Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Lulutza, cat de greu cred ca iti este! Toate respectele mele! Haide, va fi bine Pe de alta parte, nu te abtine de la plans, uneori face bine sa te mai detensionezi

Adinutzaa, ne faci vreo surpriza? Astazi cum te mai simti? Te mai las putin dar tot voi pune si motzatele

Bine ai revenit Pati! Acum in calitate de mamica Ma bucur nespus de mult pentru bobocica dulce pe care o tii acum in brate!!

Mai Bobotz, vreau si eu ceva buuun dar nu stiu ce Ce mai face dragonelul/dragonita?

Mie-mi spui Stella, cand ma duc la cumparaturi ma opresc la hainutele de fetite, ma uit la ele si apoi ajung la baietei.

Am inchis toate geamurile, am dat drumul la A/C si acum staau si astept sa fac pranzul. Cred ca voi face o salata de legume fierte cu muuulta lamaie. Va

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Hello burticutze
Noi suntem in aceeasi formula 2in1 eu si Cata ne pugam de bb Petru in fiecare zi sa vina mai repede, dar...nici un semn
Pati, sa fiti fericiti alaturi de bebelina voastra, am ramas si eu putin socata de diferenta de greutate. Sa nu fi tristuta ca nu-i dai san, important este sa fiti sanatoase amandoua
Adina, imi pare rau sa aud ca aveti iar probleme, dar u esti puternica si o sa treci peste...

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna ziua dragelor!

Intru pe fuga doar sa spunem ca azi vine tati acasa. . Am aflat ieri si am fost tot intr-o agitatie. Avionul ajunge la 21.00. Suntem tare fericite si abia asteptam sa-l vedem.

N-am apucat sa citesc din urma, sper ca toata lumea e bine. Am citit ca Lalu e tot in formul 2 in 1. Din clipa in clipa se poate intampla. Sa ai o nastere usoara....

Nu ma dati disparuta daca nu intru in urmatoarele 2 zile .

Sa aveti un week-end asa cum va place!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 33+ Teodora !
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Patricbebe ma bucur din inima ca sunteti bine acasica mancacioase si bravo taticului...vezi cum se descurca ei...cred ca noi ii subestimam uneori :) sa dea Domnul sa ai o refacere rapida si sa fiti sanatosi sa va bucurati de bblina Ilaria Rita
Ma bucur ca si Oana si Sophia sunt bine si sper sa ajunga acasica cat mai repede!
Adrianadana cata dreptate ai...asa e fiecare puiut se naste de ziua lui!...deci lalutz stie Petru ce stie :)
Anidazsanatate multa socrului...si pt tine sa dea Domnul cum e mai bine ....te intelg ca te chinui....
Loryd ma bucur ca-ti vine sotul...yuhuuu sarbatoare
Kytanap-aici sunt...da e cald si aici si eu cu A/c
Eu n-am intrat ieri ca ma cam chinui cu hemoroizii....joi am sunat la doctor mi-a zis sa ma spal cu apa calduta spre rece si mi-a dat o alifie proctosinalar...de aplicat seara 1 data/zi si sa-l mai sun intr-o sapt...bine ca l-am sunat pana seara deja erau mult in exterior si inca nu s-au retras...dc s-or retrage....si nu prea por sa stau nicicum ieri mai mult intinsa am stat...am cautat si-am citit pe tema asta...eu una clar p-astia exteriori de la sarcina ii am ca na...constipata n-am fost in sarcina deci de la greutatea uterului care apasa plus ciculatie sange mai "vioaie"...offf...teama mea e sa nu se sparga...acum sau la nastere ca nu vreau sa-mi inchipui durere...Elfica la tine s-au mai retras pana la nastere...la nastere ai avut probleme din cauza lor...tu cum iti alinai simptomele in afara de crema dp nastere?
Corinuk_a ma bucur ca ti-ai scris povestea este intr-adevar impresionanta...11 ani...si atat de uniti ...bravo!si sa va dea Domnul o bbitsa sanatoasa si cuminte si cum v-o doriti voi !
Bob_Pixelsuper ca ati gasit casuta pt Riri e o scumpete!
Cam atatica de la noi...intram mai tarziu sa mai citim noutati :D

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burticutzelor!

