Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Daniela ,corinuka,Kytana mi-au placut mult povestile voastre,

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Sunt usor panicata, ma doare burtica jos, ca la ciclu, de vreo ora incontinuu si imi simt mijlocul amortit, cateodata durerea se lasa si pe picioare, ca si cum mi-ar amorti. Am luat un no-spa acum vreo 15 min dar vad ca ma tot doare... Voi patiti asa ceva? Sau incep sa ma panichez de-abinelea?

Ma duc sa fac un dus...

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

mami_ilinca o problemutza cu actele si destul de importanta caci era si cea cu banutzii mai multi s-a rezolvat sapt asta
asteptam sa rezolvam si probl cu permisul in timp sper, acum o sapt l-au anuntat pe sotz k ii vor trimite buletinul, doar ca nu pot spune cu exactitate in cat timp se rezolva, noi speram k inainte de 19 sept caci atunci ii expira permisul
mai sunt cateva chestiutze birocratice si unele legate de banutzi care ni s-ar cuveni, dar astea mai dureaza pana se rezolva, tot ce speram este sa fie raspunsurile, rezultatele pozitive.
emmei i-am luat absolut tot ce am considerat noi necesar, am luat hainute pana la 1 an caci am gasit cateva foarte frumoase si nu m-am putut abtine sa nu le iau si cum pt primele 3 luni aveam suficiente am inceput sa ma extind pana la 1 an
sapt asta ii vom lua si patutzul de la ikea si week-endul viitor sper sa il si instalam
am reusit si eu sa spal toate hainutele fetei, asta pt k ne-am luat masina de uscat hainele caci daca asteptam dupa vreme nasteam si nu reuseam sa le spal
am sa le si calc incet sapt asta, sa imi fac bagajul pt spital si apoi peste 2 sapt cand trecem si noi de pragul de 37 o sa o asteptam linistiti pe emma
deci ne-am mai linistit si noi cat de cat si ne pregatim sa o asteptam calmi pe fetitza noastra

asa k va doresc tuturor multa liniste sufleteasca, caci e foarte importanta si multa, multa sanatate si rabdare

35+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

kytana eu nu am patit asa ceva
imi pare rau chiar nu stiu ce sfat sa iti dau sau cum as putea sa te linistesc
sper sa iti treaca dupa dush si mai stai si tu cumintica in pat, chiar daca stiu k tu de obicei ai foarte multa energie
sper sa iti treaca rpd durerea

35+ Emma

Mergi la inceput

Kytana ,nu poti suna medicul sa intrebi?Contractiile se resimt fie din spate pe sub burta fie din spate pe picioare in jos,se pare ca asta ar fi ,nu cedeaza la no-spa?
Ai pe cineva sa suni ?O prietena care sa vina la tine ,sa stati impreuna ca sa te mai linistesti?
Daca sunt contractii false cedeaza la no-spa + o baie calda,dar nu fierbinte.
Ooooh te pup ,sa treaca repede sper.
36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Doctorita este in concediu, in Anzi... Ideea este ca nu se duce si intoarce, este o durere surda, continua. Dupa dus vad ca ma simt ceva mai bine. Burtica nu este tare. Ma pun la nani

Multumesc de raspunsuri, sper sa ne vedem cu bine de dimineata

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Somn usor sa ai,sper sa ne auzim cu bine de dimineata,

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Mami.Ilinca ce dragutsa esti tu ...nope n-am mai facut ceva cu iaurt si mie-mi place tare mult sa pun mai in toate azi am lenevit...maine fac porcusor cu sos chinezesc(uncle ben's...e fara conservanti cica)...ne place mancarea chinezeasca dar uite mi-a cam fost frica sa mananc la restaurante chnezesti in sarcina...
Kytana sper sa treaca :(...maine sa te trezesti fresh
Anidaz ma bucur c-ai fost mai bine azi!
Danielace-mi place sa citesc povesti frumoase si ma bucur ca au inceput sa se miste lucrurile pt voi si sper sa continue sa se rezolve in bine toate!si f bine c-ati luat uscator pt haine ...la voi chiar ca e folositoare!
Am auzit azi la tv ca luna iulie cica a fost cea mai calda din 1897 pana azi ....la mine acum nu bate vantul si e caaald ...prevad ca iar o sa dau drumul la A/C...
O noapte buna cu vise frumoase burtici si mamici!

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Kytana pe mine ma incearca dureri ca la ciclu dar nu asa timp indelungat.Eu am dat vina pe aerul conditionat ,incearca sa stai linistita poate trece.
Moro eu am ramas cu hemoroizi de la prima sarcina iar acum cand ma deranjeaza ma ung cu crema de galbenele.

Robert Andrei (15.03.2007)34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Salutare fetelor,

Eu azi am tot avut o durere de cap enervanta, am mai facut ceva curat, putin somn, mancare, iar putin somn, am cam fost capie toata ziua. Cred ca de la aerul conditionat mi se trage. Sotiorul cred ca a racit ca nici el nu se simte bine si m-a avertizat ca diseara doarme in alta camera sa nu stea cu virusii pe langa mine. L-am doftoricit eu, sper sa-i treaca repede.

Daniela, ma bucur ca ti-ai gasit persoana alaturi de care sa fii fericita.

Adina, multa sanatate socrului si ai grija de burtica!

Moro, imi pare rau ca te chinuie hemoroidul acela. Am inteles ca este foarte neplacut

Kytana, sper sa iti treaca durerea si sa te simti super maine dimineata.

Eu de fel am dureri de spate si chiar ma miram saptamana trecuta ca toata sarcina n-am avut nimic. Acum de vreo saptamana ma doare spatele, mijlocil si noada, mai ales dupa ce stau mai mult in picioare sau chiar in fund pe canapea. E o durere enervanta, ca un junghi in interior. I-am zis si drei marti cand am fost la ea si mi-a zis ca daca nu ma doare si burta, e ok. In plus, mi-a zis sa iau No spa. Ca idee, in travaliu No spa nu ajuta, deci daca imi trece durerea, inseamna ca nu sunt in travaliu inca.

Abia astept sa treaca si ziua de maine si sa se racoreasca de luni, ca nu mai suport caldura asta!

Sa aveti o noapte usoara! Pup fetele!

36+ Maya

Mergi la inceput