Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)
Raspunsuri - Pagina 6
ANKA-iasi spune:
Buna dimineata tuturor si felicitari proaspetelor mamicute,sa va creasca boboceii mari si frumosi!
Am avut o saptamana de cosmar pot sa zic,dar am recuperat tot din urma sa nu pierd ceva...De luni m-am trezit cu muncitori in casa la varuit,avea sotul un fix cu microbii si dupa cateva ore imi cade unu pe jos,da-i convulsii si horcaieli de am sunat la 112 si au venit de l-au luat si l-au dus la neuro.Bine ca n-a murit pe la mine ,acum si-a revenit.Dar eu am ramas numai cu unul si ceva ore lipsa ...deci ne-am lungit cu varul o gramada...A doua zi e gata o camera,desteapta de mine de ce sa stea cuminte???? da-i in patru labe,ba in fund,ba ghemuita sa sterg tot varul de pe jos ca sa punem la loc mobila pana seara,ba ma mai pune ala cu coarne de imping si canapeaua si fotoliile ca sa fac si eu ceva util..........seara am zis ca mor am zis ca nasc si de efort si de nervi,dar era o criza de hemoroizi(am avut ceva probleme de gen dupa prima sarcina).Fug la farmacie si iau o crema,o tai la mama ca nu puteam cu varuitorii in casa sa-mi fac spalaturi si sa stau cuminte in pat.Iau si niste pastilute+supozitoare+crema ....NIMIC,rezultat zero,imi venea sa musc din perne de durere.Mama zice hai la medic,altfel raman suferinda in weekend si perspectiva asta chiar m-a speriat,era deja vineri la pranz.Sun dr la care mai fusesem cu buba asta si mai avea o ora de program in masina si da-i bataie,cand ajung imi da verdictul:tromboflebita la gravida,ceva destul de comun zice ea,da trebuie sa ma taie ca altfel nu ma lasa durerea cu nici un tratament ma taie ,scoate doua cheaguri de sange zdravene,ma coase si-mi zice sa n-o mai fac pe-a superwoman ca astia si de la efort se starnesc.Seara aveam o cumatrie,nu va spun cum am stat acolo,ca din carnea mea,ca durerea nu te lasa imediat,fiind o zona puternic vascularizata si sensibila rau.......nu va mai spun cum am dormit,sotul a zis ca-l fac sa planga,sa nu-i mai fac surprize de genul asta .Azi merg la dr din nou la control,durerea e mai suportabila dar sangerez de atunci continuu,sper sa nu fie ceva in neregula.Se poate opera dar dupa ce termin cu alaptatul...........cale lunga Imi cer scuze ca am detaliat ,dar am vrut ca Moro sau cine se va confrunta vreodata cu asa ceva sa stie cam cum sta treaba.Eu am invins jena,pana la urma urmei de s-a specializat in asa ceva doctorita respectiva a vazut destule...si e prea dureros ca sa stai sa astepti sa treaca de la sine.
Macar am terminat de varuit!!!
Moro,comprese cu gheata,e cam insuportabil la inceput,dar dupa aia te mai lasa,sau pui compresa uda putin in congelator.
Pupici si sa avem parte numai de surprize placute
tzitziri spune:
Buna dimineata,
va multumim mult pentru urarile voastre!Nu am apucat sa citesc tot din urma,nu stiu daca o sa mai pot recupera, dar sper ca sunteti toate bine si cu bebei la termen la purtator.
Noi suntem de ieri acasa si ne adaptam la viata in 4. Bebelusa e cuminte (ca orice bebelus - doarme si mananca),David e foarte incantat de ea (replica zilelor astea e :'mami, imi place mult de bebelus') si e bine.
Eu am nascut la Filantropia si nu am cuvinte pentru tot personalul cu care am interactionat. Pentru orice intrebari legate de nastere/spital/altele va stau la dispozitie.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
36+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
mami.ilinca spune:
Neata burticute,
Anka:m-au trecut fiorii cand am citit prin ce ai tecut. Sanatate multa!
Oana:bine ati venit acasica! Sa fiti sanatosi toti 4 si sa va bucurati de o viata lunga si implinita impreuna! Ce laptic praf ii dai Sophiei?