Intr-adevart viata e plina de surprise de tot felul, dar ma bucur k in ceea ce priveste fetele din odiseea noastra au fost doar surprise constructive, nespus de frumoase , in cele din urma.
Am plans si eu si la povestea kytanei dar si a corinei si totodata nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc la fetele/femeile care se joaca cu vietile copiilor avortand sau lasandu-i singurei prin orfelinate si la cele gen kytana, corina si altele care isi doresc atat de mult un copil incat ar face orice pt o asemenea mi nune in viata lor.
Eu la acest capitol cred ca ma pot numi norocoasa. In noiembrie anul acesta se implinesc 2 ani de cand mi-am cunoscut sotul, iar in octombrie tot anul acesta se implineste 1 an de la cununie. Nu pare cine stie ce lucru deosebit, insa inainte de sotul meu nu am avut o viata prea fericita , am trecut prin multe suferinte gen dupa 5 ani impreuna cu un alt individ, viitor preot si fecior de preot, ma trezesc inainte cu 1 sapt de nunta singura. De ce? Pt ca pur si simplu dupa 5 ani de zile s-a trezit mamica lui k nu ma place , iar baiatul normal k trebuia sa isi asculte mama. Pt ei nu au insemnat nimic toti anii pierduti, eu mi-am revenit cu greu si increderea mea in oamnei era la cote minime.
Dar Dumnezeu te intareste cand nu te astepti. Chiar daca am mai trecut printr-o serie de peripetii si dezamagiri, de parca eram un magnet pt tot ceea ce insemna rau, negativ, am mers mai departe.
Din intamplare, fara vreun plan sau vreo speranta mi-am cunoscut sotul pe 3 noiembrie 2010, nu stiu ce a fost in mintea si inima mea , dar de cand l-am vazut prima data pot spune k parca am inceput sa plutesc si sa simt o usurare sufleteasca de nedescris. Am petrecut ore in sir povestind, iar a 2 –a zi am hotarat sa mergem intr-o mica excursie la predeal, sa ne cunoastem mai bine, a fost un week-end deosebit, una din amintirile care ma va urmari toata viata. Toate bune si frumoase singurul lucru care nu era prea dragut ,era faptul k eu stateam si lucram la Petrosani si el la Bucuresti, asa k am devenit calator fidel pe linia Bucuresti-Petrosani. Spre marea mea fericire au venit destul de repejor sarbatorile de iarna si totodata mica mea vacanta de 2 sapt, bineinteles k nu am irosit nici o zi departe de el. Toate bune si frumoase, dupa sarbatori trebuia sa incep munca , dar parca mi se rupee sufletul sa stau departe de sot , doar sa il aud la tel si imi vine idea minune si anume MA MUT LA BUCURESTI . Am discutat pe tema asta cu sotul si a fost de accord, m-a sustinut asa cum a putut si el, m-am zbatut sa imi caut de lucru venind din provincie, dar in cele din urma am reusit si timpul a inceput sa treaca. Cu bune si rele. Insa pe la inceputul lui martie sotul isi cam facea griji in privinta serviciului lui, nu prea mai mergeau afacerile unde lucre si am discutat o singura data despre o posibila plecare in Anglia, lucru care a ramas la stadiul de discutie pana in data de 18 martie cand a venit seara, m-a luat de la munca si pe drum mi-a spus k dimineatza are bilet la avion spre Londra, bineinteles k nu l-am crezut pana cand am ajuns acasa si am obs ca isi pregatise cateva lucruri de plecare, atunci am incremenit. Am discutat , am stabilit un plan impreuna, am decis ca ma voi duce si eu , dar dupa ce vede el exact cum stau lucrurile. Zis si facut! Pot spune ca a fost cea mai grea luna si mai lunga din viata mea, desi vorbeam zilnic la telefon si ne vedeam prin camera web, imi lipsea enorm si ma si macina gandul k cine stie cand oi ajunge sa fiu din nou cu el sau daca nu cumva se razgandeste. Toate ca toate tot vorbind si lucrand peste program si in week-end au trecut 3 sapt si am concluzionat amandoi k e cam greu sa stam asa la departare asa ca am hotarat sa plec si eu spre el, in 3 zile imi luam salariul asa ca am organizat totul in aproape o sapt si in data de 19 aprilie, fix dupa o luna , ne-am intalnit si de atunci nu am stat mai mult de cateva ore departe unul de celalalt :-D asta pt k trebuia si trebuie sa mai si muncim.
