materii sa intre direct in anul 3, mai are de facut si niste cursuri care contin 8 module , ptiu o groaza de bani aruncati pe drum (mai bine de 5 mil.motorina), mancare , dormitul e mai simplu pt. ca o sa stea la un camping in masina sau in parcare, aste e... cam scumpa cazarea in perioada asta... trebuie sa gasim o gazda in Constanta pentru ca mai are o groaza de drumuri de facut, sper sa fie acasa cand o sa nasc eu, depinde cum ii programeaza decanul examenele de diferenta.
Bebelina mea misca foarte tare chiar si in timpul noptii, sper sa nu fie pasare de noapte ca nu dorm aproape deloc, ma foiesc intr-una, cand va aud pe voi ca dormiti cu orele nu-mi vine sa cred...
E o sarcina mai dificila ca prima, mai incomoda, ma misc mai greu, e si mai cald, burtica e mai mare dar kg.sunt mult mai putine.
Am citit tot din urma dar nu pot raspunde pt. ca ma doare burta daca stau sa scriu, am pozitionat computerul intr-un loc incomod sa nu ajunga Stefan la el
Va sarut pe toate, sa dea Domnul numai vesti bune
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de fetitza + 32