Kytana : cum esti? Nu ne da emotii pliz.Si eu am avut ieri dimi , o durere surda ca de ovare, a cedat dupa 2 nospa, dar eram un pic verde la fata pana a trecut. Adurat vreo 3-4 ore,sper sa ne ocoleasca pe toate problemele de genul asta.
33+
patricbebe spune:
Buna dimineata!!! Azi suntem foarte in forma, am dormit bine azi noapte chiar si cu trezirea sa pape o bucatica de pintesa care urla cat poate ea de tare ca ii e foame Ieri i-am facut baita, nu singura, cu mama, soacra si sora soacrei dar tot am transpirat de ziceai ca alerg la maraton sau cine stie ce surubaresc pentru NASA. II place mult la baita, la un momnetdat si adormise. Sper ca in zilele care vin sa nu mai tremur toata si sa ne rasfatam singurele.
Sotul doarme nopatea cu ea in camera si doar vine sa ma trezeasca sa ii dau sa pape sau sa schimbam scutecul. Inca ii e nitel teama ca e mitititca dar si asa se descurca de minune. El prepara biberonul, sterilizeaza totul in jurul Ilariei, mai are nitel si ma sterilizeaza si pe mine. Ne-am prins repede cu scutecul dar la inceput erau 4 maini care umblau pe acolo si uite asa am avut si o defectiune tehnica de scutec la 2 noaptea dar s-a rezolvat!
Imi e teama nitel la buric sa umblu, e prins cu o clema dar si asa tot nu prea imi vine sa curat , asa ca asta e operatiune de bunici!
Sanatate multa la toate burticile,sa fie beblusii cuminti pana cand le vine momentul si sa citim numai de bine! Va pup!
34w cu Ilaria Rita
Kytana spune:
Buna dimineata cu intarziere!
Imi pare rau ca v-am dat emotii. Acum sa zicem ca sunt mai bine. Sunt nedormita, nu am pus geana pe geana. Mi se parea ca mi s-a lasat burtica, simteam ca pingu ma impinge acolo jos si ca loviturile lui care de obicei erau sub coaste acum erau ceva mai jos.
Astazi vad ca mai am cate o durere asa, tine 1 secunda max si ma las, ca un fulger sa zic. Am iesit putin de tot din casa, mi-am luat struguri, lapte, branza si am venit acasa sa pap.
Am niste emotii de nu va vad. Inca 2 saptamani sa mai reziste acolo macar.
Anka, imi pare tare rau pentru tot prin ce ai trecut, bine macar ca ati terminat cu zugravitul.
Oana, Pati, ce ma bucur ca bobocitele sunt bine si papacioase. Va pup si pe voi si pe ele!
mami.ilinca, Olivette Voi cum mai sunteti?
Stella, Lalutz, dureri ceva? Sper ca sunteti bine
Sunt prin casa, mi-a luat-o pulsul razna, e la 100. Tensiunea e buna, 10 cu 6, dar am impresia ca imi rupe inima pieptul.
Doamne, sa se racoreasca odata ca nu mai pot! Imi vine sa ma asez in cada si sa nu mai ies de acolo
Va pup dulce-dulce!
34+ cu
-= Love life, live love =-
lalu85 spune:
Neata burtici
Anka, imi pare rau ca treci prin astfel de momente. Eu zic sa o lasi mai moale cu muncitul prin casa si sa te odihnesti mai mult.
Kitanutza, esti bine? Da-ne un semn...
lalu85 40+ cu
Kytana spune:
Lalutz Saru'mana de grija, sunt pe aici, ma simt ceva mai bine, dar ma simt ciudat, pulsul mare si dureri ca un fulger, rare, f rare de 1 secunda. Tu cum mai esti?
34+ cu
-= Love life, live love =-
lalu85 spune:
Kitanutza pt puls ia 2 pastile de magneB6, sau orice fel de magneziu ai prin casa sau un aspacardin. Mie mi-au fost recomandate de dr. tot pt. Pulsul marit. Sa te odihnesti si incearca sa te hidratezi bine si sa nu iesi afara sub nicu o forma
lalu85 40+ cu
lalu85 spune:
Eu sunt ok, in afata de durerile cu care m-am obisnuit deja sunt ff bine...si ma rog de bebelinul meu sa vina mai repede
lalu85 40+ cu