Nu a fost foarte usor sa ne adaptam si sa incepem lucrul aici, dar impreuna am reusit sa ne punem pe picioare si dupa cateva luni aici am hotarat sa ne casatorim asa k in octombrie am si facut cununia fara alte discutii inutile si amanari.
Toate bune si frumoase ( in limita bunului simt k niciodata nu e totul roz) au venit in sfarsit, din nou sarbatorile de iarna, care au trecut super repede si au fost o relaxare pt noi ca si anul trecut. Am inceput amandoi lucrul din nou si ne-am continuat viata k inainte.
Undeva intre 24-26 ianuarie am avut un vis mai ciudat in care o fetita imi spunea k o sa fiu mamica , dar desi as fi putut sa-il consider un simplu vis, m-am trezit cu un sentiment tare ciudat si cu gandul k nu are cum deoarece noi ne protejam , cei drept de 2 ori in descurs de 2-3 sapt am sarit peste protectie, dar fara nici o intentie si considerand k oricum sunt in perioada nefertila. Plec la munca , dar inainte de a iesi pe usa ma intorc din hol si imi iau un test de sarcina din casa, ca aveam. Toate ca toate nu scapam de visul respective asa k pe la 9 si ceva fug la baie sa imi fac testul. Dupa cateva minute observ ca nu era k toate testele facute in viata mea in care imi aparea o liniutza, de data asta foarte clar apareau 2, ma uit cateva secunde fara sa clipesc si sa respire si realizaez ca de fapt imi spune ca sunt insarcinata. Buimaca ies din toaleta sa imi continui munca, dar abia, abia ma mai puteam concentra, la pauza de masa imi sun sotul. Plangand ca un copil care a facut o boacana ii spun sotului k e posibil sa devina tatic, veste la care el a reactionat foarte bine si fericit, doar eu eram aia de pe alta planeta. In sfarsit ziua aceea a fost un cosmar pt mine caci parca nu se mai termina sa ajung acasa. Intr-un final ajunsa acasa ma intalnesc cu sotul si iar o tura buna de plans, el saracul nu intelegea de ce am reactia asta cand el era chiar foarte fericit, bine adevarul este ca nici acum, nici eu nu stiu de ce am reactionat asa.
Adevarul este ca eu mereu imi faceam griji k ma apropii de 30 de ani si aveam sentimental k aparatul meu reproducator nu e bun si nu voi avea copii sau poate foarte greu si prin tratament si uite asa mintea mea bolnava s-a trezit cu o surpriza de zile mari si din aceea zi am trait o serie de sentimente de nedescris, iar azi imi astept cu sufletul la gura fiica, sa o stranga in brate si sa o sarut fara oprire caci pt noi e totul, nu mai exista nimic in viata noastra care sa nu aibe legatura cu ea, tot universal nostrum se invarte in jurul ei si suntem de pe acum extreme de fericiti ca vom avea o fetita chiar daca nici unul din noi nu a tinut-o inca in brate, nici nu imi pot imagina cum ne vom simti cand o vom avea langa noi, mai ales cand ma uit ca taicasu numai cand ii rosteste numele are lacrimi in ochi si cred ca numara zilele mai rau k mine pana o sa o tina in brate.
Si uite asa in mai putin de 2 ani m-am ales cu 2 comori in viata mea, pentru care as face orice si pe care le iubesc fara sa pot vreodata descrie in cuvinte si sper k toata lumea sa gaseasca astfel de comori in viata si sa se bucure de ele. Si totodata zi de zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru cele doua comori ale mele i si pentru faptul ca am aflat foarte din timp ca sunt insarcinata si am evitat o tragedie , caci acolo unde lucram eu stateam mult cu mainile in apa rece , in picioare toata zius si lucram si cu chimicale, lucruri destul de periculoase mai ales in primele luni de sarcina.
M-am lungit k o placinta, dar fetele is de vina k mi-au adus aminte de toate aceste lucruri si am simtit nevoia de a vi le impartasi.
ASA CA MULTA SANATATE SI IUBIRE TUTUROR SI BUCURATI-VA DE FIECARE MINUT AL VIETII DE FAMILIE!

34+ Emma

Mergi la inceput

am uitat sa urez si eu numai ganduri bune si vesti pe masura pt noua casutza, sa avem ink 2 bobocei in noua casutza cel putin la fel de sanatosi,mancaciosi si frumoasi ca cele doua domnisoare de sapt asta :-D

azi am intrat si noi in saptamana 35 ink 2 si la noi si trecem de stresul cu prematurul

corina iti urez din suflet multa sanatate si abia stept sa te vad fericita cu bebe david in brate, ma bucur ca visul vi s-a implinit in cele din urma. pupici si mult curaj in continuare, totul va fi bine
bob ma bucur k ati gasit o stapana cum nici nu se putea mai bine , cred , pt riri si totodata iti urez un week-end cat se poate de frumos, linistit, relaxant, alaturi de sotior, pofta buna la acel ceva bun pe care ti-l va gati sotul si plimbare placuta, daca reusiti sa treceti de canicula, iar bebe sa vina atunci cand considera k e momentul ideal pt el :-D, dar nu la gradina botanica
stela ink putin si agitam cu voiosie motatele si pt feciorelul tau, poate sapt care urmeaza e saptamana baieteilor iar tu si lalu veti fi cele care sparg ghetza pt flacai , oricum totul va fi bbine cu sigurantza knd va veni momentul, asta e cel mai important
kytana cum spuneau si fetele, chiar daca bebe a aparut destul de repejor si la voi asta nu inseamna k nu ai si tu greutatea ta de purtat pe umeri, asa plimbareatza si incurajatoare cum esti tu tot timpul sunt constienta ca e foarte greu sa nu imparti aceste momente cu sotiorul, desi poate Dumnezeu a hotarat sa vina bebe acum k tu sa nu mai fi asa singurica si totodata sa faceti pasul de a va muta imreuna in anglia, Doamne ajuta si curaj in continuare caci apare el soarele cum trebe si pe strada ta :-D
olivette ma bucur k te-ai linistit in privintza alunitelor si totodata cumparaturile pt bebe au avansat asa bine, important este ca timpul trece si toate se aranjeaza de la sine cate putin, cate putin
mami_ilinca sper k si tu si kytana sa scapati repede de candida, ca stiu ca nu e un sentiment placut numai gandul k aveti asa ceva, nu e grav , dar e neplacut curaj k sunteti puternice si o razbiti soi si pe asta
adriana multumim de info , tu cum mai esti? si tu te apropii cu brio de marele eveniment, doamne ajuta si multa sanatate sa ne dai si tu vesti de un bebe grasunel si mancacios si o mamica care se reface super bine si rpd
carinablanca ink un pic stai linistita k ajungi cu bine la termen nu te mai ingrijora acum, stiu k nu e usor sa nu te gandesti la saptamani, dar trec si astea ca celelalte
adrianadana ma bucur ca esti bine, chiar daca ceea ce se intampla in jurul tau nu e prea bun, frumos, oricum fara nici un stres daca tu te simti mai bine povestind fa-o linistita, k nu ne superi, din contra de aia ne-am adunat sa imaprtim si bune si rele, si numai bine
lulutza imi pot doar imagina cat iti este de greu, mie imi e greu fara ca macar ai mei sa fii venit vreodata aici, consider k e un moment in viatza cand e placut sa ii avem pe parinti langa noi, asa cum sunt ei, dar asta e situatia, capul sus , zambetul pe buze, repuneti veselia si optimismul in functiune caci acum vine bebelina si tre sa fii complet pregatita doar pt ea, fetele is minunile noastre acum si o sa ne aline fara nici un dar si poate si dorul de parinti , ai sa vezi. hai sus k se apropie momentul
adina multa sanatate socrului, imi pare rau ca tre sa treceti din nou prin aceste momente, dar nu uita ca bebe are nevoie de tine si toate pana la urma toate se rezolva la timpul lor.
patricia si oana ma bucur nespus pt voi si pt beblusele voastre, sa fie mancacioase si necolicioase amandoua si voi sa va puneti cat mai repde pe picioare, patricia tu ai ajuns deja acasa ,ceea ce e foarte bine deja sunteti in etapa in care faceti programul de acasa, oana sper k in curand vei ajunge si tu acasuca langa fam ta, pupici
loryd ma bucur ca in cele din urma vine si sotiorul tau asa k nu ma indoiesc ca veti avea un week-end deosebit si toate cele bune
lalu incet , incet apare el si petru, poate vrea doar sa se lase putin asteptat curaj si rabdare
moro_k sper sa scapi de problema cu hemoroizii, sa nu te mai chinuie k is destul de grele ultimele sapt si fara, si multa sanatate

sper k nu am uitat pe nimeni
asa ca va urma si noi un week-end cat se poate de frumos

35+ Emma

Mergi la inceput

dar unde sunteti fetelor? nu mai zice nimeni nimic?

35+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am dormit astazi, ca un porcusor. Nu sunt in apele mele, de 2 zile nu am iesit din casa si ma simt tare apatica

Dani, ma bucur atat de tare ca in sfarsit ti-ai gasit fericirea

Moro, sper sa scapi repede de durerea cu hemoroizii

Ce mai fac fetele? Si burticile?

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

hello burtici,

cam cumintele sunteti azi, poate si de la caldura asta insuportabila.
Tati a dat cu lavabila azi in camera noastra (va recomand Savana kids au culori f frumoase), iar acum e plecat sa aduca inapoi patutul imprumutat anul trecut finutei noastre.Deci ne pregatim....sper sa trecem si noi de pragul psihologic de 37 sapt si sa ne relaxam.

Carina:cum te mai simti azi? bb ascultator si cuminte in burtica, iti doresc!
Adrianadana:multa putere sa ai sa treci peste momentele dificile!
Kytana: ce faci? cum esti? sper ca ai stat in casa azi
Anidaz:multa putere va doresc si voua, sa treceti cu bine peste noua incercare. sanatate multa socrului tau. tu cum te mai simti azi? s-ar putea sa fi fost dopul ceea ce ai eliminat . contractii ai mai avut? dr tau cand se intoarce ?
Patricbebe: conteaza ca totul s-a terminat cu bine, voi 2 sa fiti sanatoase!
Bob: ce ai papat bun?
Stella:gata vizita la mami?cu actele ai mai rezolvat ceva?
Loryd: ce bine ca se reintregeste familia! te mai asteptam pe aici cand ai timp...
Morok: mama lui de hemoroid, deja te supara, o sa treaca pana la urma cu tratament. ce mai faci bun de papa? vreo reteta cu iaurt pt mine si kytana?
Daniela: ce poveste faina aveti si voitoata admiratia pt felul in care ii adresezi fiecareia dintre noi o vorba buna . s-au mai rezolvat problemele birocratice cu banutii?i-ai mai luat Emmei ceva frumos?

Azi avem 33 sapt! Va cinstesc cu struguri sipepene rosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ce liniste!
O fi linistea dinaintea avalansei de bobocei?
Sunt bine,azi chiar au fost putine contractii,si nu am mai eliminat nimic,oricum nu cred ca a fost dopul poate ca doar incepe sa se deschida colul,fiindca a fost un lichid roz ,nimic consistent si nici de atunci altceva.Doctorul se intoarce in 31 iar in 1 ne vedem.

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput